Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ko da gledam sad ce gol za lorient
edit: TOOO
edit: TOOO
treba nam jos igraca iz BiH
Cestitam vama koji ste dobili a ja i dalje proklinjem dansku crkotinu 

suti i mene je danas oborila + juve sto primi onaj gol u 95minharis10 je napisao/la:Cestitam vama koji ste dobili a ja i dalje proklinjem dansku crkotinu
kad se nisam pojeo od muke
treba nam jos igraca iz BiH
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Gotovoooooooo
Jao što se lik raduje jbt
Na ulog 4KM dobi 204
I evo sad me izaziva,govori mi da je on majstor kladionice,da je meni bolje da se ufatim motike
Jao što se lik raduje jbt

Na ulog 4KM dobi 204
I evo sad me izaziva,govori mi da je on majstor kladionice,da je meni bolje da se ufatim motike

You'll never walk alone.
hahaha stari ti je legenda,sto volim tako kad se starci opare a ono sve sine nemoj kladionicu il kad cekas nesto nemoj se zivcirat haha
http://img847.imageshack.us/i/unled2hh.png/
e jbm mu Bistritu gdje nju stavih, na drugom Arsenal, ne da se us..nom do potoka nikako

e jbm mu Bistritu gdje nju stavih, na drugom Arsenal, ne da se us..nom do potoka nikako

Za sve one sto su pali na Nancyu sol na ranu: nije im sviran cist penal u drugom poluvremenu kada je golman Arlesa body- checkovao igraca u napadu, te su do kraja uspjeli fulati i prazan gol...
P.S. Michel Platini je prisustvovao tekmi, a to nikad nije dobro, iz pouzdanih izvora znam da je stavio 50.000 eura na x/x...

P.S. Michel Platini je prisustvovao tekmi, a to nikad nije dobro, iz pouzdanih izvora znam da je stavio 50.000 eura na x/x...

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Joj Garneta tri puta ga igram preko on ide ispod sad ga stavio ispod otisao preko , pa sta me jeb.es majmunee

Gasol preko veceras, zicer veceri po meni, ne moze 4 puta ici isod vala 

dajte 3 para za veceras da se vadim
mozda me posluzi sreca u kasne sate xD

Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Evo i ovdje da im se sjetim svima familije...Od doktora ekipe pa do mafijaša Miše Platinija...Mulder je napisao/la:Za sve one sto su pali na Nancyu sol na ranu: nije im sviran cist penal u drugom poluvremenu kada je golman Arlesa body- checkovao igraca u napadu, te su do kraja uspjeli fulati i prazan gol...
P.S. Michel Platini je prisustvovao tekmi, a to nikad nije dobro, iz pouzdanih izvora znam da je stavio 50.000 eura na x/x...![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
AJDE BOZE MOLIM TE NEK' PHILADELPHIA DOBIJE U PRODUZECIMA, I NEK' BUDE 3:3.. MOLLLIIIM TEEEEEE...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
isti sam ti takav, samo sto ja nisam ga ranije igrao under, pa mi sad nije ko tebiSanchez_8 je napisao/la:Joj Garneta tri puta ga igram preko on ide ispod sad ga stavio ispod otisao preko , pa sta me jeb.es majmunee![]()

a na 2 tiketa sam imao new york 1, ne znam ni sam koji me djavo natjera da to odigram xD
mislio da nece biti metla, al ustvari bi suprotno ko i uvijek xD
imam jos jedan za veceras, valjda ce proci
howard preko
bryant ispod
odom preko
bit ce valjda nesto, nadam se

Za zivot cijeli!
Ja sam odigr`o Howarda, Paula i Garnetta over...Ovaj zadnji je već prošao.brat spot je napisao/la:dajte 3 para za veceras da se vadimmozda me posluzi sreca u kasne sate xD
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:AJDE BOZE MOLIM TE NEK' PHILADELPHIA DOBIJE U PRODUZECIMA, I NEK' BUDE 3:3.. MOLLLIIIM TEEEEEE...![]()

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kraj 1. pol, Howard 5p i 3 lične

I na kraju 29p

Finale: Partizan - Vojvodina 1,45 - 1
Da li moze ovo proci, Partizan vodi 1-0 u seriji ?
Da li moze ovo proci, Partizan vodi 1-0 u seriji ?
- Citizen-X
- Kontakt:
sretan Uskrs/Vaskrs raji sa teme ko slavi.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
moram i ja ovim igracima iz Bistrite jbt sve po spisku, zar nisu mogli dat taj jedan goo, uzese mi 183 KM

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.