Nije istina, samo oni koji prevrcu i ne govore istinu, ili ne citaju dovoljno tacno.harry_90 je napisao/la:Ovdje je svako nepozeljan ko lose spomene Susica.
Jer kad kazes:
Onda ili nisi nikako procitao taj tekst, ili ga trebas jos jedanput procitati. Covjek (JohnnyHZ) ti je lijepo jos jedanput stavio citat, ali ga ti preskaces i ne dajes mu odgovor na to. Dakle samo da ponovim za one koji trebaju interview da procitaju i 3. i 4. put.harry_90 je napisao/la:Cuj Safeta odlazim ako dodjele suspenzija,veliki strucnjak pa ce me zabrinut njegov odlazakni da se oglasi protiv saveza nit ista,on isto pussy jedva 3 rijeci rekao.Bolje da nisi ni dolazio,kad nemozes stati uz repku kad je najteze.
Neke stvari me ovdje već dugo vremena iritiraju, a najviše sam razočaran u članove Predsjedništva. Prvo Čolaković. Šta da mislim o čovjeku koji je na prvom našem sastanku obasuo drvlje i kamenje na bivšeg selektora. Šta će onda pričati o meni? To je čovjek koji dovodi u sumnju poštenje igrača i za njega nemam dostojne riječi. Onda Čeko. To je običan pijun kojim svako može manipulirati. On nakon Skupštine nije u stanju dati komentar. I na kraju Iljo Dominiković. Govori da je bio za usvajanje Statuta, a skoro svi delegati iz reda naroda kojeg predstavlja, glasaju protiv. Kakav onda on ima autoritet?"
"Htio sam kritikovati sve ali je činjenica da je Predsjedništvo najgore. Kada sam došao, moje namjere su bile da uspostavimo zdrave odnose, htio sam da imamo dobru atmosferu, no uzalud. Oni ne zaslužuju da vode išta. Jedno govore, drugo rade. Jednostavno, lažu. Bez obzira kakva odluka bude, oni moraju otići. Ako nas ne kazne, u šta čisto sumnjam, ne želim ih vidjeti u blizini ekipe koju vodim jer nakon svega, jednostavno ne vidim način za saradnju s njima", ističe razočarani Sušić