Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2012, 00:48

madridist je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Igra Reala se ne mjenja već godinama u susretima protiv Barcelone tako da nije čudo što gube konstantno.Čekaju na kontre ili eventualno neki prekid i to je sve , jednostavno bez ideje.U revanšu imaju neke šanse ali to je sve minorno s obzirom na stil koji preferira Jose.
koji stil ludjače opsjenarski,pa pogledaj tabelu primera lige od prošle sezone i broj bodova i golova,
tebi ni dupla doza saljevanja strave,egzorcizma i dekontaminacije ne bi pomogla.
Pacijentu ne pričam o ligi nego o el classicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 24 avg 2012, 00:49

D10S je napisao/la:Ja ne znam zasto ste svi vi culesi toliko glupi. Pa na svim mogucim slikama, na svim mogucim snimkama se vidi da je Pedro ISPRED Coentraa.
Ja ne znam zasto si ti toliko glup pa ne vidis da nije Pedro ispred Coentra-a nego samo Pedrov gornji dio tijela, nagnuo se jer je krenuo da potrci..

Pedrove noge, tj korak su u liniji i mozda cak malo iza Coentra-a sto znaci da nije Offside

Mulala
Kontakt:

Post Postao/la Mulala » 24 avg 2012, 00:50

madridist je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Igra Reala se ne mjenja već godinama u susretima protiv Barcelone tako da nije čudo što gube konstantno.Čekaju na kontre ili eventualno neki prekid i to je sve , jednostavno bez ideje.U revanšu imaju neke šanse ali to je sve minorno s obzirom na stil koji preferira Jose.
koji stil ludjače opsjenarski,pa pogledaj tabelu primera lige od prošle sezone i broj bodova i golova,
tebi ni dupla doza saljevanja strave,egzorcizma i dekontaminacije ne bi pomogla.
@madridist njega niko ne... :lol: koga briga

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 avg 2012, 00:51

A sto si ti MSSHADOW GLUP pa ne kontas da je i to offside ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 24 avg 2012, 00:51

MrShadow je napisao/la:
D10S je napisao/la:Ja ne znam zasto ste svi vi culesi toliko glupi. Pa na svim mogucim slikama, na svim mogucim snimkama se vidi da je Pedro ISPRED Coentraa.
Ja ne znam zasto si ti toliko glup pa ne vidis da nije Pedro ispred Coentra-a nego samo Pedrov gornji dio tijela, nagnuo se jer je krenuo da potrci..

Pedrove noge, tj korak su u liniji i mozda cak malo iza Coentra-a sto znaci da nije Offside
sad si se provalio, reci ce ti drugi zasto

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 24 avg 2012, 00:51

Zabili su gol iz ofsajda. To bi promijenilo tok utakmice i sansa da bi ovakav rezultat bio je malo vjerovatna. Dakle, jos jednom su potpomognuti.
MrShadow je napisao/la: Ja ne znam zasto si ti toliko glup pa ne vidis da nije Pedro ispred Coentra-a nego samo Pedrov gornji dio tijela, nagnuo se jer je krenuo da potrci..
Nemas ti pojma. Nauci prva nogometna pravila. Od 2005 FIFA je uvela pravilo da se cijelo tijelo gleda. Genijalac. Sta bi bilo da je se Pedro spetljao sa Ikerom pa zabio gol glavom, a glava mu bila u ofsajdu? Dakle, cist ofsajd i tu nema polemike.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 24 avg 2012, 00:52

Samo cekam kad ce D10S pocet uvjeravat ljude da je drugi gol Reala pao iz izradjene akcije i genijalnosti Ronalda :lol:

Mulala
Kontakt:

Post Postao/la Mulala » 24 avg 2012, 00:52

MrShadow je napisao/la:

Može li gore :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2012, 00:53

AllenLFC je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
AllenLFC je napisao/la:Dvije polusanse a ? :lol:
Čovječe navijaš za Liverpool i smiješ se igri Reala, idi navijaj da uzmete bod Wiganu ili nekom sličnom.
Ma brutala ,pricaj sta hoces al' rasuli su vas na terenu ,dobro ste jos prosli. Cuj dvije polusanse :lol: :lol:
E ovo je znak da se Tito zabrine, samo dvije polušanse. :lol:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 24 avg 2012, 00:53

Da i ja ostavim svoje viđenje tekme na ovoj temi.

Bila je to, baš kao što ss.ba reče, paklena utakmica. Doduše ne u prvom poluvremenu, kada je Real samo demonstrirao da je fizički najspremnija ekipa na planeti.

U drugom poluvremenu, Real se malo oslobađa, pritišće gas papučicu i dolazi u vodstvo. Ronaldo ponovo pokazao svoje fizičke predispozicije i sjajno umakao čuvaru(ne zapazih ko je to bio).

Međutim, kako komentator na sky sportsu reče: "Najranjiviji si kada postigneš gol". Neopreznost, neozbiljnost i zanesenost činjenicom da na Mou Campu vodiš 0:1, bili su dovoljni. Nažalost.

A onda dolazi penal, u najgorem mogućem trenutku. Penal je bio 100%, o tome nema govora. Pozvaću se opet na riječi komentatora Sky Sportsa, koji je u tom trenutku rekao:"It's a stone wall penalty". I zaista je bio. Ramos još jednom pokazao da mu fudbalska inteligencija nije jača strana.

