FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 12 jul 2009, 19:56

Mukiol je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Tjesi me samo cinjenica da i ostali iz nase lige nisu puno bolji od nas..
Nije realno ocekivati titulu, a u evropu mozemo jedino preko Kupa..
Iduca sezona ce biti teska za Zelju, ali vec ona tamo ce da bude paklena..
Trebamo poceti tako sto cemo u sto vecem broju dolaziti na tekme, i bodriti nase, a sve ostalo ce doci samo aBd..
FORZA ZELJO--- :twisted:
I mene je ovo malo zbunilo ocekivao sam veliki preokret u zeljinoj igri ali nije doslo do njega... pa dolazim do zakljucka...da najrealnije opcije za titulu imaju ne celik i zeljeznicar kao sto sam to ranije naveo...vec olimpik i zrinski :!: nista od zelje ni ove sezone... :roll: :cry: :arrow: :| :geek:
ne osnovu cega li si ti ocekivao velike preokrete u Željinoj igri,da mi je znati :? :roll:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 jul 2009, 19:59

drop je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Tjesi me samo cinjenica da i ostali iz nase lige nisu puno bolji od nas..
Nije realno ocekivati titulu, a u evropu mozemo jedino preko Kupa..
Iduca sezona ce biti teska za Zelju, ali vec ona tamo ce da bude paklena..
Trebamo poceti tako sto cemo u sto vecem broju dolaziti na tekme, i bodriti nase, a sve ostalo ce doci samo aBd..
FORZA ZELJO--- :twisted:
I mene je ovo malo zbunilo ocekivao sam veliki preokret u zeljinoj igri ali nije doslo do njega... pa dolazim do zakljucka...da najrealnije opcije za titulu imaju ne celik i zeljeznicar kao sto sam to ranije naveo...vec olimpik i zrinski :!: nista od zelje ni ove sezone... :roll: :cry: :arrow: :| :geek:
ne osnovu cega li si ti ocekivao velike preokrete u Željinoj igri,da mi je znati :? :roll:
Pa na osnovu promjene kompletnog zeljinog strucnog staba, na osnovu dolaska Amara osima na osnovu cistke nekorisnih igraca i na osnovu nade da ce dovesti prave igrace...mislim da je dovoljno...al vidim da zeljo sve vise i vise tone...jedini sarajevski klub koji ide ka svjetlu je olimpik :!:
mB!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2009, 20:01

drop je napisao/la:ne osnovu cega li si ti ocekivao velike preokrete u Željinoj igri,da mi je znati :? :roll:
Zar ne znaš da Amar ima čarobni štapić?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 jul 2009, 20:12

@mukiol simpatican neki dušebrižnik...previše mi se nešto sekira za Želju u zadnje vrijeme...a ova prica o Olimpiku je vrlo zanimljiva :lol:
vjerovatno covjek konta da A.Osim ima čarobni štapić iako je sam Amar to nedavno demantovao u medijima.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 jul 2009, 20:15

drop je napisao/la:@mukiol simpatican neki dušebrižnik...previše mi se nešto sekira za Želju u zadnje vrijeme...a ova prica o Olimpiku je vrlo zanimljiva :lol:
vjerovatno covjek konta da A.Osim ima čarobni štapić iako je sam Amar to nedavno demantovao u medijima.
hahahaha :D ma navijam ja za zelju al mi je drag i olimpik...:D samo beze ovo sve oko zelje glupo ba umjesto sad da je zeljo u ranku crvene zvezde i dinama, a ono ni blizu :P
mB!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 jul 2009, 20:19

