Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 19 jul 2010, 17:42

Kad se vec kopira iz Avaza, onda treba sve kopirati.
harry_90 je napisao/la:Ovdje je svako nepozeljan ko lose spomene Susica.
Nije istina, samo oni koji prevrcu i ne govore istinu, ili ne citaju dovoljno tacno.

Jer kad kazes:
harry_90 je napisao/la:Cuj Safeta odlazim ako dodjele suspenzija,veliki strucnjak pa ce me zabrinut njegov odlazak :lol: ni da se oglasi protiv saveza nit ista,on isto pussy jedva 3 rijeci rekao.Bolje da nisi ni dolazio,kad nemozes stati uz repku kad je najteze.
Onda ili nisi nikako procitao taj tekst, ili ga trebas jos jedanput procitati. Covjek (JohnnyHZ) ti je lijepo jos jedanput stavio citat, ali ga ti preskaces i ne dajes mu odgovor na to. Dakle samo da ponovim za one koji trebaju interview da procitaju i 3. i 4. put.

Neke stvari me ovdje već dugo vremena iritiraju, a najviše sam razočaran u članove Predsjedništva. Prvo Čolaković. Šta da mislim o čovjeku koji je na prvom našem sastanku obasuo drvlje i kamenje na bivšeg selektora. Šta će onda pričati o meni? To je čovjek koji dovodi u sumnju poštenje igrača i za njega nemam dostojne riječi. Onda Čeko. To je običan pijun kojim svako može manipulirati. On nakon Skupštine nije u stanju dati komentar. I na kraju Iljo Dominiković. Govori da je bio za usvajanje Statuta, a skoro svi delegati iz reda naroda kojeg predstavlja, glasaju protiv. Kakav onda on ima autoritet?"

"Htio sam kritikovati sve ali je činjenica da je Predsjedništvo najgore. Kada sam došao, moje namjere su bile da uspostavimo zdrave odnose, htio sam da imamo dobru atmosferu, no uzalud. Oni ne zaslužuju da vode išta. Jedno govore, drugo rade. Jednostavno, lažu. Bez obzira kakva odluka bude, oni moraju otići. Ako nas ne kazne, u šta čisto sumnjam, ne želim ih vidjeti u blizini ekipe koju vodim jer nakon svega, jednostavno ne vidim način za saradnju s njima", ističe razočarani Sušić
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 19 jul 2010, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 jul 2010, 17:45

Mandrak je napisao/la:Samo nas Pape može tamo kod Platinija spasiti, da nešto izmajmuniše na pricu, pa da nam se ovi iz UEFE smiluju i da na popuste što se tice reprezentacije.
Inace cemo ga popušiti samo tako na duže staze, sjebace nam fudbal trajno ako bude suspenzija i reprezentacije.
Sta ba smiliju.
Bosancima i Hercegovcima treba da udje iz guzice u glavu i da svi skontaju da tu mora biti sloga ako hocemo dalje.
Trud i rad, nista drugo. Nemoraju se ljudi voljeti(federacija i rep. sprska). Al jedino tako moze dalje.
Treba da se postuje ovo sto fifa i uefa kaze, ici po njihovom jer se ne moze protiv toga.
Ovi iz srpske vuku na svoje, federacije na svoje. Djelimo se na mi i vi a za ostali svijet smo jedno te isto, "neki balkanci".
Na zalost vecina ljudi sa balkana su ovce pa i je lako zavaditi. Da se ujedinimo i pratimo ta pravila fife i uefa bilo bi nesto od nas. Jer trenutno ovi mladi talenti samo tako izlecu. Bila bi velika steta da propane ova mogucnost.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 jul 2010, 18:15

Momak nervira djecu i slicnim vama ;)
A C A B !

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 19 jul 2010, 18:17

sad da vam kazem jednu recenicu od jednog nogometas (reprezentativac)ne bi da ga pominjem da ne bi uticalo na valjanost:D
" ciro je nesposoban trener al taj nas je znao motivisati ko ni jedan....safet susic nema pojma sta radi" i sad ovi koji ne znaju neka zna da pola nogometasa nije za safeta

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2010, 18:18

@Sokole Uefa i fifa se nisu ni ocesali kad je na celo dosao predsjednik,premier RS Jelic sta li je tada bio i ne zanima me.Korupcije,kradje,najlonki ispod stola,pokusaj citavog puca saveza.Ali samo pokusaj.
I milion drugih hepekova.Ali dok smo glat gubili od Madjarica,poene gubili od Moldavije i takvih.
Ovi iz FIFE i EUFE ni mukaula.
Tek onda kad se desio baraz i hiljadu vila pronosale Portugal u Lisabonu.
skontali suda troclano predsjednistvo fakat trosak.Trodupli putni trosak,hapa,smjestaj za daleku Juznu Afriku.
A ko biva da oni imaju neka pravila imaju.Samo upotrebljavaju kad njima od djep malo drmne.
Ili zbog nekih drugih cejfova.
U biti amandman fakticki ne mjenja nista.Ali se treniranje strogoce mora vrsiti na malim.
Nek tako ucine Francuskoj.Hoce malo morgen,a sve im politicka vrhuska cisti teren i rukama i nogama.
Pape je jedan od rjetkih koji je bukvalno od a do z rekao sve o savezu.I vrhu saveza i to jos za njegovog mandata.
Ali ''kruticari''procitaju naslov i uopste ne ulaze u srz stvari koje je Pape rekao.
Ako je iko licemjeran i dvolican to su ljudi.Koji ce vazda isto napisati,sta god da se u medjuvremenu desilo.
@djulio nam direkt iz svlacionice izlazi poslije tekme repke :lol: :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 19 jul 2010, 18:24

