MortemHz je napisao/la:

Abd do kraja karijere na klupi svog kluba, i da jedna tribina dobije ime po njemu, kad se oprosti...
On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic, jedan je od nas!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Jedina prava istina, koju svi znamo ali mnogi se prave da to nije tako.ShofaII je napisao/la:Treba iskoristit ovu pauzu i dovest drugog trenera
Petrovic slobodan, treba vidjeti dali bi dosao.TamniVilajet je napisao/la:Jedina prava istina, koju svi znamo ali mnogi se prave da to nije tako.ShofaII je napisao/la:Treba iskoristit ovu pauzu i dovest drugog trenera
belosevic28 je napisao/la:Pljuvaci lila i djela Husrefa Musemica opet jasu :kahva:
Koji petrovic? Jel Pizon ili celo?fks74 je napisao/la:Petrovic slobodan, treba vidjeti dali bi dosao.TamniVilajet je napisao/la:Jedina prava istina, koju svi znamo ali mnogi se prave da to nije tako.ShofaII je napisao/la:Treba iskoristit ovu pauzu i dovest drugog trenera
Pa to i ja govorim. Kvalitet događaja i sami uslovi na stadionu se moraju popraviti.Zip je napisao/la:
Posjeta ce skociti jedino kad se poprave uslovi na stadionu, tj ako se desi ikad novi stadion, i posjeta ce sigurno skociti.
Na stadionu treba napraviti dobar marketing i dogadjaj, da bi ljudi došli.
Možeš ti hajcati ljude da dolaze, al ako ce oni doci da kisnu, da sjede i gledaju prljave stolice, opuske, kospice, i ostalo smece... Onda sigurno nema nista od posjete..
Problem je što svo vrijeme mi imamo pogrešnu predstavu o tome. Imamo mi u bosanskom riječniku odvojene riječi za to: navijači i gledaoci. Naša (balkanska) cijela komercijalizacija sporta je bazirana na navijačima.Evander je napisao/la:Do tog broja mozes doci, jedino da nas prabace da igramo Bundesligu.
U bivsoj drzavi niti blizu toga nisi bio, u puno jacoj ligi nego je danas. I to kad je odlazak na neku manifestaciju bio glavni dogadjaj, kad nisi sve imao dostupno na dlanu. U buducnosti, kad bi imali prosjek 7,8 hiljada, ja bio bih prezadovoljan.
O tome sam gore pisao, svodi se na isto: na komercijalizaciju sporta. I mi i Zvezda (a za njih me boli briga) imamo puno prostora za napredak kad su u pitanju gledaoci.skoroalen je napisao/la: Pogledaj Crvenu Zvezdu, iz grada koji ima tri puta više stanovnika nego Sarajevo, klub koji igra na stadionu koji je za Koševo Allianz Arena. Klub koji je otres'o Liverpula ove sezone u Ligi šampiona. Klub i dalje protiv ekipa iz donjeg dijela tabele ima 6-7 hiljada gledalaca na tribinama. Sad protiv Zemuna ih bilo 20ak hiljada radi rođendana kluba i simbolične cijene od 100 dinara za sve tribine. Par domaćih utakmica ranije, Zvezda - Napredak, 4500 gledalaca.
Fazon je što kod nas nije bitno koliko si jak i koliko dominiraš u prvenstvu, publiku možeš dovest samo kad dovedeš neki evropski klub. Nas protiv Krupe i GOŠKa može bit preko 10 hiljada samo ako na tim utakmicama slavimo trofej. Il da se spuste cijene ulaznica na marku.
Najbolji trener Sarajeva svih vremena. Dupla ako Bog da.MortemHz je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Kad smo kod trenera, neko poput Dzene bi bio dobar...
taj gigant više juniore vodit ne može nakon ove sezoneAngelDiMaria je napisao/la:Kad smo kod trenera, neko poput Dzene bi bio dobar...
belosevic28 je napisao/la:Pljuvaci lila i djela Husrefa Musemica opet jasu :kahva:
Super, planut će odmah ono malo karti što ćemo dobiti.Lecler je napisao/la:Sarajevski derbi, 118. po redu, između Željezničara i Sarajeva igrat će se 6. aprila na stadionu Grbavica.
Iako je Željezničar za tekuću sezonu prijavio nedjelju kao termin za odigravanje svojih utakmica, došlo je do promjene pa će se susret igrati u subotu.
Nogometni savez BiH je, kako saznajemo, samo obavijestio oba kluba da će se meč igrati simbolično na Dan grada Sarajevo u 19:30 sati uz direktan prijenos na Moja TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.