HvalaDesimaL je napisao/la:21:00ramiral je napisao/la:U koliko je sati sutra okršaj?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
HvalaDesimaL je napisao/la:21:00ramiral je napisao/la:U koliko je sati sutra okršaj?
I na al-jazeeri sport +2 sa ludim arapskim komentatoromazTer je napisao/la:imate direktan prenos na areni sport 3.
znači opet streamHarrison je napisao/la:I na al-jazeeri sport +2 sa ludim arapskim komentatoromazTer je napisao/la:imate direktan prenos na areni sport 3.
Stari ako ti nije teško na pp kako doći do kartice u BiH ako se to može i koji reciver koristiš?Harrison je napisao/la:Stremovi su nuzno zlo, zato sam nabavio sportsku karticu al-jazeera sa 10 sportskih kanala, prenose sve zivo,kupove, kvalifakacije za SP i EP sve najjace utakmice (cesto prenose i BiH), LP sve utakmice, znaci biras koju ces, a ne koju ti ovi nasi ponude, Evropsko i Svjetsko prvenstvo sve tekme, Africki kup, Azijski kup, Copa America, naravno sve tekme, tenis, kosarku, nba, sve lige (osim njemacke i engleske,) FA Kup Engleske, argentinsku i brazilsku ligu itd itd, u ljetnom periodu kad nema puno tekmi prenose stare tekme Reala, Milana, Manchestera, Juventusa, Farselone iz 70,80,90-tih, ma ludilo, nikad nije dosadno.
Odavno i ja to koristim a tekme Barcelone i Reala se prenosi i na al-jazeeri sport +3 - komentator prenosiHarrison je napisao/la:Stremovi su nuzno zlo, zato sam nabavio sportsku karticu al-jazeera sa 10 sportskih kanala, prenose sve zivo,kupove, kvalifakacije za SP i EP sve najjace utakmice (cesto prenose i BiH), LP sve utakmice, znaci biras koju ces, a ne koju ti ovi nasi ponude, Evropsko i Svjetsko prvenstvo sve tekme, Africki kup, Azijski kup, Copa America, naravno sve tekme, tenis, kosarku, nba, sve lige (osim njemacke i engleske,) FA Kup Engleske, argentinsku i brazilsku ligu itd itd, u ljetnom periodu kad nema puno tekmi prenose stare tekme Reala, Milana, Manchestera, Juventusa, Farselone iz 70,80,90-tih, ma ludilo, nikad nije dosadno.
RONALDO MESSI ALLAHA ALLAH IGBAH ILLELLAH ALLAH ALLAHCautinho je napisao/la:Bilo bi puno zanimljivije da su na Arapskom....
Coe'k bi rek'o da je na dzumi.Sveti je napisao/la:RONALDO MESSI ALLAHA ALLAH IGBAH ILLELLAH ALLAH ALLAHCautinho je napisao/la:Bilo bi puno zanimljivije da su na Arapskom....
Ima i na arapskom na +2, a kanal +3 je jedini na engleskom jeziku. Ali ko zna imalo arapski bolje mu je da slusa arapskog komentatora, oni se uzive u tekmu k'o da oni igraju, a ovi na engleskom k'o da djenazu prenose...Cautinho je napisao/la:Bilo bi puno zanimljivije da su na Arapskom....
Pa zato i kazem,ocu zurku da pravim,ja i ovaj Arab pravimo lomHarrison je napisao/la:Ima i na arapskom na +2, a kanal +3 je jedini na engleskom jeziku. Ali ko zna imalo arapski bolje mu je da slusa arapskog komentatora, oni se uzive u tekmu k'o da oni igraju, a ovi na engleskom k'o da djenazu prenose...Cautinho je napisao/la:Bilo bi puno zanimljivije da su na Arapskom....
Bas tako - ovi englezi zijevaju i prenose tekmu, a ovi arapi se naviju i nikako ne prestaju sa galamom. Za njih ne postoji sekund odmora, nigdje tacke i zareza samo verglaju, verglaju. Sam ne znam sta je gore.Harrison je napisao/la:Ima i na arapskom na +2, a kanal +3 je jedini na engleskom jeziku. Ali ko zna imalo arapski bolje mu je da slusa arapskog komentatora, oni se uzive u tekmu k'o da oni igraju, a ovi na engleskom k'o da djenazu prenose...Cautinho je napisao/la:Bilo bi puno zanimljivije da su na Arapskom....
Ja al to u snimkuM4kaveli je napisao/la:Zato postoji Ray Hudson i onaj mu jaran.
Nema boljih komentatora i analiticara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.