UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Citajuci ovu temu zakljucujem da su Khabibovi navijaci,ono...
Od kud sad Nate u kombinacijama? I meni je simpatična pojava i ima srce ko planina, on ne bi kao Cowboy oborio glavu i čekao prekid već je zaista spreman "poginuti" u kavezu, ali nije top klasa borca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Islam Makachev vs Carlos Diego Ferreira. Nije još potvrđen event ali će biti brzo. Vrh borba.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
One dvije borbe protiv Conora su sigurno medju najzanimljivijim borbama u historiji UFC-a, od pressa, do borbe, pa revansa, sve je bilo na vrhunskom nivou, steta bi bilo da se ne odradi treci mec.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- wadethegreat
- Kontakt:
Protiv Masvidala se vidjelo da Nate nema sta traziti protiv jacih boraca u bilo kojoj diviziji.
I meni je drag gotivim ga ali treba biti realan.
Borba sa Mcgregorom bi bila samo payday ogroman za sve ukljucene.
Najrealnija borba je Mcgregor Masvidal.
Usman povrijedjen dok Khabib ima proritvnika i onda ide ramazan.
Tako da imaju samo jedan drugog
.
Isto tako Diaz je operisao il ce operisati onu posjekotinu da to napokon rijesi tako da nema ni njega.
170 interim title belt i BMF belt lets get it done.
I meni je drag gotivim ga ali treba biti realan.
Borba sa Mcgregorom bi bila samo payday ogroman za sve ukljucene.
Najrealnija borba je Mcgregor Masvidal.
Usman povrijedjen dok Khabib ima proritvnika i onda ide ramazan.
Tako da imaju samo jedan drugog
Isto tako Diaz je operisao il ce operisati onu posjekotinu da to napokon rijesi tako da nema ni njega.
170 interim title belt i BMF belt lets get it done.
Ma boli Nate-a **** uvjek se borio za pare i opet ce. 
- AshburtonG
- Kontakt:
Khabib/Conor ove godine se desava pod 2 uslova. Prvi je naravno da obojica dobiju sljedece meceve, a drugi je ako ce taj mec bit eventualni Khabibov zadnji. Cak i ako dobije Fergusona, velike su sanse da isti zasluzi revans mnogo vise od Conora. Barem ja tako vidim situaciju.
U slucaju poraza, ne vidim razlog da se glupira sa Conorom, nego odmah ide revans sa Tonyem.
U slucaju poraza, ne vidim razlog da se glupira sa Conorom, nego odmah ide revans sa Tonyem.
Nisu to navijaci to su likovi koji su vidjeli da je musliman i nahrlili na forum da pricaju o Khabibu ti likovi nemaju pojma šta je MMA ista sorta ljudi na ovoj temi kao na glavnoj stranici kad se ukljuce komentari kao i na klixu..
Jedini koji piše regularne postove je Donnie i to decko ne otkriva nikakvu toplu vodu nego piše stvari koje su jasne kao dan, al' pojedinci su toliko izvan dodira bilo cega da je to smiješno.
Mislim zamisli njihovog mozga da misle da se vratio zbog para iako na racunu ima preko 100 miliona minimum to je toliko kratkovidno i bez procesa razmišljanja da ne mogu spojiti 2+2..Ne mogu shvatiti da je lik uhapšen više puta da mu se desilo 100 sranja od Eddie Alvareza i da se vratio iskljucivo da podsjeti sve ko je i šta je i najvažnija ustvar uradio Kauboju ono što mi niko nije u karijeri uradio završio ga u 15tak sekundi sve ostalo je bespotrebno bilo i mogao je zaustaviti.
Onaj uzima rijec od Wajta kao cinjenicu iako je sam Conor rekao da ce se boriti sigurno 3 puta nema boga da ce cekati Khabiba 10 mjeseci i to pod uslovom da pobjedi.
Ma ajd na forumu,nebi da komentarisem,al fazon je sto znam dosta ljudi ovako uzivo.
Ne mozes ba pricat sa njima,Khabib je musliman,on posti,on je skroman...
Nema veze sto taj isti koji to govori nije nista od toga.
Smjesni su mi pokusaji nipodastavanja Mcgregora ko da se prica o liku kojem je najvece dostignuce par marisana negdje u Vitezu,u Tronu.
Lik bio šampion u 2 kategorije istovremeno,nokautiro Alda za 12 sekundi a znamo sta je bio brazilac do tog momenta.
Za Khabiba niko nije ni znao do meča sa Mcgregorom.
Bar nisu oni casual gledatelji.
Sad je odjednom najbolji svih vremena,jer je odbranio pojas protiv "gangstera" Iaquinte i Proiera.
