Ma 'ta ce zvezda baDenchi je napisao/la:đe će bit eura jesi dobar ti nismo zvezda jbtFrancescoTotti je napisao/la:ojra il marki ?![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa jedno 10 je sadFrancescoTotti je napisao/la:đe će bit 20 milki jesi dobar tiDenchi je napisao/la:đe će bit eura jesi dobar ti nismo zvezda jbtFrancescoTotti je napisao/la:ojra il marki ?![]()
![]()
sama Akademija je 4-5
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kad si prije 5 hapioBenjolos je napisao/la:
Ove milke ili?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' ni blizu Denchi 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Vozdrica
ne mogu ja citati sta pojedincima ne valja ovih dana ,pa eto ako moze ukratko
U subotu po titulu,a vec u srijedu po finale Kupa
golemo brate.
U subotu po titulu,a vec u srijedu po finale Kupa
Bi l' ovo moglo igrat grupnu fazu Europa lige? Nešto me zanima pa sam na brzinu istražio da li bismo mogli od dolaska Tana sastaviti 11 plus klupu koja bi bila sposobna igrati grupne faze.

2015 bio 7m tj. probili ga zbog raskidaMortemHz je napisao/la:Al' ni blizu Denchi
4 godine kasnije ne može bit manji nikako
pod Čalom je bio manji i to se osjetilo
30-tak igrača prve ekipe(ok 10 su Akademci pa manje plate)
3 kategorije omladinaca = 75 dječaka
treneri, osoblje, klopa, generalije, stanarina prvotimcima
možda sam ofulo milion ali tu je to negdje
mi ako držimo ovu ekipu(cca 18 miliona km)+Akademiju za manje od
Ta desna strana nije preporučljiva ni u premijer ligi. Ne znam. Po meni to nije neka ekipa za Evrope a istini za volju nismo ni imali nekih igraca zadnjih mi godina. Bolji se fudbal igrao poslije rata.Arnelv52 je napisao/la:Bi l' ovo moglo igrat grupnu fazu Europa lige? Nešto me zanima pa sam na brzinu istražio da li bismo mogli od dolaska Tana sastaviti 11 plus klupu koja bi bila sposobna igrati grupne faze.
Mi nikada odustati necemo...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači baš bi se iznenadioDenchi je napisao/la:2015 bio 7m tj. probili ga zbog raskidaMortemHz je napisao/la:Al' ni blizu Denchi
4 godine kasnije ne može bit manji nikako
pod Čalom je bio manji i to se osjetilo
30-tak igrača prve ekipe(ok 10 su Akademci pa manje plate)
3 kategorije omladinaca = 75 dječaka
treneri, osoblje, klopa, generalije, stanarina prvotimcima
možda sam ofulo milion ali tu je to negdje
mi ako držimo ovu ekipu(cca 18 miliona km)+Akademiju za manje od![]()
8-9 mil km budžeta Harry Potter nam radi finansije
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tehnički možemo ući i sad ali su šanse manje od 1%, nešto slično bi bilo sa ovom ekipom. Ovo nije bi blizu ali baš ni blizu grupnih faza, možda uz neku ludu sreću + mnogo mnogo jača odbrambena linija.Arnelv52 je napisao/la:Bi l' ovo moglo igrat grupnu fazu Europa lige? Nešto me zanima pa sam na brzinu istražio da li bismo mogli od dolaska Tana sastaviti 11 plus klupu koja bi bila sposobna igrati grupne faze.
Treće UEFA takmičenje će početi od sezone 2021 pa će biti finih utakmica definitivno.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jedino nam poraz ne odgovaraTamniVilajet je napisao/la:michplatini je napisao/la:Nazalost,tu se pokazuje nedostatak bilo kakve vizije kad ti decko koji je po skauting izvjestajima mnogih klubova ubjedljivo najveci pitencijal ekipe a pritom je 2001 godiste sluzi za krpljenje rupa izvan svoje primarne pozicije zadnjeg veznog ,na kojoj bi svim kvalitetima i potencijalom bio prva alternativa Stanojevicu.Denchi je napisao/la:
šta mu je Đokanović u životu uradio pa handri momka sad lijevog beka igra....
Ne bih dva dana pricao o drugim stvarima , bit ce vremena , poslije Titule aBd . Postovanje Ahbabu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Lijepo bi bilo osvojiti Titulu i da i ja probam tu sisu . Mnogo stosta u zivotu sam probao , a to je bezopasno. Kad moze Svabo mogao bih i ja (godine nisu bitne). Samo aBd vremena i jos upoznati gazdu , uz Titulu , kud ces vise . Pozdrav Pasa .Benkara21 je napisao/la:Čist kec u subotu, ide ananas-limeta na foliju.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Kako ste mi prijatelji?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Najboljih 11 bez doktora fudbala ne moze nikako...Arnelv52 je napisao/la:Bi l' ovo moglo igrat grupnu fazu Europa lige? Nešto me zanima pa sam na brzinu istražio da li bismo mogli od dolaska Tana sastaviti 11 plus klupu koja bi bila sposobna igrati grupne faze.
A normalno da nije ekipa za Evropu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Fudbalski klub Sarajevo organizovao je druženje igrača s navijačima uoči derbija 24. kola Premijer lige BiH protiv Zrinjskog.
Druženju s navijačima na Baščaršiji su prisustvovali igrači Haris Handžić, Alen Mustafić, Ševkija Resić, Mario Crnički, Cruz i Belmin Dizdarević, kao i legende Bordo tima Emir Obuća, Alen Avdić, Zijad Švrakić...
Najmlađi navijači Sarajeva iskoristili su ovu priliku da upoznaju svoje ljubimce i fotografišu se s njima, a dobili su i priliku osvojiti nagrade u takmičenju koje je organizovano ovom prilikom.
Derbi između Sarajeva i Zrinjskog se igra na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u subotu s početkom od 19 sati, a iz FK Sarajevo su poručili kako očekuju veliku podršku u susretu koji bi mogao biti ključan u borbi za titulu pod parolom "Svi na Koševo".
Druženju s navijačima na Baščaršiji su prisustvovali igrači Haris Handžić, Alen Mustafić, Ševkija Resić, Mario Crnički, Cruz i Belmin Dizdarević, kao i legende Bordo tima Emir Obuća, Alen Avdić, Zijad Švrakić...
Najmlađi navijači Sarajeva iskoristili su ovu priliku da upoznaju svoje ljubimce i fotografišu se s njima, a dobili su i priliku osvojiti nagrade u takmičenju koje je organizovano ovom prilikom.
Derbi između Sarajeva i Zrinjskog se igra na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u subotu s početkom od 19 sati, a iz FK Sarajevo su poručili kako očekuju veliku podršku u susretu koji bi mogao biti ključan u borbi za titulu pod parolom "Svi na Koševo".
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 28 mar 2019, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!
Najbolji desni bek u Tanovoj eri je po meni Kallasi. Samo je bio totalno zapostavljen onda, igrao prijateljske utakmice i sl. Al kako je znao nabacit, Hebib neće znat do kraja karijere.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sa ovom garniturom ljudi u upravi, Kallasi nebi bio tek tako lako odbacen.skoroalen je napisao/la:Najbolji desni bek u Tanovoj eri je po meni Kallasi. Samo je bio totalno zapostavljen onda, igrao prijateljske utakmice i sl. Al kako je znao nabacit, Hebib neće znat do kraja karijere.
Bar vjerujem da bi vise bio zasticen.. steta za njega i za nas...
Evo gledam prostor iza grasa uzeo bingo, ovih dana aukcija za stari dom u nedzaricima. Znaci ostat ce nam Kosevo ili Otoka kao jedine solucije za stadion. Ovo ostalo se ne moze uglaviti stadion.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kallasi legenda , gledaj centarauta , Hebib moze sanjat ovakoZip je napisao/la:Sa ovom garniturom ljudi u upravi, Kallasi nebi bio tek tako lako odbacen.skoroalen je napisao/la:Najbolji desni bek u Tanovoj eri je po meni Kallasi. Samo je bio totalno zapostavljen onda, igrao prijateljske utakmice i sl. Al kako je znao nabacit, Hebib neće znat do kraja karijere.
Bar vjerujem da bi vise bio zasticen.. steta za njega i za nas...
5:38
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.