Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

majestic24
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la majestic24 » 20 feb 2010, 10:50

Nije bitno kakav je gol dao,vazno je da ga je zabio. "Osutao na prazan gol"-pa Ruud Van Nistelroy je u svojoj karijeri 60 % golova zabio na onakav nacin. Njegovo je da se "Postavi" u pred golom i da zabije.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 20 feb 2010, 11:01

majestic24 je napisao/la:Nije bitno kakav je gol dao,vazno je da ga je zabio. "Osutao na prazan gol"-pa Ruud Van Nistelroy je u svojoj karijeri 60 % golova zabio na onakav nacin. Njegovo je da se "Postavi" u pred golom i da zabije.
Nekad su se golovi davali. Tada se većina ljudi razumjela u fudbal i bez stida raspravljala o utakmicama. Otkako se počelo zabijati, samo mlađi koji nemaju iskustvo značenja riječi koje je nekada asociralo na divljački seks, mogu i dalje da pričaju o fudbalu. Oni stariji nekako i dođu do gola ali kad treba objasniti pogodak.... nekako im neugodno, pa radije šute. Al, hajde... neka ga je Vedo .... metnuo, pa kako bilo da bilo. Ako ga je zabio nek se ne stidi što nije dugo osjetio to zadovoljstvo.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 20 feb 2010, 11:23

NoName je napisao/la:
sahbaz2509 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Vedad veoma dobar večeras. Izgleda da se budi lagano, trudi se, kreće se i što je najbitnije traži loptu i otvara se, što nije bio slučaj u većem dijelu sezone. Rezultat se odmah vidi. Posebno je bio dobar u prvom poluvremenu.

:D :D :D :D :D Cuj sad kad zabija golove kao otkriva se i trazi loptu.To je on i dosad radio ako si ga pratio onda bi to i vidio al izgleda da nisi.Jer svi su vidjeli koliko se vedo i otvarao i trcao i trudio i vrsio pritisak na odbrambene igrace i u repci a i u hoffenheimu otkako se vratio na teren.Cak ga je i sam Ragnnick hvalio zbog borbenosti, trke , pozrtvovanja , pa zato je covjek i bio strpljiv s vedom i drzao ga u prvoj postavi jer je znao vedu i da ce golovi doci.Bitno je bilo da nije izgubio duh i samopuzdanje iako nije zabio ,sto se vidjelo bas iz toga za koje ti rece da nije eto bilo do danas.E boze dragi.Znaci dok god vedo ne zabije onda nema ni trke ni truda , zalaganja, otkrivanja , nicega a cim zabiuje dva zaredom sad kao ima.Pitam se sta bi rekao da danas nije zabio gol , bil onda opet rekao da je tek eto od danas se poceo otkrivati i traziti loptu :roll:
šahbaz, ne budi naporan.

onaj gol bi i moja nena dala, sa 4-5 metara u prazan gol tako da ti je priča bezvezna.
Ma nemoj nam reci...kakav si ti samo "strucnjak"...pored gola njegov je penal. A igrao je vrlo dobro uz to! Zato mojne da se pravis pametan jer ti ne bi mogao potrcati od centra prema golu,a da ti srce ne pukne(posto si se ulojio za kompjuterom) :lol:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 20 feb 2010, 11:37

Vi stvarno niste normalni.

Ja sam pohvalio Vedada za sinoćnju igru, gol nije ni važan, to je bio smisao mog odgovora za šahbaza a vi, derišta, obzirom da fakat izgleda imate problema sa IQ pa neke stvari ne možete razumijeti. Dakle, osim direktne komunikacije "Npr. ti si budala i glup si" nešto se može reći i indirektno "Npr. imaš problema sa IQ".

Ne kačite se prije nego pročitate cijeli komentar i ono što je njemu prethodilo.

Necromaster, da, ne mogu ja nešto posebno trčati, ali obzirom na ono čime se bavim trčanje mi i nije prijeko potrebno. Stručnjak isto nisam, samo sam navijač. A to ulojio ja ti baš ne razumijem, ako se na kile odnosi imam 110.

Doviđenja.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 20 feb 2010, 11:57

NoName je napisao/la:Vi stvarno niste normalni.

Ja sam pohvalio Vedada za sinoćnju igru, gol nije ni važan, to je bio smisao mog odgovora za šahbaza a vi, derišta, obzirom da fakat izgleda imate problema sa IQ pa neke stvari ne možete razumijeti. Dakle, osim direktne komunikacije "Npr. ti si budala i glup si" nešto se može reći i indirektno "Npr. imaš problema sa IQ".

Ne kačite se prije nego pročitate cijeli komentar i ono što je njemu prethodilo.

Necromaster, da, ne mogu ja nešto posebno trčati, ali obzirom na ono čime se bavim trčanje mi i nije prijeko potrebno. Stručnjak isto nisam, samo sam navijač. A to ulojio ja ti baš ne razumijem, ako se na kile odnosi imam 110.

Doviđenja.
Eto vidis...a ja imam 88 na 191...e to ti je top forma :mrgreen: Dobro nrecu da se svadjam...samo me nerviraju komentari okrenuti protiv nasih igraca. Ja sm uvijek vjerovao u Vedu i nadam se da ce nastaviti u slicnom ritmu iz kola u kolo...jer je on to svojim radom zasluzio. pozdrav!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 feb 2010, 12:03

Treba pogledati tabelu i sve će biti jasno , Vedo i Džeko ove godine izvlače maximum jer teško je biti najbolji strijelac lige ako igraš u ekipama koje su bliže dnu nego vrhu tabele.
FEDERER= KLOC

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 20 feb 2010, 12:04

Necromacer je napisao/la: Eto vidis...a ja imam 88 na 191...e to ti je top forma :mrgreen: Dobro nrecu da se svadjam...samo me nerviraju komentari okrenuti protiv nasih igraca. Ja sm uvijek vjerovao u Vedu i nadam se da ce nastaviti u slicnom ritmu iz kola u kolo...jer je on to svojim radom zasluzio. pozdrav!
Baš mi je drago zbog tebe. Ja od 24 sata dnevno radim 16 a u ostalih 8 smještam porodicu, spavanje, hobije i slično a trčanje mi nije baš na listi prioriteta pa zbog toga ovih 110 na 195. Al nebitno, mislim da se ne mora biti u top formi da bi se pogledala utakmica i dalo svoje mišljenje.

A to što sam nekog napadao ponovo pročitaj:
Vedad veoma dobar večeras. Izgleda da se budi lagano, trudi se, kreće se i što je najbitnije traži loptu i otvara se, što nije bio slučaj u većem dijelu sezone. Rezultat se odmah vidi. Posebno je bio dobar u prvom poluvremenu.
Bez obzira koliko mi volimo ili ne volimo naše igrače, doza realnosti je uvijek potrebna. Pogotovo nama, Bosancima, koji funkcionišemo kao EKG, ili smo na vrhu ili smo na dnu, sredine ni na mapi.

I tebi pozdrav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2010, 12:10

Pa Geronimo nadam se da cu uspjeti otici, upravo sam pod pritiskom testova i ispita, na sta nazalost i weekend ode. Sto se tice ovoga sta Virtual kaze sa "porazom" Hoffenheima, nije bas toliko ni pogrijesio. Ovo im je bio indirektan poraz.

Vedad sada ima 8 golova u Bundesligi, kao Toni Kroos i Arjen Robben. Tabelu vodi Kiessling iz Bayera sa 13 golova, Dzeko sa 10. Kada se uracuna da je imao tesku povrijedu i da Hoffenheim igra grozno, sve u svemu ok. Da on ili Dzeko igraju sad u Bayernu ili Bayeru mogli bi se i Kiessling i Gomez sakrivati.

Onaj gol je tipican za Vedada, on zna jednostavno se tako postaviti kako treba, iako to izgleda lagano, sigurno nije, Eduardo sjajan pas na njega. To je njegova snaga, iako se zna i probijati kroz jake odbrane kada je u formi, samo kazem: zadnja utakmica protiv Spanije i Vedad vozi slalom. Problem su jednostavno lopte kojih nema, niko da mu sa strane pravo centrira, igra se do 16erca protivnika sjajno i onda nista. Maicosuel igra opticki super, ali bez ikakvog efekta. Za setanje lopte po terenu nema poena. Kad onda citam u Hoffenheim forumu od neznalaca da Vedad ne koristi prilike pitam se: koje? Isto tako oni koji hoce jedinog igraca koji zabija golove staviti na klupu. Salihovic im je sigurno i jucer bio kriv.