Ja ga lično ne volim jer mi je tog njegovog Islama na vrh glave,a jos ga vise ne volim zbog ovih muslimanskih licemjera koji ne znaju fatihe al ga eto vole jer je...
**** bošnje
A najvise ga ne volim zbog hrvanja (nista protiv toga,mma je ok).
Dosadno mi to gledat u pm.
Smjesni su mi pokusaji nipodastavanja Mcgregora ko da se prica o liku kojem je najvece dostignuce par marisana negdje u Vitezu,u Tronu.
Lik bio šampion u 2 kategorije istovremeno,nokautiro Alda za 12 sekundi a znamo sta je bio brazilac do tog momenta.
Sad je odjednom najbolji svih vremena,jer je odbranio pojas protiv "gangstera" Iaquinte i Proiera.
Ja ga lično ne volim jer mi je tog njegovog Islama na vrh glave,a jos ga vise ne volim zbog ovih muslimanskih licemjera koji ne znaju fatihe al ga eto vole jer je...
**** bošnje
Dosadno je to svima gledati osim kad je u pitanju Khabib - Khabib je bog kako ih kontroliše na parteru ja njega obožavam gledati kako maltretira protivnike i on je jedini koji tako dominantno to radi.Dzoni je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:22Ma ajd na forumu,nebi da komentarisem,al fazon je sto znam dosta ljudi ovako uzivo.
**** bošnje
Sve ostalo si u pravu i pogodio si u srž problema ne znaju fatihe, al' culi da tamo neki Khabib prouci prije ulaska u RING tako to oni kazu ring umjesto kavez i eto obrni okreni allahu ekber viču u glas.
Ti likovi nemaju procesa u glavi da shvate kad bi se Mcgregor borio protiv najgoreg lika u diviziji opet bi uzeo ogromne pare jer ga prate ljudi u svemu što radi.
A najgori su ovi poput ovog što se raspravljam s njim njemu je sve u glavi MCGREGOR TO RADI RADI PARA njemu je teško napraviti proces u glavi da sve što radi trenutno radi da bi vratio respekt svom imenu i na dobrom je putu da to uradi.
Al ljudi valjaju gluposti, sta moras biti musliman da bi gotivio Khabiba?
Ma Mcgregor je marketinški stroj,i sama činjenica da je u par godina dosao od statusa klošara do multimilionera sve govori.
A kako je došao do toga?
Tučom i samopromovisanjem.
Trash talk,pa mogu i ja,i ti i peti i deseti laprdat i lajat al moraš to necim da potkrijepis.
Nije Conor lik koji je pricao nebuloze a u oktagonu ga prebijali ljudi pa se on obogatio.
Covjek je 80% svojih "obecanja" ispunio i u borbi i to je ono sto ga je lansiralo.
Ne postoji lik koji ce zaradit vise para u UFC od njeg.
Al meni njegovi motivi nisu uopste bitni.
Da li zbog para,legasija...
Totalno mi je nebitno.
Drago mi je da je tu jer njegovi mečevi su sve samo ne dosadni.
@mma075
Niko to ne govori,ali imas hrpu "muslimana" koji ga gotive samo zbog toga.
A kako je došao do toga?
Tučom i samopromovisanjem.
Trash talk,pa mogu i ja,i ti i peti i deseti laprdat i lajat al moraš to necim da potkrijepis.
Nije Conor lik koji je pricao nebuloze a u oktagonu ga prebijali ljudi pa se on obogatio.
Covjek je 80% svojih "obecanja" ispunio i u borbi i to je ono sto ga je lansiralo.
Ne postoji lik koji ce zaradit vise para u UFC od njeg.
Al meni njegovi motivi nisu uopste bitni.
Da li zbog para,legasija...
Totalno mi je nebitno.
Drago mi je da je tu jer njegovi mečevi su sve samo ne dosadni.
@mma075
Niko to ne govori,ali imas hrpu "muslimana" koji ga gotive samo zbog toga.
Pusti tuzlaka tuzlak je pocetnik vidjelo se to u ranijim postovima nije relevantan za bilo šta.
Nije hrpa muslimana nego bar 90 posto svršavaju na njega upravo zbog toga što je musliman jer on nema nikakvih drugih kvaliteta.
Nit zna prodati borbu nit zna pričati na mikrofonu nit se zna oblaciti nema niti jednog jedinog kvaliteta pored onoga što prikazuje u kavezu.
Njegov vrhunac prije Mcregora je bio da uzme 200-300 hiljada u vrh glave da ne pricam u ranijim borbama 50 do 100 maksimalno.
