Antolovic
Colic-Bogicevic-Vasilic-Stanic
Jamak-Tomic-Zolotic
Hodzic-Adilovic-Bajic
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Antolovic
Sehic
Pa zar je iko sumnjao ili govorio da ce biti drugacije?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:48Prema zadnjim slikama, krov na istoku ce biti identican krovu na sjeveru. To me raduje, bolje je tako nego da svaka tribina vodi svoju pricu.
Ma znas da se laprdalo svasta. Ugl, bice pravo lijepo. Ponosan sam i sretan. Jedva cekam da se zavrsi.Radmilo87 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 17:15Pa zar je iko sumnjao ili govorio da ce biti drugacije?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:48Prema zadnjim slikama, krov na istoku ce biti identican krovu na sjeveru. To me raduje, bolje je tako nego da svaka tribina vodi svoju pricu.![]()
Nisam bgm upratio, zato pitam, biće topkerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 17:21Ma znas da se laprdalo svasta. Ugl, bice pravo lijepo. Ponosan sam i sretan. Jedva cekam da se zavrsi.Radmilo87 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 17:15Pa zar je iko sumnjao ili govorio da ce biti drugacije?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:48Prema zadnjim slikama, krov na istoku ce biti identican krovu na sjeveru. To me raduje, bolje je tako nego da svaka tribina vodi svoju pricu.![]()
Braca,dobro dosao i pisi cesce moramo ovaj forum pojacati i daj da na ovom bude pozitiva i lijepa pricaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:33Pozdrav istomišljenicima i neistomišljenicima.Ovdje sam se registrovao 2016 god i evo prvi put pišem.
ovaj krov se mora proslaviti titulom, nema ne moze, nema ne ide, mora se.....
Samo ovaj zakrivljeni dio kad bi bio plav na sjeveru i istoku 10 puta bi ljepse izgledaloKonzerva je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:39ovaj krov se mora proslaviti titulom, nema ne moze, nema ne ide, mora se.....

Trenutno korisnika/ca: Allosio, antibot, bvsic, MisterBlue i 22 gosta.