Nema veze, glavno da on nastavi sa ovim i da se Ba (jucer je pokrenuo onu situaciju u kojoj je pao gol) i Obasi sto brze vrate. Mislim da bi mu oni bili od pomoci kao Dzeki jedan jaci Grafite.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 22 feb 2010, 15:58

Kicker je smijesan sa ovim svojim ocjenjivanjem...imaju svoje favorite koji uvijek bolje prolaze sa ocijenama...cuj Ibisevic 3...2 ili bar 2,5 bi bilo ok!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 16:03

Necromacer je napisao/la:Kicker je smijesan sa ovim svojim ocjenjivanjem...imaju svoje favorite koji uvijek bolje prolaze sa ocijenama...cuj Ibisevic 3...2 ili bar 2,5 bi bilo ok!!
:mrgreen: Kad bi keca dobio ti bi reklamirao sto mu nulu ne odvalise :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2010, 16:14

U Sportbild online se pojavio novi, kratki clanak o Vedi. Tu pise kako Vedad ponovo pogadja zahvaljujuci "Princu" (Tagoe), jer je ovaj pri zadnja dva gola stojao na liniji spreman za izmjenu. Kao da mozda Vedad stoji ispod pritiskom i da je Tagoe vec sada postao ljubimac navijaca i da cak Dietmar Hopp misli da je opasniji po golu nego Vedad. Nisam dugo procitao toliko bullshit-a odjedanput. Ibisevic je Dzeko za Tagoe i za druge "golgetter-e" Hoffenheima. A ljubimac navijaca je tamo lagano postati, budi Afrikanac ili Brazilijanac i imaj interesantno ime. :lol:

Vedadu najvise zelim da do kraja sezone zabije jos dovoljno golova i da se negdje proda.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2010, 16:17

Principatus je napisao/la:Vedadu najvise zelim da do kraja sezone zabije jos dovoljno golova i da se negdje proda.
Pridružujem se željama i nadam se da će od ljeta preseliti u neki jači klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2010, 17:07

Ne bih ja volio da ode iz Hoffenheima. Imaju dobru ekipu, ali ozljede i neiskustvo su učinili svoje. Ipak im je ovo tek druga sezona u Bundesligi. Para imaju, nov im je stadion, i ekipa je još u stvaranju. Također želim Vedadu da se potpisuje na mrežama protivničkih golova, ali i Seji.

Ali opet ne znam, meni je uvijek bio prosječan napadač sa tendecijom prema gore. Da one ozljede nije bilo....

Dobro, valjda još nije kasno , te ako Bog da, da nas obradujemo svake subote, eventualno nedelje.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 22 feb 2010, 17:52

harishp je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Kicker je smijesan sa ovim svojim ocjenjivanjem...imaju svoje favorite koji uvijek bolje prolaze sa ocijenama...cuj Ibisevic 3...2 ili bar 2,5 bi bilo ok!!
:mrgreen: Kad bi keca dobio ti bi reklamirao sto mu nulu ne odvalise :lol:
Hare trazio bih - 1 :mrgreen:

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 27 feb 2010, 09:46

ako neko ima link za danasnju utakmicu Herta-Hoffenheim nek stavi

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 27 feb 2010, 10:26

Već je dao Herti hattrick, ušao je u dobru formu i mislim da bi tako što mogao i danas ponoviti.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 feb 2010, 15:20

Bit ce to danas teska utakmica, Hertha ce grizti i boriti se, treba im svaki poen. Ibisevic igra sa Ba u napadu, iza njih Maicosuel, Eduardo i Salihovic, dakle jaka postava danas u ofanzivi. Ako Hoffenheim danas bude igrao ne samo opticki jako do 16erca, nego dalje, pobjeda je njihova. Brine me jedino njihova nesigurna defenziva.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 15:26

Principatus je napisao/la:Bit ce to danas teska utakmica, Hertha ce grizti i boriti se, treba im svaki poen. Ibisevic igra sa Ba u napadu, iza njih Maicosuel, Eduardo i Salihovic, dakle jaka postava danas u ofanzivi. Ako Hoffenheim danas bude igrao ne samo opticki jako do 16erca, nego dalje, pobjeda je njihova. Brine me jedino njihova nesigurna defenziva.
Do Vede je da ubaci jedan ili dva nebili zacementirao pocetnu poziciju protiv Gane.
Ne bude li nista a Muslim opet umoci koji.Mogli bi promjeniti''radna mesta''
Dzeko je dozivotni direktor njega ni Sahbaz ne izbaci. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 feb 2010, 15:48

Hoffenheim los, odbrana im je nula, imaju srecu sto Hertha ne zna iskoristiti sanse. Steta Ibisevic promasi sansu glavom.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 27 feb 2010, 15:53

Imal ko link za tekmu osim ovog ?

http://tv3.livesport1.us/

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.