Moje misljenje u vezi Neymara je da je u svakom slucaju dobar igrac,ali koliko dobar?
Da ga Santos prodaje kao jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera svijeta,za neku cijenu od 20M eura(25 ako su imena kupaca M.City ili Paris SG

) njegovo dovodenje bi bio ispravan potez.
Ali problem je u tome sto ga Santos prezentuje i zeli prodati kao vec jednog od najboljih fudbalera svijeta,spominju cifre koju su potpuno nerealne,dati npr. 30M eura za njega je po meni los potez,a oni traze haman i vise,no mislim da ipak ni jedan ozbiljan klub nece dati 30 ili vise miliona eura za njega.
Eh sad,ocito valja cekati da njemu ne dosadi igranje Brazilske lige,da kaze da se zeli okusati na vecem nivou,ima ugovor na jos dvije godine,ako odluci da ga ne produzi vjerujem da ce iz Santosa znatno smanjiti apetit kako se istek ugovora bude priblizavao,naravno ako neko ne bude previse nestrpljiv pa uskoro ne iskesira neku basnoslovnu svotu novca za njega
Najbolji primjer za to je Bolton sa Gary Cahillom,govorili su da ponude ispod 20M funti za njega nece ni razmatrati,medutim kako je on odbio produziti ugovor a vrijeme njegovog isteka se priblizilo na kraju im je bilo prpa da dobiju bilo sta za njega,daj sta das,pa su se morali zadovoljiti sa 7M funti od Chelsiea.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif