Iskreno i klubu su pomogli finansijski, sada brko moze da ostvari zamisljeno na prelaznom. Plavo proljece kao nekada ce bitiRadmilo87 je napisao/la: ↑24 dec 2019, 08:07Grobar aka Bakije i Jedileri još bolje![]()
![]()
Čitam jucerasnji post od @braco za Krpića, čovjek sve objasnio, nema igraca iz naše lige da je u ovim godinama otišao vani za te pare, fenomenalno odrađen posao, bez lažnog hvalisanja ali je tako, Krpiću sve najbolje, neka pokupi lovu ko i Sipović i neka se vrati, uvijek je dobro došao![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve u svemu, dobar deal.Radmilo87 je napisao/la: ↑24 dec 2019, 08:07Grobar aka Bakije i Jedileri još bolje![]()
![]()
Čitam jucerasnji post od @braco za Krpića, čovjek sve objasnio, nema igraca iz naše lige da je u ovim godinama otišao vani za te pare, fenomenalno odrađen posao, bez lažnog hvalisanja ali je tako, Krpiću sve najbolje, neka pokupi lovu ko i Sipović i neka se vrati, uvijek je dobro došao![]()
Mislim da ćemo teže nadoknadit odlazak Sipovića.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sretno im! Krpu nadomjestiti i nekako al' Sipu ne znam kako. 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Riadu Bajicu ne ide bas dobro u Turskoj. Neka ga naši vrate na pozajmnicu ili nešto. Mi njemu osvježimo karijeru on nam svojim golovima donese tituli i Ciao. To bi bio dobar deal.Goodman je napisao/la: ↑24 dec 2019, 08:18Sve u svemu, dobar deal.Radmilo87 je napisao/la: ↑24 dec 2019, 08:07Grobar aka Bakije i Jedileri još bolje![]()
![]()
Mislim da ćemo teže nadoknadit odlazak Sipovića.
PS. Sada kada je otišao kapiten vidjet ćete Zaima kako zabija
. Ima da bude najbolji strijelac kluba uz Štilu.
Opustite se i uzivajte u praznicima, od prvog nas cekaju lijepe vijesti , ciljana pojacanja sa Amarom nema zime uvjeren sam u to
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Isto jutros čujem...
brate ,Asim mora igrati radi brata
bilo bi dobro kad bi ovo uspjeli
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mislim, da se razumijemo, ovo za Fanima sam jutros procitao na nekom sklj portalu. Nikakva insajderska
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja sam jutros čuo, e sad jel kombinacija mi njima tu dvojicu i procenat , ili samo procenat i nešto para , to ne znam, ali se dogovara, pitari su isto u igri .. Sjedio je u Varaderu Fanimo nedavno sa Brkom ....kerimatomic1921 je napisao/la: ↑24 dec 2019, 10:05Mislim, da se razumijemo, ovo za Fanima sam jutros procitao na nekom sklj portalu. Nikakva insajderska
Dođu oni nama procenat ako Zaim ide dole
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 24 dec 2019, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zamisli tandem Bogi Isaković
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma kakvih dobrih ljudi, lizu se medjusobno. Ono su kompleksasi, al najgore sto se bljuvotine sirevoltron30 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:22Ma pusti ljigavce. Ima tamo jos dobrih ljudi koji pisu, samo sto papci jedva docekaju da ih ismijavaju, napadaju k'o hijene, ko ce bolje suknut'. Ti nisi nikada vrijedjao sve forumase, nego si prozivao odredjene nickove, a zna se koja je to ekipa - admini + Misketovi oralni zadovoljavaci.KANA je napisao/la: ↑23 dec 2019, 21:47Sta kaze onaj uvlacio se u guzicupa ako je iko reagovao na sve sto je bilo protiv kluba sam ja.Samo kad je ona situacija bila sarkasticni larson ismijava poraz od rivala i postavlja sliku semafora gdje niko ne reaguje .Ali ova dvojica su nebitna i nikad nisam blatio sve forumase cak sam svaki put spomenuo da ima bruku dobre raje koja pise na tom forumu i stalno ih pozdravljam .A to da sam izmanipulisan kao bruku raje je istina sto se pokazalo nakon tri godine ,tacnije kad je Miske otisao gdje su pokazali o kakvim se jadovima radi .
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dajte na Bajica na posudbu da mu vratimo formu, a on nama cup u vitrine 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sinoc zaplaka nakon izmjene i salve zvizduka. Steta, forma mu je u padu vec odredjeni period.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kosuljaplava i 16 gostiju.