A ti Krajina misliš na tu seljačku foru izbjeć niži rang. Zna se ko će u niži rang

Ne postoji teoretska šansa da neko baci 30m ovoliku stjenu (toliko su bili udaljen od busa), a i da je uspio neki hulk to da baci, kuda je ušla u bus? Vidim samo napuknuće prozora, obzirom da su vrata okrenuta bila zidanoj ogradi, tj s te strane nije moglo doći, kako je završilo onda u busu?FKKrajina je napisao/la:S obzirom na to kolike su ove kamenice bile
Kasnije su mu se pridružili i svi ostali. Štakori!Casp3r je napisao/la:Ne postoji teoretska šansa da neko baci 30m ovoliku stjenu (toliko su bili udaljen od busa), a i da je uspio neki hulk to da baci, kuda je ušla u bus? Vidim samo napuknuće prozora, obzirom da su vrata okrenuta bila zidanoj ogradi, tj s te strane nije moglo doći, kako je završilo onda u busu?FKKrajina je napisao/la:S obzirom na to kolike su ove kamenice bile
Niste bili tu i ne znate šta se desilo. 5x veće stvari se dešavaju u našem nogometu, a vi bi da postavljate neke primjere. Ekipa koja je 22 kola dobivala pohvale, sa Jošika su se bodovi nosili i to kad smo bili u dubokoj zoni ispadanja, ali ko je zaslužio taj je odnio (primjer Troglav) bod i dobio aplauz.
Ovo što se desilo NAKON utakmice je direktan produkt sudca Jakupovića uz dodatne napore gostiju, a dokaz da su igrači Viteza ukapirali da mogu doprinjeti tom haosu kojim dirigira Jakupović jeste prvo kad su postigli pogodak za 2:2 njihov igrač otvoreno otišao pred 500 navijača Radničkog da provocira, baš bi volio tog mudonju da ga vidim da to profura na Grbavici ili Tušnju, pa da vidim kako bi se proveo, prije svega za ono se daje crveni karton, da je pred preznu tribinu stao i gol proslavio onako kako je on proslavio. Drugi primjer je uslijedio kod izmjene Šantić-Pranjković, ulazi Pranjković kojeg prije svega nema na spisku, te je dodan nakon utakmice (da, upravo tako, nakon utakmice), a izlazi Šantić i staje pred zapadnu tribinu i krsti se jednom, drugi put, treći put, pa gleda u tribinu, pa još jednom, tražio neki ispad na osnovu religije, a ne zna da je došao u Lukavac, a ne u Maoču, te da pola ljudi koje pokušava time da isprovocira su iste vjere kao i on, plus mu se smiju. Nakon posljednjeg zvižudka gospodina Jakupovića, igrači koji su svjesni da je atmosfera užarena umjesto da se upute u svlačionicu, oni otvoreno slave i nastavljaju da provociraju prisutne (jer su kao lider izvukli bod sa 3 igrača više, ali opet to dokazuje koliko su bili nemoćni protiv u startu razmontiranog pa naknadno desetkovanog sastava Radničkog).
A sto su to stakori, to nikad niko nije uradio gest da "usutka" protivnicke navijace (prst preko usta) kao sutite, sta je tu lose i ja bi to uradio, ima to pravo, malo provokacije ne skodi, ipak je ovo derbi bio.DukeOfWellington je napisao/la:Kasnije su mu se pridružili i svi ostali. Štakori!Casp3r je napisao/la:Ne postoji teoretska šansa da neko baci 30m ovoliku stjenu (toliko su bili udaljen od busa), a i da je uspio neki hulk to da baci, kuda je ušla u bus? Vidim samo napuknuće prozora, obzirom da su vrata okrenuta bila zidanoj ogradi, tj s te strane nije moglo doći, kako je završilo onda u busu?FKKrajina je napisao/la:S obzirom na to kolike su ove kamenice bile
Niste bili tu i ne znate šta se desilo. 5x veće stvari se dešavaju u našem nogometu, a vi bi da postavljate neke primjere. Ekipa koja je 22 kola dobivala pohvale, sa Jošika su se bodovi nosili i to kad smo bili u dubokoj zoni ispadanja, ali ko je zaslužio taj je odnio (primjer Troglav) bod i dobio aplauz.
Ovo što se desilo NAKON utakmice je direktan produkt sudca Jakupovića uz dodatne napore gostiju, a dokaz da su igrači Viteza ukapirali da mogu doprinjeti tom haosu kojim dirigira Jakupović jeste prvo kad su postigli pogodak za 2:2 njihov igrač otvoreno otišao pred 500 navijača Radničkog da provocira, baš bi volio tog mudonju da ga vidim da to profura na Grbavici ili Tušnju, pa da vidim kako bi se proveo, prije svega za ono se daje crveni karton, da je pred preznu tribinu stao i gol proslavio onako kako je on proslavio. Drugi primjer je uslijedio kod izmjene Šantić-Pranjković, ulazi Pranjković kojeg prije svega nema na spisku, te je dodan nakon utakmice (da, upravo tako, nakon utakmice), a izlazi Šantić i staje pred zapadnu tribinu i krsti se jednom, drugi put, treći put, pa gleda u tribinu, pa još jednom, tražio neki ispad na osnovu religije, a ne zna da je došao u Lukavac, a ne u Maoču, te da pola ljudi koje pokušava time da isprovocira su iste vjere kao i on, plus mu se smiju. Nakon posljednjeg zvižudka gospodina Jakupovića, igrači koji su svjesni da je atmosfera užarena umjesto da se upute u svlačionicu, oni otvoreno slave i nastavljaju da provociraju prisutne (jer su kao lider izvukli bod sa 3 igrača više, ali opet to dokazuje koliko su bili nemoćni protiv u startu razmontiranog pa naknadno desetkovanog sastava Radničkog).
