alacious je napisao/la:Kako instalirati xp na xp,al' tako da ovaj stari skroz obrisem?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
alacious je napisao/la:Kako instalirati xp na xp,al' tako da ovaj stari skroz obrisem?
silenT je napisao/la:alacious je napisao/la:Kako instalirati xp na xp,al' tako da ovaj stari skroz obrisem?
A vidi ovo..ja sam prikljucio mojatv, i buraz je potpisao samo neki predugovor (takav ugovor se mislim moze popuniti na bhtelecom stranici, tako da je to nevazno) al nismo zadovoljni s paketom jer slika nesto igra i iskljucicemo ovo..to smo rekli ljudima u posti prije nego sto smo potpisali PRAVI ugovor..i rekli smo im da ovo iskljuce, pokupe opremu svoju i to je to, al kazu da oni prvo moraju poslat kao neki nalog (il sta vec) za iskljucenje pa ce onda doci, isklj. i pokupit modem i te stvari..medjutim, vec 15-ak do 20 dana stoji kod nas ova oprema, koristimo i mojutv i adsl i cekamo da oni dodju i iskljuce..i sad..mi nismo potpisali taj pravi ugovor i samim tim, mi jos uvijek nismo postali pretplatnici ovog paketa..znaci nikakvi racuni nam ne mogu doci..i mogu li ja sad da posaljem taj kredit sebi dok mi nisu to iskljucili jer mi nece nikakav racun doci jer nisam potpisao ugovor ? Valjda si sve pohvataoneo je napisao/la:Doci ce ti uz isti racun mojaTV samo ce dodati stavku -ultra dopuna 10KM i racun ce ti biti uvecan za 10KM!
Evo ti video primjer: Komotno mozes preskociti do 3:00 minutealacious je napisao/la:Kako instalirati xp na xp,al' tako da ovaj stari skroz obrisem?
Sve sam ja pohvatao, oni ce ti uredno naplaiti koliko si dana korsitio, jbga tako ti je to s njima. Isto ti je tako, ako posaljes sebi kredit, doci ce ti racun i platit ces to, inace neces moci zatvoriti racun/otvoriti novi kod telekoma.Papastathopoulos je napisao/la:A vidi ovo..ja sam prikljucio mojatv, i buraz je potpisao samo neki predugovor (takav ugovor se mislim moze popuniti na bhtelecom stranici, tako da je to nevazno) al nismo zadovoljni s paketom jer slika nesto igra i iskljucicemo ovo..to smo rekli ljudima u posti prije nego sto smo potpisali PRAVI ugovor..i rekli smo im da ovo iskljuce, pokupe opremu svoju i to je to, al kazu da oni prvo moraju poslat kao neki nalog (il sta vec) za iskljucenje pa ce onda doci, isklj. i pokupit modem i te stvari..medjutim, vec 15-ak do 20 dana stoji kod nas ova oprema, koristimo i mojutv i adsl i cekamo da oni dodju i iskljuce..i sad..mi nismo potpisali taj pravi ugovor i samim tim, mi jos uvijek nismo postali pretplatnici ovog paketa..znaci nikakvi racuni nam ne mogu doci..i mogu li ja sad da posaljem taj kredit sebi dok mi nisu to iskljucili jer mi nece nikakav racun doci jer nisam potpisao ugovor ? Valjda si sve pohvataoneo je napisao/la:Doci ce ti uz isti racun mojaTV samo ce dodati stavku -ultra dopuna 10KM i racun ce ti biti uvecan za 10KM!
Format!alacious je napisao/la:Kako instalirati xp na xp,al' tako da ovaj stari skroz obrisem?
Pa oni su par puta to pokusavali popraviti, al nisu mogli..prvo su mijenjali onaj resiver pa isto slika nije skroz udure..onda su oni nesto apdejtovali, rekli da istekam dotok struje u resiver na par sekundi pa da onda sve ponovo ukljucim i onda ce se nesto apdejtovat par minuta i onda je uredu..sve sam ja to odradio i opet isto..i onda smo im rekli da cemo to iskljucit i rekli su da necemo morati nista placati jer to iskljucujemo..i necemo placati taj prijevremeni raskid ugovora jer ugovora i nema, rek'o sam tineo je napisao/la:Evo ti video primjer: Komotno mozes preskociti do 3:00 minutealacious je napisao/la:Kako instalirati xp na xp,al' tako da ovaj stari skroz obrisem?
Sve sam ja pohvatao, oni ce ti uredno naplaiti koliko si dana korsitio, jbga tako ti je to s njima. Isto ti je tako, ako posaljes sebi kredit, doci ce ti racun i platit ces to, inace neces moci zatvoriti racun/otvoriti novi kod telekoma.Papastathopoulos je napisao/la:A vidi ovo..ja sam prikljucio mojatv, i buraz je potpisao samo neki predugovor (takav ugovor se mislim moze popuniti na bhtelecom stranici, tako da je to nevazno) al nismo zadovoljni s paketom jer slika nesto igra i iskljucicemo ovo..to smo rekli ljudima u posti prije nego sto smo potpisali PRAVI ugovor..i rekli smo im da ovo iskljuce, pokupe opremu svoju i to je to, al kazu da oni prvo moraju poslat kao neki nalog (il sta vec) za iskljucenje pa ce onda doci, isklj. i pokupit modem i te stvari..medjutim, vec 15-ak do 20 dana stoji kod nas ova oprema, koristimo i mojutv i adsl i cekamo da oni dodju i iskljuce..i sad..mi nismo potpisali taj pravi ugovor i samim tim, mi jos uvijek nismo postali pretplatnici ovog paketa..znaci nikakvi racuni nam ne mogu doci..i mogu li ja sad da posaljem taj kredit sebi dok mi nisu to iskljucili jer mi nece nikakav racun doci jer nisam potpisao ugovor ? Valjda si sve pohvataoneo je napisao/la:Doci ce ti uz isti racun mojaTV samo ce dodati stavku -ultra dopuna 10KM i racun ce ti biti uvecan za 10KM!
Ja stvarno ne znam kako su ti dali modem, dali STB i pustili mojaTV bez da potpises ugovor, na taj primjer jos nikada nisam naisao. Takodjer, samo da ti napomenem sa zakonske strane, ako ti steka, ako neki problem postoji i telekom ga ne moze otkloniti duzan je raskinuti ugovor s tobom a da ti ne placas penale sto raskidas ugovor prije isteka ugovornog roka.
Goalgetter je napisao/la:Kako da se rijesim ovih trojanaca, ima li ko kakvih prijedloga ? Posto imam dosta licenciranih skolskih programa za crtanje itd, ne ide mi bas u prilog da rusim sistem, ima li ko drugo neko rjesenje?
Evo upravo sa njim skeniram, kod Quick Scan, ga jos nije uklonio bio, evo sad sam na onom Full Scan, pa cu da vidim. Uglavnom, hvala tiEkonomista je napisao/la: http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_pro/" onclick="window.open(this.href);return false;
ne može, zavisi kakav ti je priključak za HDD, to možeš procijeniti preko starosti kompjutera, ja mislim, al' to ne mora biti i tačno, možeš se zeznuti, a već si ga kupioalacious je napisao/la:Na sta trebam gledati prilikom kupovine hard diska?
jel' moze svaki hard-disk na svaki racunar?