FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1. Sarajevo 2 2 0 0 6:2 6 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:1. Sarajevo 2 2 0 0 6:2 6
Ja mislim da je u srijedu utakmica, mozda griješim...pastore je napisao/la:mislis u subotu?Ra`81 je napisao/la:Vratiti ovo u niže lige, gdje im je i mjesto.![]()
Čestitam na pobjedi, i nadam se dobrom navijanju u srijedu
20.08. Sarajevo-Velež 17:00Ra`81 je napisao/la:Ja mislim da je u srijedu utakmica, mozda griješim...pastore je napisao/la:mislis u subotu?Ra`81 je napisao/la:Vratiti ovo u niže lige, gdje im je i mjesto.![]()
Čestitam na pobjedi, i nadam se dobrom navijanju u srijedu
E sada zalizanog smjestiti tamo gdje mu je mjesto
! Svaka čast momcima na dobroj partiji !

U novi boj ...
-
- Kontakt:
"Najgore što nam se može desiti jeste da se svakih 7 dana atmosfera i energija oko tima mijenja po sistemu toplo-hladno. Treba biti realan." - Jiri Plišek
DAKLE, BEZ EUFORIJE.UTAKMICA PO UTAKMICA.
Poraz,pa sta ? Bice bolje!
Pobjeda, svaka cast ali ima jos utakmica.
DAKLE, BEZ EUFORIJE.UTAKMICA PO UTAKMICA.
Poraz,pa sta ? Bice bolje!
Pobjeda, svaka cast ali ima jos utakmica.
- Giallorossi
- Kontakt:
Docekali smoVanBasten je napisao/la:Dobra uvertira pred glavni meč. Čekamo hattrickGiallorossi je napisao/la:Kadeti: Sarajevo - GOŠK 5:0
Juniori: Sarajevo - GOŠK 3:2
Oba tima su na 3.mjestu na tabeli..

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Svaka čast Hordama zla,onako se navija,pozdrav od Grdana iz Čitluka.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- sarajlija89
- Kontakt:
Grdan je napisao/la:Svaka čast Hordama zla,onako se navija,pozdrav od Grdana iz Čitluka.

http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=218
Ma iz njegovih rijeci se vidi kakav je to trener...nema sta...odmjerene i realne izjave... uvijek samokritican, u smislu da moze bolje...Šef stručnog štaba FK Sarajevo Jirži Plišek novu PL sezonu započeo je sa svih 6 bodova. Na povratku sa gostovanja iz Čitluka gdje je Sarajevo golovima Kojaševića, Suljića, Haskića i Obuće slavila sa 1-4, u vidno dobroj atmosferi sa igračima i ostatkom stučnog štaba, trener se osvrnuo na posljednju pobjedu protiv GOŠK-a.
- "Drago mi je što smo sa prvog gostovanja u ovoj sezoni donijeli sva 3 boda, a posebno sam sretan što smo uspjeli postići čak 4 pogotka. Ako se uzme u obzir da je ekipa GOŠK-a tek ušla u elitno takmičenje bh. fudbala, onda su sigurno imali i motiv više da naprave dobar rezultat. Opet ne mogu, a da ne spomenem sjajnu podršku naših navijača - izgledalo je kao da igramo na domaćem terenu."
Plišek je dodao:
- "Gol ipak nismo trebali primiti, jer to ponovo ukazuje na nedostatke u koncentraciji pojedinih igrača. To se ne osjeti kada imate 3 gola prednosti, ali može stvoriti velike probleme u ključnim utakmicama tokom sezone. Domaćinu čestitam na borbenosti i želim im sreću u nastavku sezone."
Sarajevo u narednom kolu na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase dočekuje svoje stare sportske rivale i prijatelje, mostarski Velež. Taj duel će biti zanimljiv iz više razloga, jedan od njih je što i mostarci dolaze sa osvojenih 6 bodova iz prva dva kola, a drugi što Velež predvodi Mirza Varešanović, trener kojeg je Plišek naslijedio na klupi FK Sarajevo u julu 2011. godine.
- "Momci su zaslužili odmor, a nakon toga imamo 5-6 dana da se spremimo za Velež. Startovali su dobro, tako da ne sumnjam da će utakmica na Koševu biti i više nego zanimljiva. Momci i ja se nadamo velikoj podršci sa tribina" -zaključio je šef stručnog štaba FK Sarajevo Jirži Plišek.
Bravo Jirzi...
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cestitam na pobjedi ! I vidimo se iduci vikend ! 

Hoće li Sarajevo - Velež biti na TV-u. Bilo bi dobro, jer su to dvije prvoplasirane ekipe na tabeli. Imalo bi se šta vidjeti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
siroki-borac ,ta se prenosiavlami97 je napisao/la:Hoće li Sarajevo - Velež biti na TV-u. Bilo bi dobro, jer su to dvije prvoplasirane ekipe na tabeli. Imalo bi se šta vidjeti.
Hvala!pastore je napisao/la:siroki-borac ,ta se prenosiavlami97 je napisao/la:Hoće li Sarajevo - Velež biti na TV-u. Bilo bi dobro, jer su to dvije prvoplasirane ekipe na tabeli. Imalo bi se šta vidjeti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- mostarac1420
- Kontakt:
bio sam na utakmici,sarajevo losa igra,ali gosk je ekipa nula i dobili ste ih zbog jace fizicke spreme i njihove naivnosti
kad ste poveli 1-0,pa udrugom poluvremenu gosk bio bolji i onda jedna kontra suljica i gol,i tada se gosk raspo,do tada su bili ravnopravni,najbolji igraci u sarajeva kojasevic i suljic........
kad ste poveli 1-0,pa udrugom poluvremenu gosk bio bolji i onda jedna kontra suljica i gol,i tada se gosk raspo,do tada su bili ravnopravni,najbolji igraci u sarajeva kojasevic i suljic........
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
**** ga led vec su prenosili sirokog koji im je ****,nek naprave oba meca jer su govorili da ce nekad i dva da budu,nek se dogovore jedan u subotu,drugi u nedelju,ni pocemu susret u sirokom nije zanimljiviji od ovog sarajevskogavlami97 je napisao/la:Hvala!pastore je napisao/la:siroki-borac ,ta se prenosiavlami97 je napisao/la:Hoće li Sarajevo - Velež biti na TV-u. Bilo bi dobro, jer su to dvije prvoplasirane ekipe na tabeli. Imalo bi se šta vidjeti.
-
- Kontakt:
Steta sto nece biti tv prenos Sarajevo - Velez.
mostarac1420 je napisao/la:bio sam na utakmici,sarajevo losa igra,ali gosk je ekipa nula i dobili ste ih zbog jace fizicke spreme i njihove naivnosti
E mozes misliti da nismo lose igrali,dali bi im osam(8) komada

- mostarac1420
- Kontakt:
ne 8 kralju nego 12,toliko su losisenci-071 je napisao/la:mostarac1420 je napisao/la:bio sam na utakmici,sarajevo losa igra,ali gosk je ekipa nula i dobili ste ih zbog jace fizicke spreme i njihove naivnosti
E mozes misliti da nismo lose igrali,dali bi im osam(8) komada

Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
Kada igras dobro zna se desiti da ne dobijes...to nam se desilo x-puta, zato mi je drago ako je istina da nismo nesto pretjerano umirali od ljepote u igri da smo pobijedili.Sve ce to doci na svoje kad se prikljuce Škoro,Limun i Lede(ma koliko ga raja nesto sad ne gotivila) ja se nadam da se on opet oprati obraz svojim dobrim igrama.Bitno je pobjedjivati i kad igras slabo, pa nemoze ni Man.Utd svaku utakmicu da igra lijepo za oci navijaca al pobijede kako tako.Sad je najvaznije dobiti Velez pa ja bi sad potpisao 1:0 a da je utakmica karanana ziva...jer kazu uvijek ljudi igru brisi bodove pisi. 

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nikakva steta, jos bolje, SVI NA SJEVERElmar78430 je napisao/la:Steta sto nece biti tv prenos Sarajevo - Velez.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, juka55, mnon46, mosarajvosa83, NazorUso, rimljanin90 i 76 gostiju.