Taj penal prouzrokovao je totalnu rasijanost i rastrzanost u redovima aktuelnog prvaka, tako da Barci, tj. genijalcima poput Xavija i Inieste to nije bnilo teško iskopristiti. 3-1.

I taman kad ja razmišljam nešto u stilu:" Ma nema veze, ovo samo znači da osvajamo Primeru", Valdes, taj vrli golman, učini sve da od Ramosa oduzme trofej namijenjen najglupljem sudioniku El Clasica. Di Maria za 3-2. Nada opet postoji. Ipak, ostaje 3-2, što i nije loš rezultat, iako mislim da bui najrealniji bio remi.

Dakle, šteta što rezultat na kraju nije bio 2:2 ili 3:3, jer imam utisak da ovaj Real protiv Barce može držati nulu do sudnjeg dana :mrgreen: , a to je upravo ono što bi nam bilo dovoljno da je ovo završeno remijem.

Ostaje također žal što Di Magia nije počeo utakmicu, jer je jasno da Callejon nije čovjek za velike stvari i zato će uvijek ostati "samo još jedan fudbaler.

Šta je tu je, ovo je rezultat koji nam ostavlja brojne mogućnosti, i nade da se ovo može dobiti.

Za zanimljivost revanša je ovo najbolji mogući rezultat.

Eto, možda malo pretjerah, ali adrenalin čini svoje. Još sam pod utiskom, halalite. :D

HALA MADRID !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 24 avg 2012, 00:54

PatrickBateman je napisao/la:Samo cekam kad ce D10S pocet uvjeravat ljude da je drugi gol Reala pao iz izradjene akcije i genijalnosti Ronalda :lol:
Kakve sad to veze ima kako su pali golovi? Barca je dala jedan NEREGULARAN gol, a drugi iz penala. Mi smo oba gola dali regularnim putem, za razliku od Barce.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2012, 00:54

PatrickBateman je napisao/la:Samo cekam kad ce D10S pocet uvjeravat ljude da je drugi gol Reala pao iz izradjene akcije i genijalnosti Ronalda :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nije lahko biti izdominiran :mrgreen: . Sad je i on prestao vjerovat u ono što je pričao o osvajanju kante. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 24 avg 2012, 00:57

D10S je napisao/la:
Kakve sad to veze ima kako su pali golovi? Barca je dala jedan NEREGULARAN gol, a drugi iz penala. Mi smo oba gola dali regularnim putem, za razliku od Barce.
Sumnjam da si se zalio prosle godine u Superkupu kad je Ronaldo zabio iz ofsajda.

Naravno,ovo nije ofsajd nego linija. Ugao kamere vara. Ovo isto onaj gol Ibrahimovica Realu,kada ste krivu liniju napravili da dokazete da je bio ofsajd

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 24 avg 2012, 00:59

PatrickBateman je napisao/la:[
Sumnjam da si se zalio prosle godine u Superkupu kad je Ronaldo zabio iz ofsajda.

Naravno,ovo nije ofsajd nego linija. Ugao kamere vara. Ovo isto onaj gol Ibrahimovica Realu,kada ste krivu liniju napravili da dokazete da je bio ofsajd
Ne, prosle sam se godine zalio kad nije sviran cist penal nad Ronaldom. Kada ga je Valdes povukao za nogu.

Ovo je ofsajd, ti ako ovdje ne vidis da je Pedro ispred Coentraa, ja nemam sta raspravljati sa tobom.

Mulala
Kontakt:

Post Postao/la Mulala » 24 avg 2012, 01:00

Messi Realu jedva se penala + nije bio Pepe :lol:

labee
Kontakt:

Post Postao/la labee » 24 avg 2012, 01:00

Nije da navijam za Barcu ili slicno ali mnogo serete vi navijaci Reala. Jednostavno trazite dlaku u jajetu... Kakav offside? Neke bi sudije to svirale, neke nebi, jednostavno situacija gdje se u djelicu sekunde morate odluciti dal da svirate offside koji je mozda u pola centimetra...
We are Man.United and we do what we want!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 24 avg 2012, 01:01

D10S je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:[

Ne, prosle sam se godine zalio kad nije sviran cist penal nad Ronaldom. Kada ga je Valdes povukao za nogu.

Ovo je ofsajd, ti ako ovdje ne vidis da je Pedro ispred Coentraa, ja nemam sta raspravljati sa tobom.
O ovoj inteligenciji ja pricam :lol:
slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2012, 01:03

labee je napisao/la:Nije da navijam za Barcu ili slicno ali mnogo serete vi navijaci Reala. Jednostavno trazite dlaku u jajetu... Kakav offside? Neke bi sudije to svirale, neke nebi, jednostavno situacija gdje se u djelicu sekunde morate odluciti dal da svirate offside koji je mozda u pola centimetra...
Poslije svake utakmice ( čitaj poraza Reala ) počnu priče o sudijama, standardna spika na temi.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 24 avg 2012, 01:03

Ti pricas o necemu sto se dogodilo prije tri godine.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2012, 01:07

D10S je napisao/la:Ti pricas o necemu sto se dogodilo prije tri godine.
Ali iz tog ništa niste naučili, opet ista priča.

Ajd dobro, kontam ja ovo za ofsajd, zaista je teško bilo vidjeti, jer je ugao sjebada, ali spominjati da ono nije penal je van svake pameti. Naravno ne odnosi se ovo na tebe Darko nego na neke druge, vrle forumaše. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.