Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Ma on je na nivou Fontasa.I meni se taj momak svidja stilom igre ali ne dovoljno dobar za Barcu.RajKoothrappali je napisao/la:Po pitanju stopera ja bih volio da malo bolje upratimo ovog malog Papadopoulosa iz S04. Jest da je mlad (tek 20 g.) pa samim tim i neiskusan, ali igra evo već duže vrijeme u Bundeski, a i na Euru je bio jako dobar. Možda i nije najviši (183 cm), ali je jal k'o stijena plus brz i skočan, te mislim će biti zvijer igrač, a još uvijek nije preskup (12 M),mada ima ugovor još 3 godine.
Ove sezone bi možda još mogao biti back up za Puyola, a onda poslije bi se jako dobro uklopio.
Rami je jedan od kompletnijih stopera.Mozga nema ali i to se da srediti.Ipak je jos uvjek mlad.Ne mozemo mu na osnovu jednog laznjaka Pedra suditi o buducnosti.Fontas je mnogo obecavao a kako stvari stoje od njega ce biti samo dobar igrac za osrednjeg kluba.Povrede su ga dobrano unazadile.Grk je meni pravi stoper , borben i explozivan ali jos mora raditi i uciti.Pitanje je koliko bi se snasao u Spaniji a posebno u Barceloni.Verthongen bi bio odlican igrac za Barcelonu i meni nije jasno zasto se ne odluce za njega.De Boer ga gura ka Barceloni i on sam bi vjerovatno jedva docekao poziv.Ko ce ti znati !?Monolog je napisao/la:Rami nikad i nigdje ne može izrasti u najboljeg stopera svijeta. Pitajte Pedra.![]()
Fontas ne može u istu rečenicu sa Papadopuolosom. Nema smisla pretjerivati u hvaljenju Barcine škole kada su ovakvi igrači (tipa Fontas) u pitanju. Jednostavno nema. No, mišljenja sam da je tih 12+ miliona ipak previše za igrača Schalkea. No, ko te šta pita. Kad te traži Real i Barcelona, cijena automatski bude veća za barem 5 miliona.To je čar fudbala. Možeš ih dobrano oguliti.
![]()
Mislim da Barca nema potrebe ići grlom u jagode. Prijelazni rok je počeo prije par dana i ne znam zašto bi se sad "zalijetali" sa nekim igračima, kada ima još vremena da se nešto izmajmuniše. Jbg, meni još uvijek nije jasno što su odustali (ili bolje rečeno, što uopće ne gledaju) od Vertonghena.Cijena nije visoka, taman i da bude "promašaj", opet se neće puno potrošiti. A i Holanđanin je, a svi znamo koliko je takvih prodefilovalo Barcelonom. Posebno kada je riječ o defanzivcima.
Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi stiže u Bosnu i Hercegovinu
Napadač Barcelone i reprezentacije Argentine u našu zemlju trebao bi stići u naredne dvije sedmice.
Plan je, kako su nam rekli izvori, da obiđe svetište u Međugorju, koje su pohodili Roberto Mancini, trener Manchester Cityja i Gianluigi Buffon, golman reprezentacije Italije i Juventusa.
Trostruki dobitnik Zlatne lopte nikada nije krio svoju vjeru u Boga. Svaki put kada ulazi na teren, ili kad postigne gol, Argentinac se prekrsti i pogleda u nebo. I sam je u nekoliko navrata izjavljivao kako je sve ono što on danas predstavlja u svijetu nogometa dar od Boga.
Sredi ga DarkoD10S je napisao/la:Nece se vratit zdrav. Ovo sam cekao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.