AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

edoox
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la edoox » 11 maj 2026, 07:41

Ne priziva se Pioli nego ste kolektivno svrsavali na zgaravicu.Fol najbolje rjesenje :)
Kad ste vidjeli da nije to to, poceli ste pljuvati igrace.
Pioli u nikad jacem Milanu poharao nikad slaboju ligu i uzeo skudeto.
Noji klinac da ga vracaju ili dovode bilo kojeg trenera kad imaju klasu na klupi. Ispune mu jos par zelja i bit ce to ko singerica.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 maj 2026, 07:58

edoox je napisao/la:
11 maj 2026, 07:41
Ne priziva se Pioli nego ste kolektivno svrsavali na zgaravicu.Fol najbolje rjesenje :)
Noji klinac da ga vracaju ili dovode bilo kojeg trenera kad imaju klasu na klupi. Ispune mu jos par zelja i bit ce to ko singerica.
:nene:
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 maj 2026, 08:18

edoox je napisao/la:
Nemojmo sad lagati i izmisljati kad postoji sve zapisano :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 maj 2026, 09:08

Ajde ti nama jaraniko objasni kako ameri rade odlican posao, kako nam je bilanca u plusu nakon 20g, kako se ne moze sve preko noci, i kako ce se inter raspasti za 2 sezone. Gle prodje 2 sezone i vise, yebo majku al su se raspali.
Ti i kockasti mozete komotno da nam to opet na tenane detaljisete, jer mi ne razumijemo nista.
Kako to da ovi strucnjaci na klupi ne mogu nista, a tvrdio si da bi domar bolje vodio momcad, ako moze i na to osvrt.
Sta nam je sa De Zerbijem, hoce li dogodine u 2nd division 😁 otjerase ljudi gdje god dodje....i ostali par perspektivni strucnjaka, ne moze covjek sve gluposti ni popamtiti.
Ali ajde dobro je, samo nek se ne puca.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 maj 2026, 09:11

edoox je napisao/la:
Nisu bas svi oni bili za zgaravicu. Znas, oni jesu za promjenu bili samo ne znaju kakvu, ali eto bitno im je da se nesto zamijeni, kako tako. Pa nek se mijenja dok se ne ubode, bez plana, bez ambicija, bez rezultata. Nesto sto danas i vidimo u Milanu, a vidimo i kako to funkcionise.....

Ps: od onih silnih imena koja su se dovodila u vezu sa Milanom i ja licno sam dao prednost Maxu, ne zato sto je on odlican, vec sto su ostali bili jos gori 😁 makar reko da smanjimo stetu...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 11 maj 2026, 09:44

milanist je napisao/la:
11 maj 2026, 09:08
Ajde ti nama jaraniko objasni kako ameri rade odlican posao, kako nam je bilanca u plusu nakon 20g, kako se ne moze sve preko noci, i kako ce se inter raspasti za 2 sezone. Gle prodje 2 sezone i vise, yebo majku al su se raspali.
Ti i kockasti mozete komotno da nam to opet na tenane detaljisete, jer mi ne razumijemo nista.
Kako to da ovi strucnjaci na klupi ne mogu nista, a tvrdio si da bi domar bolje vodio momcad, ako moze i na to osvrt.
Sta nam je sa De Zerbijem, hoce li dogodine u 2nd division 😁 otjerase ljudi gdje god dodje....i ostali par perspektivni strucnjaka, ne moze covjek sve gluposti ni popamtiti.
Ali ajde dobro je, samo nek se ne puca.....
Eee jbg i ti sad pretjerujes, sad si haman cijeli forum prozvao, daj malo to umotaj i meni se arhive...hahahahaha
Dobar si, dobar....direkt u metu...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 maj 2026, 13:01

Dobri moj memo ma jok citav, samo neke ove, koji nikad da nauce da su u krivu citavo vrijeme. Dzaba i oci kad ne vidis 😁

Ostaje mi da kolegi muxi kazem da halali i da ne uzme za zlo sto sam dao da se iznerviram pa da reagujem lose.
On je cesto glas razuma u ovim teskim trenutcima, iako se dosta put razilazimo u misljenju uvijek je bilo igranje na fair play 😉

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 maj 2026, 14:34

Ma nemam ti sta halaliti prijatelju. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni samo smeta sto stalno potenciras Piolija kad god nas ne ide (a uglavnom nas ne ide) kao da smo svi mi ovdje prizeljkivali njegov odlazak po svaku cijenu. To sto nasa uprava sa svojim odlukama ide iz lošeg u gore to je drugi par cipela.
Ibre ni na mapi. Ja da sam neko qrac tamo i desna ruka vlasnika ja bi Alegrija sinoć smijenio i lično vodio ekipu do kraja prvenstva.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 maj 2026, 15:18

Pa nije bas stalno, bio sam malo ohladio. Ali pojavom ovih neki rekoh moram ga malo pomenuti. Kako su oni dvije tri godine mogli covjeka blatiti i kriviti za sve i svasta, red je brate da i vide da nisu bili u pravu. Valjda im je sad posle svega jasno do koga je, ili nije, ne zele da vide pa ajde....

Sto se tice Ibre, sta ce jadan, i on postao marioneta koja samo klima glavom kako gazde kazu.
Progledat cemo kad se rijesimo amera, koji se razumiju u fudbal ko mara u kriv kur.ac 😁 Ne moze jenki i lopta u istu recenicu da ga yebes. Pogotovo ne ovakav pokvareni lihvar koji bi prodao mater za pare.
Znam da mi dzaba ovdje trubimo to, niko nas ne benda ni 2 posto, ali eto moramo negdje lijeciti frustracije 🤣

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 maj 2026, 19:36

Pa valjda je svima jasno ko su nam vlasnici kad su Maldinija otjerali i to tako da brat jos nije krocio na nasu utakmicu na San Siru. A veceg milaniste od njega je tesko naci.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 maj 2026, 21:14

Pa ne bi rekao bas da je svima jasno, kad znamo da ima i onih koji su opravdavali tjeranje Paola i smatrali da ameri rade dobar posao.....

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []