Tebi da se nacrta ne bi skontolet3 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gasol moze biti najbolji Španac svih vremena, Dirk je bolji i u FIBA-inim takmicenjima, s kakvim je samo panjevima dolazio do medalja, to Gasol nikad nije dozivio![]()
hmmm
Dirk - jedno srebro sa Eurobasketa i jedna bronza sa Mundobasketa...ukupno dvije medalje
Gasol - zlato sa Mundobasketa, 3 zlata sa Eurobasketa, dva srebra sa Eurobasketa i jedna bronza sa Eurobasketa, dva sreba sa Olimpijada...ukupno 9 medalja
Što se tice NBA (Dirk jedna titula, Gasol dvije)
mislim da se tu nema šta pricati ko je GOAT evropske košarke
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: RE: Re: Eurobasket 2015
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Re: Eurobasket 2015
@KopLfc
pa eto brate, nacrtaj mi na koju foru je Dirk bolji i veci...i ja cu ti povjerovati. obecavam
pa eto brate, nacrtaj mi na koju foru je Dirk bolji i veci...i ja cu ti povjerovati. obecavam

Pogledaj samo s kakvim je panjevima Dirk dolazio do tih medalja, bukvalno je sam igrao, dok s druge strane Paul je uvijek imao strasne suigrace i u repki i u Lakersima.let3 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gasol moze biti najbolji Španac svih vremena, Dirk je bolji i u FIBA-inim takmicenjima, s kakvim je samo panjevima dolazio do medalja, to Gasol nikad nije dozivio![]()
hmmm
Dirk - jedno srebro sa Eurobasketa i jedna bronza sa Mundobasketa...ukupno dvije medalje
Gasol - zlato sa Mundobasketa, 3 zlata sa Eurobasketa, dva srebra sa Eurobasketa i jedna bronza sa Eurobasketa, dva srebra sa Olimpijada...ukupno 9 medalja
1946
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pa to je isto kao kad ljudi spomenu Billa Rusella, najtrofejnijeg NBA igraca svih vremena, rijetko ko ce reci da je bolji od Jordana (ili cak KAJ-a) iako ima vise titula od istog. Dirk je bukvalno 2005. imao ekipu u rangu nase s ovog prvenstva (mozda CAK i goru) i doveo je do srebra, sto je meni nevjerovatno i nedostizno ( a slicnu sitaciju je imao i na Mundobasketu).
Tada su mu vecinu igraca cinili igraci sto su mahom bili role playeri u Bundesligi (koja je prije 10 godina bila dosta, dosta losije organizovana nego sto je danas slucaj)
Tada su mu vecinu igraca cinili igraci sto su mahom bili role playeri u Bundesligi (koja je prije 10 godina bila dosta, dosta losije organizovana nego sto je danas slucaj)
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 20 sep 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pa ti gledas samo igru u repci i na osnovu toga zakljucujes da je on najbolji .
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Takvom nekom logikom možemo zakljuciti da su Dominique Willkins ili Alex English bili bolji igraci od Jordanashakalll je napisao/la:Pogledaj samo s kakvim je panjevima Dirk dolazio do tih medalja, bukvalno je sam igrao, dok s druge strane Paul je uvijek imao strasne suigrace i u repki i u Lakersima.let3 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gasol moze biti najbolji Španac svih vremena, Dirk je bolji i u FIBA-inim takmicenjima, s kakvim je samo panjevima dolazio do medalja, to Gasol nikad nije dozivio![]()
hmmm
Gasol - zlato sa Mundobasketa, 3 zlata sa Eurobasketa, dva srebra sa Eurobasketa i jedna bronza sa Eurobasketa, dva srebra sa Olimpijada...ukupno 9 medalja

Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 sep 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
@let3 jel Bill Russell veci igrac od Jordana ?
Ne, jer nije bolji igrac od Jordana ni u ludilu ( sad da pitaš samog Billa vjerujem da bi ti isto rekao)...ali nije ni Dirk bolji igrac od GasolaEpidaurus je napisao/la:@let3 jel Bill Russell veci igrac od Jordana ?
termin "Veci" je vec upitan, jer se on veže sa trofeje i neki legacy...ne vidim po cemu je Dirk "veci" igrac od Gasola

prosvjetli me
kukoć ima 3 osvojene eurolige,3 puta mvp eurolige,mvp eurobasketa,mvp s. prvenstva,dva srebra sa olimpijada,zlato i bronca sa s. prvenstava,2 zlata i 2 bronze sa eurobasketa,5 puta evropski igrac godine
Il trollas il se jednostavno pravis lud, treceg nema
let3 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gasol moze biti najbolji Španac svih vremena, Dirk je bolji i u FIBA-inim takmicenjima, s kakvim je samo panjevima dolazio do medalja, to Gasol nikad nije dozivio![]()
hmmm
znaci i navarro je bolji od dirka jer ima vise medalja od novickog?
slobodan si da obrazložiš svoje stavove na pristojan nacinEpidaurus je napisao/la:Il trollas il se jednostavno pravis lud, treceg nema
let3 je napisao/la:Ne, jer nije bolji igrac od Jordana ni u ludilu ( sad da pitaš samog Billa vjerujem da bi ti isto rekao)...ali nije ni Dirk bolji igrac od GasolaEpidaurus je napisao/la:@let3 jel Bill Russell veci igrac od Jordana ?
termin "Veci" je vec upitan, jer se on veže sa trofeje i neki legacy...ne vidim po cemu je Dirk "veci" igrac od Gasola![]()
![]()
prosvjetli me
mozda po tome sto ima mvp titulu koje gasol nema?
Re: RE: Re: Eurobasket 2015
Ma pusti ga,ovako i na temi premiershipa hinjski zapocne neku raspravu i kasnije se ulizuje na temama svih klubova.Epidaurus je napisao/la:Il trollas il se jednostavno pravis lud, treceg nema
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
paaa, ja to nisam rekao...ali ti to sam procjeni...ima Youtube, pa pogledaj kakav je igrac bio Navaro, ako si zaboraviofilip13 je napisao/la:let3 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gasol moze biti najbolji Španac svih vremena, Dirk je bolji i u FIBA-inim takmicenjima, s kakvim je samo panjevima dolazio do medalja, to Gasol nikad nije dozivio![]()
hmmm
@KopLfc , nema potreba da pjeniš oko nepotrebnih stvari i da vrijeđaš moju malenkost

dirk je 7. strijelac nba svih vremena,vrlo malo mu treba da pređe na 6. mjesto,zar između ostalog i to nije dovoljno da je najbolji evropljanin svih vremena,ima mvp titulu kojoj ni jedan evopljanin osim njega nije bio ni blizu,pa mvp finala,4 puta u najboljoj nba petorci,ni jedan drugi evropljanin nije bio ni JEDNOM u najboljoj nba petorci
Kako mislis da se kacimo? Mozes li mi objasniti? Posto ne znam kako se zakaciti s nekim preko foruma ili mislis na nesta drugo.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako su argument titule, onda je i Navarro blizu Gasola, nista manje zasluzan za spanske uspjehe (doduse, Gasol jeste najbolji Spanac nema sta).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pa ovdje se postiru argumenti iskljucivo iz NBA lige (mada je i tu Gasol uspješniji što se tice osvojenih titula) - kada su u koristi Dirka, jelNail for Real je napisao/la:Ako su argument titule, onda je i Navarro blizu Gasola, nista manje zasluzan za spanske uspjehe (doduse, Gasol jeste najbolji Spanac nema sta).
paaa, ja to nisam rekao...ali ti to sam procjeni...ima Youtube, pa pogledaj kakav je igrac bio Navaro, ako si zaboraviolet3 je napisao/la:filip13 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gasol moze biti najbolji Španac svih vremena, Dirk je bolji i u FIBA-inim takmicenjima, s kakvim je samo panjevima dolazio do medalja, to Gasol nikad nije dozivio![]()
hmmm
@KopLfc , nema potreba da pjeniš oko nepotrebnih stvari i da vrijeđaš moju malenkost

evo pitam te ponovo,je li mislis da je i navarro zbog vise osvojenih medalja bolji igrac od dirka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.