mirzateletovicc je napisao/la:
gledajte basket, al nemojte biti zrtva.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pa dobro Kidd tretira Mirzu kao odlicnog sutera sa slabom odbranom. Kad on vidi da Mirzu ne ide sut, veli koji ces mi klinac na parketu hajde ti na klupu a vec si imao nekoliko izgubljenih lopti. Koliko god gotivim Mirzu, on ovo treba razumjeti a sam je kriv za losu partiju u prvom poluvremenu. Hebiga, treba mu se uputiti i koja kritika a dosadilo mi vec svrsavati na sve one dalekometne trice. Ups, sto se blamiram. 
Možda mu je danas mlada pravila sarme i hurmašice pa se prejeo.
Valjda bude bolje u nastavku.

Valjda bude bolje u nastavku.
Nema sanse prije ce bit da je gladan ipak se mlada porodila prije mjesec dana.Janez je napisao/la:Možda mu je danas mlada pravila sarme i hurmašice pa se prejeo.![]()
![]()
Valjda bude bolje u nastavku.![]()
ETO GA
Evo Pierceu cetvrte osobne. Go Mirzooooooooniiiiiiiii
Ima 4 dadilje da se brinu oko bebica.
Evo Mikija
Evo Mikija
BABUKA!

opaaaaaaaaaaaaaaaaa
AJMO BROOKLYN
AJMO BROOKLYN
ide babuka,ideee
Izdrzite molim vas
Mirza fino igra 
Ali kako se James izvuce sa onim laktom Pierceu ccc
_Hajd nemoj molim te, Mirza je igrao odbranu sasvim pristojno, možda i solidno u dosadašnjem playoff-u.Mkey4nba je napisao/la:Pa dobro Kidd tretira Mirzu kao odlicnog sutera sa slabom odbranom. Kad on vidi da Mirzu ne ide sut, veli koji ces mi klinac na parketu hajde ti na klupu a vec si imao nekoliko izgubljenih lopti. Koliko god gotivim Mirzu, on ovo treba razumjeti a sam je kriv za losu partiju u prvom poluvremenu. Hebiga, treba mu se uputiti i koja kritika a dosadilo mi vec svrsavati na sve one dalekometne trice. Ups, sto se blamiram.
Posebno ako ga poredimo sa nekim drugim igračima. Uopšte mu odbrana ne bi trebala biti ograničavajući faktor da mu se ne dadne dodatne 3-4 minute da se isproba šut kvalitetnije, a ne jedan polušut i vani.
nerkolfc je napisao/la:Izdrzite molim vasMirza fino igra
Da je bilo obratno odmah bi se svirao faul, gdje ćeš na princezu.
Vrati je princezi da zna ko je KING!

Wooooooooooooooooooooooooooooooow kako igra ovaj covjek hahsahahahahha
BAAABOOOOOOO 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Tako je eee
OTAC KOŠARKE
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
3/3
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
3/3
MT 333333333333333333333

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.