Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- TravisBickle
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Ja bih opet vise volio da nas preuzme Mourinho nego Pochettino, jer on nema potrebno iskustvo da vodi tim poput Uniteda, kao sto to nije imao ni Moyes pa smo vidjeli kako je to na kraju ispalo. Posto je Mourinho veliki prijatelj sa Sir Alexom vjerovatno bi se i on u nekoj mjeri 'smirio' a i ubijedjen sam da bi s njim dosli i trofeji. Naravno moj prvi izbor je i dalje Pep ali sve je jasnije da od njeg nema nista ..
Godin je beton, te vodja jedne od najboljih odbrana Evrope u ovom trenutku. Ako ce se dovoditi igrac sl profila ok, ako ne onda bolje cekati ljeto.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Hajde vise zvanicno LVG out,pa sta se ceka,takav novac na raspolaganju,nikakvo pojacanje,nista,pa mi cemo i ispast,kad bi na klupu sad sjeli i mou i sir aleks s ovim sljamom mi cemo ispast...
Slažem se 100% posao trenera Uniteda je najveca stvar u Englezskoj pa cak i u fudbalu. Vjerujem da bi Mou postupio drugacije kad bi dobio taj posao.TravisBickle je napisao/la:Ja bih opet vise volio da nas preuzme Mourinho nego Pochettino, jer on nema potrebno iskustvo da vodi tim poput Uniteda, kao sto to nije imao ni Moyes pa smo vidjeli kako je to na kraju ispalo. Posto je Mourinho veliki prijatelj sa Sir Alexom vjerovatno bi se i on u nekoj mjeri 'smirio' a i ubijedjen sam da bi s njim dosli i trofeji. Naravno moj prvi izbor je i dalje Pep ali sve je jasnije da od njeg nema nista ..
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- theboss_RD07
- Kontakt:
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovaj prijelazni rok za United je toliko dosadan da čak nije bilo ni:
'Gaitan u Unitedu' (SS.ba)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ovaj prijelazni rok za United je toliko dosadan da čak nije bilo ni:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Koga smo doveli, Branka Kockicu
Zar Lujo nije naglasio da ce ulagati dok ne napravi tim konkurentan za titulu?
Sta je onda cilj, top 4.
Zasto Lujo ne nastavlja sa trosenjem? Povukao se ko kakva ckapi dok se smiri ova bura, ratuje na presicama, nema ulaganja, jer dodatni tranferi povecavaju pritisak, a to ovom mamlazu ne treba, jer mora se ubrati jos koji milion do penzije.
Na sta je spao ovaj klub.
Naravno mirror ko mirror, ali ne bi me iznenadilo da je tacno.
Sta je onda cilj, top 4.
Zasto Lujo ne nastavlja sa trosenjem? Povukao se ko kakva ckapi dok se smiri ova bura, ratuje na presicama, nema ulaganja, jer dodatni tranferi povecavaju pritisak, a to ovom mamlazu ne treba, jer mora se ubrati jos koji milion do penzije.
Van Gaal has hired security to protect him and his wife incase angry fans turn up at his house [mirror]
Na sta je spao ovaj klub.
Kakav se ivo Sanchez spominje i 30 miliona dijete odigralo pola sezone nema ni milion vrijednost,svasta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Nekako mi cudno da nikog nije kupio....
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Blokirali Glazeri budzet Edu, culi da se razbacuje, a vjerovatno ih je neko strucan nasavjetovao kakva ubleha od trenera gradi ekipu.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Manchester United in transfer talks over Benfica's Renato Sanches
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-7283530
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-7283530
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Nadam se da neće biti pojačanja, da bezz ova šuša ne troši novce.. nego ovo što je doveo ljetos i što je sam sebi kreirao ekipu, neka se sa ovim bori...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Piše se da se cilja na desnog bočnog ali da kandidati mahom nedostupni. Možda za neku dobru cijenu bi neko bio i spreman pristati na prodaju.
Ukoliko se dovede desni bek Valencia vjerovatno ide na ljeto.
Mada opet, šanse da iko dođe su minimalne i ne nadam se ničemu.
Ukoliko se dovede desni bek Valencia vjerovatno ide na ljeto.
Mada opet, šanse da iko dođe su minimalne i ne nadam se ničemu.
ako su nedostupne glavne mete sada onda bolje cekati ljeto nego kupovati nekakve polovnjake i na kraju sta si dobio nista
sto se tice Valencie on je jedan od sigurnih koji napustaju na ljeto uz Carricka i Younga
sto se tice Valencie on je jedan od sigurnih koji napustaju na ljeto uz Carricka i Younga
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kao trebao je Debuchy dođi na polugodišnju posudbu ali nije on pristao na to već ide u Bourdeaux (posudba).Martial9 je napisao/la:ako su nedostupne glavne mete sada onda bolje cekati ljeto nego kupovati nekakve polovnjake i na kraju sta si dobio nista
Kod nas još uvijek ništa
s posudbom do ljeta igraca njegovog kalibra bih se slozio ali nista vise od toga
na ljeto traziti bolje rjesenje
a mozda niko nije ni potreban jer blizu su povratku i Jones
i Darmian a Varela moze pokriti ovih par utakmica
a mozda niko nije ni potreban jer blizu su povratku i Jones
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Golden Boy
Golden Boy
Jones je vazda rovit i kako godine odmiču gubi na agilnosti a to je nešto što treba igraču koji igra bočnu poziciju. Nije Jones ispao ono što smo očekivali od njega, nažalost. I pored njega nam stvarno treba vrhunski štoper. Jest on relativno mlad ali povrede i nedostatak utakmica čine svoje, najbolji primjer za to su Arsenalovi igrači.Martial9 je napisao/la:s posudbom do ljeta igraca njegovog kalibra bih se slozio ali nista vise od toga
a mozda niko nije ni potreban jer blizu su povratku i Jonesi Darmian a Varela moze pokriti ovih par utakmica
Darmian je dobro riješenje za RB. Varela je dobra back-up opcija. Darmian se još uvijek aklimitizira i mislim da će napredovati i biti bolji naredne sezone. Od mogućih opcija su tu još Valencia i Young te McNair. Valenciu će ova povreda unazaditi a i Young je u laganom padu - s tim da ga zbog work-rate-a treba zadržati. McNair je slabiji igrač nego što je bio prošle sezone. U omladinskom pogonu nemamo adekvatnog igrača za tu poziciju.
Znači RB pozicija je prioritet na ljeto.
Ne treba da nas čudi ukoliko nas na ljeto napuste Valencia, Young i Carrick. I za Bastiana treba tražiti alternativu jer je on u oštrom padu na fizičkom planu.
Izgleda da Nick Powell ide na posudbu u Hull.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.