Nije hrpa muslimana nego bar 90 posto svršavaju na njega upravo zbog toga što je musliman jer on nema nikakvih drugih kvaliteta.
Nit zna prodati borbu nit zna pričati na mikrofonu nit se zna oblaciti nema niti jednog jedinog kvaliteta pored onoga što prikazuje u kavezu.
Njegov vrhunac prije Mcregora je bio da uzme 200-300 hiljada u vrh glave da ne pricam u ranijim borbama 50 do 100 maksimalno.
I imas one koji ga gotive samo iz razloga sto mrze Mcgregora.
Glupo mi je sto ovo pisem jer ispast ce da sam neki Islamofob gluho bilo.
Ne daj Bože.
Prosao sam kroz temu i citao sta se pise,ali nisam pamtio nickove tako da ne prozivam nikog nego iskljucivo pisem zbog ljudi koje poznajem.
Druga stvar je njegova vjera.
Mali offtopic
Ne daj Bože.
Prosao sam kroz temu i citao sta se pise,ali nisam pamtio nickove tako da ne prozivam nikog nego iskljucivo pisem zbog ljudi koje poznajem.
Mali offtopic
Pored ovoga što si napisao ima onaj klip kad rođak od Khabiba daje pare beskucnicima da rade sklekove ponižava ih na sred ulice dok ovaj sjedi u kaficu pored i crče od smijeha..Dzoni je napisao/la: ↑23 jan 2020, 20:37I imas one koji ga gotive samo iz razloga sto mrze Mcgregora.
Ne daj Bože.
Mali offtopic
Naravno to ti niko nece spomenuti..
Ma joj...
Znaš kako funkcionisu mediji.
Znaš kako funkcionisu mediji.
- wadethegreat
- Kontakt:
Khabiba gotivim a ateista sam ahahah.
Salim se nebitno je to vjera ali ima taj jedan dio ljudi koji ga vole samo jer je musliman **** ljudi se vezu za nesto tako je to sta ces.
Mcgregora sam gotivio do borbe sa mayweatherom tu mi se zgadio a posebno protiv khabiba izgubio sav sarm postao smijesan.
Sad je vec ozbiljan vidi se novi mindset vidi se da nema partijanja da je posvecen i impresivan je bio.
Cowboy nije neko mjerilo ali vrlo brzo ga rijesio i to spektakularno.
On ce uvijek biti opasan s kim god da se bori zbog svog boksa koji je medju najboljima u ufcu ako ne i sami vrh.
Covjek u prvom mecu u boksu se borio sa najvecim svih vremena i dosao do 8. runde cak ga pogodio par puta mislim suludo.
Volio bih stvarno vidjeti njega i Masvidala.
Borba ima smisla sto se takmicenja i stila borbe tice i sto se marketinga tice.
Nema vece borbe od te osim mozda revans sa khabibom al nema od toga nista.
Tek sam sada vidio da Nganou ide na Jairzinha hahahah.
Neko ce biti lansiran.
Salim se nebitno je to vjera ali ima taj jedan dio ljudi koji ga vole samo jer je musliman **** ljudi se vezu za nesto tako je to sta ces.
Mcgregora sam gotivio do borbe sa mayweatherom tu mi se zgadio a posebno protiv khabiba izgubio sav sarm postao smijesan.
Sad je vec ozbiljan vidi se novi mindset vidi se da nema partijanja da je posvecen i impresivan je bio.
On ce uvijek biti opasan s kim god da se bori zbog svog boksa koji je medju najboljima u ufcu ako ne i sami vrh.
Covjek u prvom mecu u boksu se borio sa najvecim svih vremena i dosao do 8. runde cak ga pogodio par puta mislim suludo.
Neko ce biti lansiran.
Ma gotivim ga je godinama prije nego je ovo s ranje pocelo s Conorom, a ja i vjera se nismo sreli u putu.wadethegreat je napisao/la: ↑23 jan 2020, 20:51Khabiba gotivim a ateista sam ahahah.
Neko ce biti lansiran.
Naravno kad citas komentare s glavnih stranica klixa i sportsport smuči ti se i lik zbog njih.
nit se zna oblaciti

Vidiš iz posta u post Čehaja pokazuješ koliko ne znaš sve ti je to show danas da digneš organizaciju na veci nivo.
Sve je pocelo od njega danas svi na press dolaze kako dolaze.
Ne znam ni zašto odgovaram vidi se po zadnjim postovima Čehaja goni ga da ne znaš ni sam zašto dolaziš na temu.
Sve je pocelo od njega danas svi na press dolaze kako dolaze.
Ne znam ni zašto odgovaram vidi se po zadnjim postovima Čehaja goni ga da ne znaš ni sam zašto dolaziš na temu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.