Boze - nama si pakao presudio 1000 godina
daj da sutra zivimo raj

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Vidis kako se ostali normalno odgovorili,a ne ti glumis nesto tu,imam pravo na svoje misljenje i pitam se sto on svaki put daje izjave za medije,zasto to ne cine Bolic,Barbarez,Hibic itd.. nisam sa tim pitanjem nista lose mislio,vec me samo cisto zanimalo,jer on pred svaki mec daje izjave putem televizijehamo_pipa je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sta ima inteligentnihamo_pipa je napisao/la:
Na takvo glupo pitanje, više nego inteligentan odgovor.o tvojoj inteligenciji ne bih da raspravljam,sve si rekao u prethodnom postu,tako da necu da se patis tj. da naprezes mozdane vijuge jer vidim da ti i ne ide bas najbolje
Kad neko hoće da pita nešto, onda i postavi uljudno pitanje, a ne piše "šta se on trpa", znaš?
Izgleda da je takoCitizen-X je napisao/la:
daj da sutra zivimo raj![]()
ne izgleda nego jest - kar'o nas je i Franc Ferdinand,i Eugen Savojski i papa Inoćenti, i Manojlo Komnen,i Draza Mihajlovic i Mehmed Fatih, I Pavelic, i Hitler, I Cvetkovic i Macek, I Karadzic, i Tudjman i Milosevic na ybenom topraku zivimo pa da bar malo usranog emocionalnog raja dozivimo,.Goalgetter je napisao/la:Izgleda da je takoCitizen-X je napisao/la:
daj da sutra zivimo raj![]()
![]()
Vidis da sam normalno pitanje postavio sta Konjic non stop daje izjave za tv,ko da ja ne znam sta je Konjic uradio za repku,al eto nadje se pametnjakovic koji ce jednostavno pitanje pretvorit u diskusiju. Mislio sam da lik ima funkciju kakvu u repci pa daje tolike izjave,a ne nesto lose sto su mnogi pomisliliCitizen-X je napisao/la:manite prepucavanja i treba da se lozimo na iskrenu nepatvorenu ljubav prema domovini bez pretjerivanja i nadjebavanja.a
jaruga moj dobri Konjic je igr'o dok je Ciro ucjenjiv'o izbjeglickim statusom i tjero iz repke Edina Mujcina, Sabica i ostale....harry_90 je napisao/la:Vidis da sam normalno pitanje postavio sta Konjic non stop daje izjave za tv,ko da ja ne znam sta je Konjic uradio za repku,al eto nadje se pametnjakovic koji ce jednostavno pitanje pretvorit u diskusiju. Mislio sam da lik ima funkciju kakvu u repci pa daje tolike izjave,a ne nesto lose sto su mnogi pomisliliCitizen-X je napisao/la:manite prepucavanja i treba da se lozimo na iskrenu nepatvorenu ljubav prema domovini bez pretjerivanja i nadjebavanja.a
bolje da ne znas ima i hemijespielführer_21 je napisao/la:Jaruga, čega si se ti napuc'o?![]()
Mozda i ranije ako im peticu zabijemo u prvom poluvremenu!ANTIFA ! je napisao/la:PUCAM SE ! jos malo bolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOO !![]()
![]()
![]()
![]()
sutra u 11 da svi slavimo prolazak na Evropsko !
hz1987 je napisao/la:Nas u Bosni su naučili da budemo pesimisti i skeptici po svakom pitanju kada odlučujemo sami o svojoj sudbini...Nekad su naše želje veće od mogućnosti pa onda zveknemo o pod žestoko i udarimo kontru demoralisanjem, pesimizmom i razočarenjima...
Najbolje se ničemu ne nadati, pa ubodemo ubodemo...mi smo svoje ispunili i to nije mala stvar...ali ipak moramo samo optimistično gledati na sutrašnji meč i nadati se!
Meni je nadu probudila ova rečenica:
Treningu prisustvuju i predsjednik Komiteta za normalizaciju, legendarni Ivica Osim, zatim Sergej Barbarez, Duško Bajević, Faruk Hadžibegić, Muhamed Konjić...
Zasigurno neće ostati puki posmatrač...
HAJMO ZMAJEVI!!!
vidi kako se smiju...pobjeda cistaIl Pinturicchio je napisao/la:Dagle ove trojke danas na treningu![]()
dovoljno je da vide Osima toliko sjebanog unistenog i bolesnog koji jedva hoda da dobiju yebeni NITRO u nogama....hz1987 je napisao/la:Nas u Bosni su naučili da budemo pesimisti i skeptici po svakom pitanju kada odlučujemo sami o svojoj sudbini...Nekad su naše želje veće od mogućnosti pa onda zveknemo o pod žestoko i udarimo kontru demoralisanjem, pesimizmom i razočarenjima...
Najbolje se ničemu ne nadati, pa ubodemo ubodemo...mi smo svoje ispunili i to nije mala stvar...ali ipak moramo samo optimistično gledati na sutrašnji meč i nadati se!
Meni je nadu probudila ova rečenica:
Treningu prisustvuju i predsjednik Komiteta za normalizaciju, legendarni Ivica Osim, zatim Sergej Barbarez, Duško Bajević, Faruk Hadžibegić, Muhamed Konjić...
Zasigurno neće ostati puki posmatrač...
HAJMO ZMAJEVI!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.