Osude za navijace i napad, al druze da si bio na utakmici ti ne bi izgubio simpatije prema Radnickom nego prema nasem fudbalu.ALBOX je napisao/la:Kratko i jasno : SRAMOTA![]()
![]()
![]()
DIVLJACKI PRIMITIVNI NAPADI !!!!""
SA OVIM STE ODBILI SVE MOJE SIMPATIJE PREMA RADNICKOM
I MENE I VECINE LJUDI KOJI VIDE OVE SLIKE . SRAMOTA!!!!!!!!!!!
_karabaja_ je napisao/la:Osude za navijace i napad, al druze da si bio na utakmici ti ne bi izgubio simpatije prema Radnickom nego prema nasem fudbalu.ALBOX je napisao/la:Kratko i jasno : SRAMOTA![]()
![]()
![]()
Pa sudija je cijelo vrijeme provocirao incident i prekid, mali milion sitnih gresaka i to namjernih je imao, Govore odradio odlican posao, pa njegov pomocni od istocne tribine stoji gotov na centru ne smije se vratit na liniju glavni se okrenu pogleda u njega i nastavi utakmicu, a pomocni ne zna gdje ce i tako se igralo neko vrijeme, i njega nazivate sudijom. A i igraci Viteza kad su to uvidili i oni su poceli sa publikom da zaostravaju situaciju, kod 2-2 igrac Viteza psuje navijacima, a i njihov golman na drugoj strani okrece se i odgovara na dobacivanja navijaca.
Ovaj fudbal je otisao u neku stvar, jos kad vidis da ovakva ekipa ulazi u PL sramota. Pa ni jednog navijaca nemaju na najvaznijoj utakmici, da se ovo igralo u Vitezu ja glavu dajem da bi najmanje 250 navijaca iz Lukavca il Tuzle bilo dole, u zavisnosti cija bi ekipa igrala. A ni igracki nisu neka ekipa. Izgleda savezu godi da dobiju novu Gradinu. Pored velike Slobode i odlicno organizovanog Radnickog u ligu se gura jedna "seoska" ekipa.
Poštujem tvoje mišljenje, ali otići pred navijačku skupinu i vatat se za muda i pokazivati neku nadmoć nad njima je čista provokacija, da je ljubio grb, pokazao "šutkanje"- ok, ali govoriti "šta je p****" i vatat za muda prema publici... u već naelektrisanoj atmosferi gdje Jakupović malo-po-malo deformiše ekipu. Kao što rekoh volio bih da vidim u sred krađe na Tušnju da se ovako nešto odigra i da na sjeveru postigne se pogodak pa da dođe pred vas i ovako se oglasi, ali hajde.klasik je napisao/la:A sto su to stakori, to nikad niko nije uradio gest da "usutka" protivnicke navijace (prst preko usta) kao sutite, sta je tu lose i ja bi to uradio, ima to pravo, malo provokacije ne skodi, ipak je ovo derbi bio.
Jel to Ronaldo ispade stakor sto je pred 90k ljudi na Nou Campu gestikulise rukom i govori "Calma calma".
Iskreno mislio sam kad vec mi ne moze uc da ce radnicki da udje u ligu, al poslije ovog dogadjaja nije tako.
Razumijem mislite da ste pokradeni, da vam je oteto, da ste namjerno izkartonirani al ovo nije nacin, i na Tusnju je ulazila publika na stadion pravile se svakakve scene al ja se ne sjecam da je ijednom na terenu napadnut protivnicki igrac.
Nek ga je makar prpa uhvatila kad su ga ganjali na kraju. Štakor!samolukavac je napisao/la:Istina što Casper piše, tad je i ograda odvaljena i navijači pošli da krenu na njega kad je on to uradio, ali vođa navijača je nekako uspio da zadrži masu ljudi, a tad da su uletili bilo bi katastrofa...
tko gubi ima pravo da se ljuti i sami ste svjesni da smo trenutno bolji a što se tiče Viteza mi smo najkorektniji tim i publika i nacionalnost nam ništa ne znači zar ne vidite sastav naše ekipe pola je ljudi iz Zenice i pokušajte se ugledati na nas i biti korektniji pozz iz Viteza.Casp3r je napisao/la:Ne postoji teoretska šansa da neko baci 30m ovoliku stjenu (toliko su bili udaljen od busa), a i da je uspio neki hulk to da baci, kuda je ušla u bus? Vidim samo napuknuće prozora, obzirom da su vrata okrenuta bila zidanoj ogradi, tj s te strane nije moglo doći, kako je završilo onda u busu?FKKrajina je napisao/la:S obzirom na to kolike su ove kamenice bile
Vidjeli smo tokaskader52 je napisao/la:tko gubi ima pravo da se ljuti i sami ste svjesni da smo trenutno bolji a što se tiče Viteza mi smo najkorektniji tim i publika i nacionalnost nam ništa ne znači zar ne vidite sastav naše ekipe pola je ljudi iz Zenice i pokušajte se ugledati na nas i biti korektniji pozz iz Viteza.
Hvala Bogu pa nas ti više ne simpatišeš (a nisi ni do sada koliko znam)!!!ALBOX je napisao/la:Kratko i jasno : SRAMOTA![]()
![]()
![]()
Svi bježe od te činjenice i govore da smo mi nemoćni bili pred strašnim Vitezom.sjena je napisao/la:pola sata smo igrali protiv prvaka lige sa 8 igraca i nismo primili pogodak. e jakog mi prvaka svaka cast .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.