evo reci cu vam pa ako neko zna ko je nek mi se javi privatno rodjak mu je iz filaha poslije utakmice s njemackom u frankufurtu dosao je u filah(austrija) u dzamiju klanjati nije tesko za pogoditi...znam ja oko moje o reprezentacije dosta toga...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 jul 2010, 18:27

djulio je napisao/la:evo reci cu vam pa ako neko zna ko je nek mi se javi privatno rodjak mu je iz filaha poslije utakmice s njemackom u frankufurtu dosao je u filah(austrija) u dzamiju klanjati nije tesko za pogoditi...znam ja oko moje o reprezentacije dosta toga...
jeli ovo kviz??? da nije mozda Nadar,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 jul 2010, 18:28

Možemo mi pisati ovdje šta hocemo ali to nece promjeniti cinjenicu da nas je UEFA "uzela na zub" i nece nas popustiti dok sami ne pocistimo sopstvena gov.na u svojoj avliji...jer niko nece da cisti tuđa sra.nja....a mi svoja ne cistimo evo vec 15 godina.
Isti ljudi po stranackim linijama i nacionalnim kljucevima se vrte i motaju po NSBIH godinama, neki (kao Ušanović) se ne mogu otjerati iz NS uprkos i krivicnim prijavama.
UEFA (koja je dvolicna i što su pokazali u više navrata) trenira strogocu i disciplinu na manjim reprezentacijama (ovo što kaže Harishp) ali kada smo mi u pitanju to je možda i dobro :!: , jer ocito je da mi ne možemo i necemo da pomognemo sami sebi pa zato su ljudi odlucili da nas NATJERAJU ultimatumima i najtežim sankcijama da nešto poduzememo po tom pitanju.
U prevodu, ili cemo se sami opametiti i nešto poduzeti ili nas nece nikako biti u fudbalu...bicemo izolovani ko inidijanci u rezervatima.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 19 jul 2010, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 19 jul 2010, 18:30

vrebac86 je napisao/la:
djulio je napisao/la:evo reci cu vam pa ako neko zna ko je nek mi se javi privatno rodjak mu je iz filaha poslije utakmice s njemackom u frankufurtu dosao je u filah(austrija) u dzamiju klanjati nije tesko za pogoditi...znam ja oko moje o reprezentacije dosta toga...
jeli ovo kviz??? da nije mozda Nadar,,
nije tesko bilo ....prijatelj mi je sjedio sa njim to jutro poslije njemacke na kafi sta je covijek sve ispricao to da covjek ne povjeruje...spahic popije litru vodke i opet najbolji na treningu eto sta je kapiten :d

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 jul 2010, 18:41

djulio.. ja poznaj Nadara dugo godina,, i znam da je momak ok,,, i u repci ima svega i svacega to je istina,, i zbog toga nemamo uspjeha,, samo bi htjeo da kaze,, GDJE SU TEMELJI TRULI KUCA SE BRZO RUSI
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ROB22
Kontakt:

Post Postao/la ROB22 » 19 jul 2010, 18:53

Nesto normalno sto sam procitao na ovom forumu je komentar sto je napisao @soko.....
U pravu si od A do Z......
Ljudi dok vi prkosite jedni drugima i inatite se OKOLO se igra fudbal....igraju se SP.....igraju se EP.....
uzasno.........
Federacija,Rebublika Srpska i sta jos sve nema.......dokle god je tamo u savezu svadja cija ce da bude zadnja od BH fudbala NEMA NISTA......
Umesto da se nekako borite da se resite tih djubradi i sa jedne i sa druge strane i sa trece,vi i dalje gledate STA je rekao onaj iz RS......pa eno ga jedva docekali pa sve na njega svalili....tako je i sa druge strane......
Boli svet **** za vas i nas ( uopste za Balkan ) , oni procitaju nesto ( ako procitaju ) nasmeju se i cude se cudom.....
Verujte da bi vam bilo pametnije da navijate da se uvedu sankcije ili suspenzija.....JEDINO tako se mozda nesto promeni.......A sve dok gledate sta kaze Dodik i dok ga pljujete prije nego sto nesto progovori nema od fudbala nista niti od bilo cega.......
BHF se kao okupio , nadili ime sebi BHF ( sastavili par pesama ) ...... napravili bakljadu u Norveskoj ( snimak obisao svet ) ... i nista...samo znaju da palamude.... pricaju u prazno...... i na kraju se kaze PA NEMOGU NI ONI JADNI NISTA........
Sve je to trcanje u krug......... stvar je jasna........ dok se budete mrzili i u ne slozi ziveli nema napred... ni u snu......
Iskljucujem se.....
pozdrav.....
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 jul 2010, 21:58

Safet odma im otres'o u brk. Bravo Pape. Do sada si rekao vise protiv foteljasa nego svi selektori zajedno.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2010, 11:44

Ne bi me cudilo da Suljo otjera Susica zbog jucerasnje izjave Susica o predsjednistvu NSBIH.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 jul 2010, 11:51

harry_90 je napisao/la:Ne bi me cudilo da Suljo otjera Susica zbog jucerasnje izjave Susica o predsjednistvu NSBIH.
jes pa da ga pape kaze Platiniju :D hahahaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 jul 2010, 12:40

Izbori u NS BiH su slijedeceg mjeseca. Sva ova desavanja treba gledat' s tog aspekta. Prepucavanja na svim nivoima, kako bi se izlobirao reizbor.

Na kraju ce doci do odredjenih promjena na pojedinim funkcijama. Usvojice novi statut i sve ce se nastavit' k'o i do sad.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2010, 13:14

johnnyHZ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne bi me cudilo da Suljo otjera Susica zbog jucerasnje izjave Susica o predsjednistvu NSBIH.
jes pa da ga pape kaze Platiniju :D hahahaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Suljo je jaci od Platinija :lol: nema cile mile kod Sulje,odmah covjek izbaci,nije on kao UEFA I FIFA da za oktobar donesu suspenziju repki,kod Sulje odmah nogu dobijes,nema odlaganja odluke :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2010, 14:18

Ovakvim ''kruticarima''Suljo i jeste plafon i idol. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2010, 20:37

harishp je napisao/la:Ovakvim ''kruticarima''Suljo i jeste plafon i idol. :roll:
O cemu ti,kome je on idol :D izvaljujes se iz dana u dan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2010, 21:06

Rekao sam ''kruticarima'',ako sam sebe stavljas u ''tu sortu''
Ok, nek ti bude.
Pa ti vidi ko sta izvaljuje.
P.S Vi ga otjerati ne mozete,pa po tvojim izjavama Suljo ce ga otjerati.
Sto bi tebi pasalo.I naravno bio bi ti idol.Jer vazda kritikujes i ismijavas Papeta a pojma ni sam nemas zasto.
Kritikama i ismijavanju bez osnova fakticki vrjedzas ljude kojima je stalo do te repke.Jer nemamo 100 selektora BIH repke vec samo jednog.I cim se prihvata tog posla,znaci da zeli neki napredak ili makar rad u toj repci.
Ja prvi nemam rezervne reprezentacije kao neki drugi,niti je zelim.Zato svako omalovazavanje ljudi koji rade za tu repku je i omalovazavnje moje persone i persona kojimajestalo do BIH repke.Izuzevsi savez,koji je fakticki i javno dokazao kakav im je rad.I u kojem smjeru.
Sto je najgore odgovorio bi svakom clanu foruma.
A jedino sto umijes.Kako rece @geronimo je copy paste. :roll:Da ne govorimo o tome sto si imao vise nickova u isto vrijeme.Sto je naravno odmah ban.
Ne citiraj me opet,bezveze i ne idi u off topic .Sto je tebi inace specijalnost.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jul 2010, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2010, 21:15

harishp je napisao/la:Rekao sam ''kruticarima'',ako sam sebe stavljas u ''tu sortu''
Ok nek ti bude.
Pa ti vidi ko sta izvaljuje.
P.S Vi ga otjerati ne mozete,pa po tvojim izjavama Sujo ce ga otjerati.
Sto bi tebi pasalo.I naravno bio bi ti idol.Jer vazda kritikujes i ismijavas Papeta a pojma ni sam nemas zasto.
Sto je najgore odgovorio bi svakom clanu foruma.
A jedino sto umijes.Kako rece @geronimo je copy paste. :roll:
Ja sam tebi davno reko da mi se ne obracas ;) Ne vidim zasto bi mi Sulji bio idol,mislim nigdje veze :roll: Suljo svakog otjera ko prica lose protiv njega,tako da ocekujem da ga smijeni po Suljinoj reziji,nista lose nisam mislio,al dobro ti si to shvatio drugacije.U kruticare ne spadam,vec u kriticare Susicevih znanja na terenu,jer on jos nije za selektora,prvo bi trebao imat neke uspjehe,al on zasad nema nista sto se tice trenerskog angazmana,nabrajate neke turske klubove,da vidimo kakve to uspjehe ime.Haj da je dosao za mozda 3-4 godine kad bi vec dobro stasao sto se tice trenerskog posla,al ovako je amater sto se tice te struke.Susic je veliki fudbaler,al budimo realni za selektora nije.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.