ja ne razumijem gdje zapelo toliko ba, ljudi poslije njega upisali završili i pro licencu....AngelDiMaria je napisao/la:Denchi je napisao/la:taj gigant više juniore vodit ne može nakon ove sezoneAngelDiMaria je napisao/la:Kad smo kod trenera, neko poput Dzene bi bio dobar...![]()
![]()
Steta za njega, a uvijek je sjedao nanuzarenu stolicu i trofej nam donosio... Nemam nista ni protiv Husrefa, ali lijepo je bilo nekog mladjeg u odnosu na Calu i ostale gledati...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Najvažnija je sljedeća utakmica jer pobjeda znači titulu bez komplikovanja i strepnje za nekim neočekivanim kiksom kao protiv Krupe. Pobjeda bi značila rasterećeniji pristup sljedećim utakmicama, skoro pa bez pritiska bi mogli odigrati ostatak utakmica i mogli bi akademci dobiti dosta veću minutažu.. dobili bi dodatno samopouzdanje i vjerovatno bi u takvim okolnostima i igra ekipe bila još bolja pa bi onda bez problema mogli oplodit komšinice i okrenut se kupu 
Jedva čekam tekmu i kraj ove reprez. pauze.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I gledaj istoka jbt, duplo više raje gledalo Mahira Karića i Melunovića u drugom pretkolu EL protiv nekog Kukesija, nego što je bilo protiv Banantsa recimo, duplo bolja ekipa.FrancescoTotti je napisao/la:[
Gdje smo bili nekad a gdje smo sad ...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
zeludac mi se prevrnu kad sam pogledao ovaj video i to na prsekok...skoroalen je napisao/la:I gledaj istoka jbt, duplo više raje gledalo Mahira Karića i Melunovića u drugom pretkolu EL protiv nekog Kukesija, nego što je bilo protiv Banantsa recimo, duplo bolja ekipa.FrancescoTotti je napisao/la:[
Gdje smo bili nekad a gdje smo sad ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kako mrzim ovu reprezentativnu pauzu 
Slažem se sa pobjedom protiv laznih titula bi bila pa i riješena.BordoSarajevo je napisao/la:Najvažnija je sljedeća utakmica jer pobjeda znači titulu bez komplikovanja i strepnje za nekim neočekivanim kiksom kao protiv Krupe. Pobjeda bi značila rasterećeniji pristup sljedećim utakmicama, skoro pa bez pritiska bi mogli odigrati ostatak utakmica i mogli bi akademci dobiti dosta veću minutažu.. dobili bi dodatno samopouzdanje i vjerovatno bi u takvim okolnostima i igra ekipe bila još bolja pa bi onda bez problema mogli oplodit komšinice i okrenut se kupu
Nadam se da ce raja svatiti vaznost utakmice,i da cemo doci u sto vecem broju na Kosevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A šta ćeš.. mora i to nekadzagorski je napisao/la:Kako mrzim ovu reprezentativnu pauzu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Orangina85
- Kontakt:
Mislim da nam je dosla u pravo vrijeme sto inace nije slucaj, obicno prije pauze uhvatimo dobar zalet
**** ti sve kad Heba vozi AUDI Q5

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:**** ti sve kad Heba vozi AUDI Q5![]()
Imaju dobre plate što neće. Primanja kakva imaju naši igrači za ovaj standard su prevelike.Sad zamisli platu od 5,000 KM i više,pa svaka auto kuća će ti dati na rate auto koje poželiš.
Ma da ga **** mislio sam da je Hebi max golf 5amypitar je napisao/la:
Imaju dobre plate što neće. Primanja kakva imaju naši igrači za ovaj standard su prevelike.Sad zamisli platu od 5,000 KM i više,pa svaka auto kuća će ti dati na rate auto koje poželiš.
FK SARAJEVO.
- ElCartel11
- Kontakt:
Promasio Heba, mislio je golfa 5, al uze Q5mma_hz je napisao/la:Ma da ga **** mislio sam da je Hebi max golf 5amypitar je napisao/la:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio sam ga prošle sedmice i jamma_hz je napisao/la:Ma da ga **** mislio sam da je Hebi max golf 5amypitar je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Na Bjelavama?
Cesto ga vidim gore u merkatoru. Da je bar Benjo Tatar pa da i selfi s njim opalim a ovako Heba.. 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
-On voli Sarajvo , pravi je Hordas ....mma_hz je napisao/la:**** ti sve kad Heba vozi AUDI Q5![]()
-Navijaci su jedini AMATERI , premda i medju njima ima jedan mali broj profesionalaca
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
belosevic28
- Kontakt:
A jbg ljudi, Heba je dugo u fudbalu, dugo kod nas, nek vozi Bgm mi drago. Kad mogu "babini sinovi" nek vozi i on koji je sa svoke dvije noge zaradio 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Naravno da je normalno . Nek je ziv i zdrav , da Bog da vozio Mecku od 0,5 mill.KM .Tako fudbal funkcionise i ok. Nisi razumio @beli , ja sam htjeo pojasniti razliku profesionalac-AMATER . MI amateri nikad necemo zaboraviti Atalantu , ma i da zaboraimo komsije necebelosevic28 je napisao/la:A jbg ljudi, Heba je dugo u fudbalu, dugo kod nas, nek vozi Bgm mi drago. Kad mogu "babini sinovi" nek vozi i on koji je sa svoke dvije noge zaradio
Kao sto smo mi pekari,zavarivaci , ing. i ko zna sta .Svi bi mi promjenili sadasnju firmu za neku bolju.Htjeo sam reci:
Navijaci su najdrazi segment kluba , vise puta sam rekao da su oni za mene najvazniji. Svi budu i prodju samo Pitari ostaju i rijetki profesionalci.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Neka mashallah. Zaradio sebi...mma_hz je napisao/la:**** ti sve kad Heba vozi AUDI Q5![]()
Da me neko pogrešno ne shvati,daBogda Heba vozio i q7 
FK SARAJEVO.
Znam al' brate odulji se vise vec zimska pauzaMortemHz je napisao/la:A šta ćeš.. mora i to nekadzagorski je napisao/la:Kako mrzim ovu reprezentativnu pauzu
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Fouzi1, PeppermintSA, PingoFTW i 54 gosta.