Mukiol je napisao/la:
drop je napisao/la:@mukiol simpatican neki dušebrižnik...previše mi se nešto sekira za Želju u zadnje vrijeme...a ova prica o Olimpiku je vrlo zanimljiva :lol:
hahahaha :D ma navijam ja za zelju al mi je drag i olimpik...:D samo beze ovo sve oko zelje glupo ba umjesto sad da je zeljo u ranku crvene zvezde i dinama, a ono ni blizu :P
pa jarane...Amar nije Hari Poter pa da može jednim zamahom čarobnog štapica uciniti da Željo automatski igra šampionski (ustvari ni Poter to nebi mogao napraviti taman mahao citav dan).
Ne može jarane...ne pravi se pita od govana...prvo treba rastjerati ****,pa tek onda naci kvalitetnog mesa da se napravi burek kako treba.
Ali dosta o pitama...Pomislice neko da sam pitar :lol: ,gluho i daleko bilo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2009, 20:19

Muhamed mujic na meti zelje bice sutra opsirnije na mojoj stranicic koju vidite u p ;) otpisu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 jul 2009, 21:18

Od Želje se nemože očekivati da doživi neke drastične promjene u svojoj igri. Sljedeće sezone će teško u Evropu, jer nije ni Amar čarobnjak i nemože se tim promjeniti za mjesec dana. Bivša uprava je produživala ugovore nekorisnim igračima i sada ih je teško otjerati. Tek za jedno dvije sezone moći ćemo gledati pravog Želju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 jul 2009, 21:30

Cilj uprave je Europa i na njima je da to ispune...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 12 jul 2009, 21:41

Drop bio sam u na marsu mira,znaci nije me bilo od utorka na sve sto je napisano u tom periodu nisam mogao reagovati,ali poslije danasnjeg posta upozorenja brisem sve sto nema veze sa temom tako i tvoj i veci dio bistrikovog posta i svih ostalih.Bez ljutnje,bistrik iako se slazem sa tvojim postom posalji camcu pm!Pozdrav
AMAR OSIM!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 jul 2009, 21:43

csh je napisao/la:Drop bio sam u na marsu mira,znaci nije me bilo od utorka na sve sto je napisano u tom periodu nisam mogao reagovati,ali poslije danasnjeg posta upozorenja brisem sve sto nema veze sa temom tako i tvoj i veci dio bistrikovog posta i svih ostalih.Bez ljutnje,bistrik iako se slazem sa tvojim postom posalji camcu pm!Pozdrav
pošteno buraz...eto od mene prvog podji pa redom sve briši što nema veze sa temom.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 jul 2009, 22:07

nisam bio tu skoro 2 dana jel zeljo igrao danas neku utakmicu?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 12 jul 2009, 22:56

19TM87 je napisao/la:nisam bio tu skoro 2 dana jel zeljo igrao danas neku utakmicu?
izgleda da smo igrali sa karlovcem kako vec i izgubili

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 12 jul 2009, 23:08

Primili smo golu 80-o minuti odigrali smo navodno bolje nego prosle utakmice.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 12 jul 2009, 23:32

jarane nije amar osim sir alex
ljudi sta vam je nece moci pure ni ove godine,ali nada zadnja umire
otjeraju perspektivnog OSMANAGICA ali dovedu Mesanovica i ostave MUJKANOVICA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 12 jul 2009, 23:59

ma i da nam je dosao ferguson ne bi mogao napraviti cudo od ekipe koja bi se borila za titulu odma sa ovakvim igrackim kadrom...ccc....za ovako mal vremenski period mjesec, mjesec i po....

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 13 jul 2009, 00:38

ja ove rezultate necu uzimati za ozbiljno,uzecu za ozbiljno rezultate drugog dijela priprema kad pocinje ono uigravanje i to,a ovo do sad mi vise lici na neke probne utakmice na kojima amar odlucuje koga ostaviti i te stvari...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 jul 2009, 10:47

boze sacuvaj visee :roll:

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 13 jul 2009, 16:14

Bolje da sada gube u pripremnim, a onda kad krene liga da i njih pravo krene, da se previše ne ispucaju. :D
SAMO ŽELJO

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 13 jul 2009, 21:32

zna li neko kad je trening na grbavici

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.