ima kuzeloglu stofadjoleprijedor je napisao/la:Trening utakmica sa Levskim,svi(Sem Milutinovića),se upisali u strijelce ....Čak je i Kuzeloglu 5 koševa dao.Protivnik za 2 klase lošiji,tako da je i 50% zalaganja bilo dovoljno za pobjedu.....Idemo Ciboni pa čekamo Pantere...Budućnost ide Olimpiji i Solnoku naredna dva kola...Mogla bi i neka rotacija na tabeli pasti nakon meča u Morači
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma bolje je ovako, nek' se ne mijenja nista pa onda u polufinalu KKCZBGTFMP - Partizan, ko odpadne odpada iz EL i vozdra. Ako cigani ove godine tu ispadnu i ne osvoje titulu jedino sto im preostaje je da se casno oproste od svega i izvrse kolektivni harakiridjoleprijedor je napisao/la:Trening utakmica sa Levskim,svi(Sem Milutinovića),se upisali u strijelce ....Čak je i Kuzeloglu 5 koševa dao.Protivnik za 2 klase lošiji,tako da je i 50% zalaganja bilo dovoljno za pobjedu.....Idemo Ciboni pa čekamo Pantere...Budućnost ide Olimpiji i Solnoku naredna dva kola...Mogla bi i neka rotacija na tabeli pasti nakon meča u Morači
1946
Zašto? Nije sramota izgubiti od ekipe koja već ko zna koliko godina vlada regionom i koja će po nekim najavama (Marić + plej) sezonu završiti sa jednim od igrački najkvalitetnijih timova u skorijoj istoriji.BitiSrcemVezan je napisao/la: Ma bolje je ovako, nek' se ne mijenja nista pa onda u polufinalu KKCZBGTFMP - Partizan, ko odpadne odpada iz EL i vozdra. Ako cigani ove godine tu ispadnu i ne osvoje titulu jedino sto im preostaje je da se casno oproste od svega i izvrse kolektivni harakiri
...i najskupljihbraoolyo je napisao/la:Zašto? Nije sramota izgubiti od ekipe koja već ko zna koliko godina vlada regionom i koja će po nekim najavama (Marić + plej) sezonu završiti sa jednim od igrački najkvalitetnijih timova u skorijoj istoriji.BitiSrcemVezan je napisao/la: Ma bolje je ovako, nek' se ne mijenja nista pa onda u polufinalu KKCZBGTFMP - Partizan, ko odpadne odpada iz EL i vozdra. Ako cigani ove godine tu ispadnu i ne osvoje titulu jedino sto im preostaje je da se casno oproste od svega i izvrse kolektivni harakiri
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pa,ukoliko Marić i taj plej dođu,uz postojeći roster,nikome neće biti svejedno da igra protiv Partizana.
Mens sana in corpore sano.
Ono kako sam ja skonto(ispravite ako griješim) može se dovesti još samo jedan igrač(nakon što je ovaj juče potpisao)djoleprijedor je napisao/la:Pa,ukoliko Marić i taj plej dođu,uz postojeći roster,nikome neće biti svejedno da igra protiv Partizana.
Dva se jos mogu prijavit , ne znam jel ovaj prijavljen.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma nema pleja i nemaRaul_64 je napisao/la:Dva se jos mogu prijavit , ne znam jel ovaj prijavljen.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovaj novi sinoć reče da će biti u ekipi protiv Cibone...Raul_64 je napisao/la:Dva se jos mogu prijavit , ne znam jel ovaj prijavljen.
Ma sta ce nam plej nama samo trebaju Grobari ujedinjeni i sve pobjedujemo.Realno pun Pionir Grobara je pola ekipe.
Ja kad bi izisao i kad bi cuo huk Grobara prvo bi se sav najezio pa bi dao 150% sebe.
[youtube][/youtube]
Ja kad bi izisao i kad bi cuo huk Grobara prvo bi se sav najezio pa bi dao 150% sebe.
[youtube][/youtube]
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Uloga navijača je minimalna. Ako se ne varam u posljednje 2-3 godine i jedni i drugi imaju negativan odnos pobjeda i poraza kada su domaćini na derbijima.
Gledaj,zadnjih par utakmica,mislim od Cedevite ili prije kad su Grobari poceli dolaziti u vecem broju pocele su se redati pobjede.Moje misljenje je da su nasi navijaci pola ekipe,i sami igracu su izjavljivali da im je lakse igrati kad je puna dvorana Grobara. 
Naime, menadžer australijskog reprezentativca Miodrag Ražnatović je obelodanio da Marić ima ugovor sa turskim timom do kraja sezone, ali i da Galata ima opciju da raskine saradnju u periodu od 26. februara do 1. marta.
Ražnatović je, takođe, naglasio da iz Istanbula nije dobio nikakvu informaciju o Marićevom odlasku iz kluba, što znači da trenutno nema mogućnost da promeni sredinu. Za sada je tako...
Crno-beli do kraja februara imaju mogućnost da prijave nove igrače za ABA ligu. Jedan je biti Božo Đumić, koji je stigao posle odlaska Đorđa Gagića, a drugi, videćemo...
Ražnatović je, takođe, naglasio da iz Istanbula nije dobio nikakvu informaciju o Marićevom odlasku iz kluba, što znači da trenutno nema mogućnost da promeni sredinu. Za sada je tako...
Crno-beli do kraja februara imaju mogućnost da prijave nove igrače za ABA ligu. Jedan je biti Božo Đumić, koji je stigao posle odlaska Đorđa Gagića, a drugi, videćemo...
Marić je slobodan igrač. Što se tiče njega sasvim je jasno da je sve na njemu. Jednostavno u pitanju je povratak njegove karijere, Partizan mu je dao mnogo i ako želi da se vrati moraće pristati na značajno manji novac, pri tome neredovan, a mislim da njemu novac ne predstavlja problem. A i Miško nije valjda tolikol glup da ne shvata ovo pomenuto. Vidjećemo u danima pred nama šta je konačna odluka. Aleksovo iskustvo bi mnogo pomoglo osakaćenom Partizanu.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Eto koliko ti nemaš pojma.ppppp je napisao/la:...i najskupljihbraoolyo je napisao/la:Zašto? Nije sramota izgubiti od ekipe koja već ko zna koliko godina vlada regionom i koja će po nekim najavama (Marić + plej) sezonu završiti sa jednim od igrački najkvalitetnijih timova u skorijoj istoriji.BitiSrcemVezan je napisao/la: Ma bolje je ovako, nek' se ne mijenja nista pa onda u polufinalu KKCZBGTFMP - Partizan, ko odpadne odpada iz EL i vozdra. Ako cigani ove godine tu ispadnu i ne osvoje titulu jedino sto im preostaje je da se casno oproste od svega i izvrse kolektivni harakiri
Inače da se osvrnem malo i na sinoćnju partiju. Raduje me što je Janis dobio šansu i iskoristio je. Takođe Boki je odigrao bez greške, što i nije teško imajući u vidu kvalitet protivnika. Pa na kraju i stoka razlika bi bila ubjedljivija daleko da se prvo poluvrijeme igrači nisu zezali.
Sve u svemu nastavljen je niz koji bi se trebao potvrditi u Zagrebu.
Ostaje da se vidi da li bi neki došli igrati za slavu i za svoj Partizan. Neki su to odavno uradili i stavili se na raspolaganje. Pun Pionir je to prepoznao. Prepoznao i onda kada se gubilo 20 razlike. I onda kada nije išlo.
Jer mi smo Partizan. A time se može pohvaliti još 10 timova u Evropi. A ljubavlju i svemu što ide uz to - niko.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
[
Eto koliko ti nemaš pojma.
Inače da se osvrnem malo i na sinoćnju partiju. Raduje me što je Janis dobio šansu i iskoristio je. Takođe Boki je odigrao bez greške, što i nije teško imajući u vidu kvalitet protivnika. Pa na kraju i stoka razlika bi bila ubjedljivija daleko da se prvo poluvrijeme igrači nisu zezali.
Ostaje da se vidi da li bi neki došli igrati za slavu i za svoj Partizan. Neki su to odavno uradili i stavili se na raspolaganje. Pun Pionir je to prepoznao. Prepoznao i onda kada se gubilo 20 razlike. I onda kada nije išlo.
Jer mi smo Partizan. A time se može pohvaliti još 10 timova u Evropi. A ljubavlju i svemu što ide uz to - niko.[/quote]
Pavlović,Mačvan i eventualno ako dođe Marić su sve samo nisu jeftini igrači
A to ako si ti retard pa pušiš priču da oni igraju za kikiriki i iz ljubavi to je tvoj problem
Eto koliko ti nemaš pojma.
Jer mi smo Partizan. A time se može pohvaliti još 10 timova u Evropi. A ljubavlju i svemu što ide uz to - niko.[/quote]
Pavlović,Mačvan i eventualno ako dođe Marić su sve samo nisu jeftini igrači
A to ako si ti retard pa pušiš priču da oni igraju za kikiriki i iz ljubavi to je tvoj problem
Jeste li procitali onu izjavu sto je Bertans izjavio ? Ja evo sad naisao na nju :
Bertans: Dule, volim te i dalje! Partizan će uvek biti veliki - sa novcem ili bez njega!
Bertans: Dule, volim te i dalje! Partizan će uvek biti veliki - sa novcem ili bez njega!
pppp
ajde malo razmisli prije nego što lupiš glupost epskih razmjera. Pusti se te čovićevsko-vučićevske demagogije.
edomajka
brate ništa novo. Dule je od njih napravio igrače. Nije s njim bio razlaz najbolji ali jbga.
ajde malo razmisli prije nego što lupiš glupost epskih razmjera. Pusti se te čovićevsko-vučićevske demagogije.
edomajka
brate ništa novo. Dule je od njih napravio igrače. Nije s njim bio razlaz najbolji ali jbga.
Berta zaboravio si napomenuti da se u Srbiji neće bolje živjeti.
Naglasio sam da mislim na derbije. U zadnjih 10 utakmica kada je Zvezda bila domaćin skor je 7:3 za Partizan a u zadnjih 10 utakmica kada je Partizan bio domaćin skor je 7:3 za Zvezdu.EdoMajka je napisao/la:Gledaj,zadnjih par utakmica,mislim od Cedevite ili prije kad su Grobari poceli dolaziti u vecem broju pocele su se redati pobjede.Moje misljenje je da su nasi navijaci pola ekipe,i sami igracu su izjavljivali da im je lakse igrati kad je puna dvorana Grobara.
Nisam zaboravio, ali nisam ja taj koji je potegnuo priču da se loše živi jer je Partizan šampion. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.