FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nEMA JARO EVROPE DO PRAVIH IGRACA A STO JE VAZNIJE DO PRAVOG TRENERA , ENO dINAMO S PARAMA IGRACIMA NIJE MOGO PREZIMIT DODJE GOSPODIN bJELICA I TO JE RAT NA TERENU , A hUSRE JE MIRAN DOK MU IDE **** TRENERA KOJI PSUJE Boga i koji poslije prosle tekme gdje mu je Baka stavio romb i krila zatvorio on nis nije promjeno , Kvalitet mora bit i na klupi , a ove seoske lige Husre je ok al a nes vise parodija
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- TamniVilajet
- Kontakt:
Sta je tu je
Izgubice Husre i od Osima pa Krupu nisu mogli dobit , ne znam rasulotutankamon1905 je napisao/la:Ma kakvo odskakanje prijatelju..Stvar je sto svake sezone ostali budu tolko losi da jedna ekipa uhvati zalet i izgleda ko Barcelona...i stane kad tad.paulus je napisao/la:Neka neka imas plus 9 i izadjes ziheraski vidis ti nema dtugog spica dok ne digne produzetak ,. Najttuznije sto sam se ja ponado konacno jedna ekipa odskace , ma **** , sve je to hhala za Luxemburg MOLDAVIJU I TE SILE
I dalje mislim da je Sarajevo 99posto prvak..jer sve i da se tolko potrude da ne osvoje titulu, ove sezone je Zrinjski previse tanak da bi to iskoristio. Sve nesto na silu..al nek ostane vako cisto da bude zanimljivo jos 2-3 kola
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ajd ajd ajd ajd ajd. Hahahahahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hebibovicu yebem pomrle
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Zadnje dvije utakmice, bez šanse za gol

-
- Kontakt:
Prokleština od stadiona, minirati i srušiti još večeras...igrati na otoci pred 300 ljudi, tada smo najbolji.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 30 mar 2019, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Hocemo li tjerati trenera koji nam donosi duolu krunu. Bravo pitari. Pitarski je mentalitet ne rjesiva enigma...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Hebib da ima obraza, spakovao bi se sam i otisao da igra za Bosnu Visoko
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Šta je tu je,pad je morao doći kad tad
Dati momcima podrsku,mora se uzeti titula!
Dati momcima podrsku,mora se uzeti titula!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Katastrofa.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hebibe yebem li ti mrtve i žive.
- robertkosar
- Kontakt:
Ako neko misli da je ova ubleha neki trener taj nije dobar u glavu. 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Dobar je ovo podsjetnik da je i kao takav goli amater, jer ga alkos dobi sa 3. timom hladno....Amca007 je napisao/la:Hocemo li tjerati trenera koji nam donosi duolu krunu. Bravo pitari. Pitarski je mentalitet ne rjesiva enigma...
HUSREFE J.E.B.O TI HEBIB SVE STO IMAS ZIVO I MRTVO, A I JA TI YEBEM SVE
Def pobjeda trenera veceras.
Da je sa Slogom dobro proci
Opa vidi Husa sto se smijesa Bakom,opa opa ...
Neka sam ovo vidjeo.
Da je sa Slogom dobro proci
Opa vidi Husa sto se smijesa Bakom,opa opa ...
Neka sam ovo vidjeo.
FK SARAJEVO.
Hebiba ostavit u Crnjelovu u srijedu. Kakva ubleha ne vjerujem
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dupla cuna na kraju ce biti.
J.ebo vam bog majku svima pojedinacno .Picke luzerske
J.ebo vam bog majku svima pojedinacno .Picke luzerske
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
MOZEL NEKO NAC I SNIMIT PRIJEM LOPTE HEBIBOVICA KOD PROTIVNICKOG 16, NEGDJE OKO 60e MINUTE I OKO 85e MINUTE KAD JE POVEO LOPTU OD NASEG GOLA PA JE NABIO SEBI 15 METARA
MOLIM VAS NEKO MOLIM VAS, DACU MU STA HOCE
MOLIM VAS NEKO MOLIM VAS, DACU MU STA HOCE