FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 08:13

Laznjak je napisao/la:
Monchi jesi to ti? Izvini molim te
Musemić: Vjerujem da protiv Zrinjskog nećemo ponoviti izdanje iz meča s Krupom

i vaistinu ;)

koje pripreme 15 dana :salut: :bow: :tokralju: tako smo bili spremni za zrinjski svakim potezom je bilo jasno da smo se spremali za protivnika :clap:
odmorni , rastrčani, prilike se nizale samo :tokralju: :bow: samo nije bilo sreće

tako da pišem :?:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 mar 2019, 08:17

-pidro klupiran
-sabanovic klupiran
-resic klupiran
Ni jedan od njih minute nije odigrao u drugoj polusezoni. Sva tri u21 reprezentativci, buducnost akademija.
Hebibovic 29, sarajevo mu je vrhunac, bekic 29 kako je dosao u Sarajevo ne zna ni om, Halilovic 28 dribla dok ne izgubi loptu, bez lopte nepokretan.

Sada neka mi neko objasni, samo jedsn razlog zasto ovi momci sjede na klupi-tribinama? Zasto sisic-najbolji na pripremama sjedi na klupi? Zar ne rece husref da najbolji igraju?

Na kraju Husrefe, kada si mudonja da pidru pred cijelom bosnom okrivis za GOSK jer je nakon izgubljene lopte hebiboovica na skroj drugoj straninslabonispratio njihovog igraca, zasto muda nisi imao da isto kazes za hebiba juce koji asistenciju napravi kod golA zrinjskog? Gsje je prozivanje? Treba biti covjek, dosljedan, a ne dan poslije, u 6h vozom za Beograd
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2019, 08:18

Denchi je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:

i vaistinu ;)

koje pripreme 15 dana :salut: :bow: :tokralju: tako smo bili spremni za zrinjski svakim potezom je bilo jasno da smo se spremali za protivnika :clap:
Samo se mi spremamo. Ostali se provode. Ako nisi naviko na ovo onda nesto nije u redu. Imas prednost 6 bodova. Prvi si i u finalu kupa jednom nogom. Ne vidim cemu toliki sarkazam?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 08:20

Laznjak je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:

i vaistinu ;)

Samo se mi spremamo. Ostali se provode. Ako nisi naviko na ovo onda nesto nije u redu. Imas prednost 6 bodova. Prvi si i u finalu kupa jednom nogom. Ne vidim cemu toliki sarkazam?
jer nema igre, ne možeš priliku napravit, ni drugom ni zadnjem, kući
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 mar 2019, 08:22

Halo, laznjak, inzinjeru, ljudi su ostali bwz 3 najbolja igraca na polusezoni, najboljeg strijelca i asistenta, najboljeg krila, ostali su prije ove utakmice bez stokica, najboljeg igraca, ostali bez sovsica, nemaju ni jednog napadaca, 4 anonimusa pocela utakmicu jedan od 17 godina! O cemu bolan pricas? Ovo je 3. Sastav zrinjskog, kunem ti se Bogom da mi ne bi bili prvaci da au Lasta i Bilbija ostali do kraja sezone! Nasa je sreca sto su svibdrugi **** i sto cemo vjerovatno uzeti titulu iako u dvije utakmice kuci u 180 min nismo napravili 100% priliku!

Ps. Sve ovo syo mi gledamo, gledali su navijaci slobode kada je na proljece forisarnjem u istio i klupu i prvih 11, pa na kraju sjajne sezone ostali suhaka k.ur.ca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 08:24

Pantelija je napisao/la:Halo, laznjak, inzinjeru, ljudi su ostali bwz 3 najbolja igraca na polusezoni, najboljeg strijelca i asistenta, najboljeg krila, ostali su prije ove utakmice bez stokica, najboljeg igraca, ostali bez sovsica, nemaju ni jednog napadaca, 4 anonimusa pocela utakmicu jedan od 17 godina! O cemu bolan pricas? Ovo je 3. Sastav zrinjskog, kunem ti se Bogom da mi ne bi bili prvaci da au Lasta i Bilbija ostali do kraja sezone! Nasa je sreca sto su svibdrugi **** i sto cemo vjerovatno uzeti titulu iako u dvije utakmice kuci u 180 min nismo napravili 100% priliku!

Ps. Sve ovo syo mi gledamo, gledali su navijaci slobode kada je na proljece forisarnjem u istio i klupu i prvih 11, pa na kraju sjajne sezone ostali suhaka k.ur.ca
ma kakav lasta i bilbija

Hare da je sad dole gledali bi im u leđa, svim se kunem :!: :!: :!:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2019, 08:31

I doci ce novi trener i napravit ce prilike? Napravit ce od Hebiba Manea... Nema prilike jer su igraci mentalni slabici sve do jednog, proslavili oni titulu ranije. Meni je isto krivo sto nam djeca sjede na klupi pogotovo Pidro i Saban, treba mu postaviti pitanje zasto oni namaju mjesta u prvih 11, a igra bekic i hebibovic? Nek odgovori, pa cemo pricati, ovako bezveze pljuvanje. ja bi igro bez njih sa 3 nazad, ako vec Saban i Pidro imaju blokade neke. Vala ova dvojica ne mogu ni u sfk 2000 igrat. Halilovic je glup, zali boze brzinu. i njih trojicu izbaci i sve si rijesio. pa u pola frke pola istoka se dere na sudiju da da hebibovicu crveni, znas da nemas igraca i lakse ti je, ovako bezveze izgubismo sve lopte na njegovoj strani. Kapic mi je promasaj teski. Husref ima gresaka, ali nije za razapinjanja. Ako usere sve ovo, prvi cu ga ispljuvat i proglasit nesposobnim, ali kriza je normalna i ko nije ocekivao da ce doci nije realan.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 mar 2019, 08:39

Nisam nikad ,pa necu ni sad vrijedjati , a kamoli psovati . Evo poslije neprospavane noci kako vidim sta nam se desi :
- Svako zlo za neko dobro , da smo dobili i otisli na +12 , titula bi bila tu . Sa titulom i ovakav sastav i ovakva igra. Nedovoljno.
- Treba priznati da je ovaj sastav uz SS dobio Listicu i izbacio Lazne . Isti sastav moze i do duple krune . Opet nedovoljno .
- Mora se priznati da je bilo i lijepih i leprsavih igara , koje su nas odusevljavale , ali nas spustise na zemlju oni koje smo velicali(cesto opravdano).
- Ljutio se neko ili ne , ali onaj momak Jahic ,nam nije trebao .Naravno da momak nije kriv sto je uzeo minute priprema Djokanovicu.
- Ono sto smo sinoc izgubili je povjerenje.Htjenje sam vidio kod Kove,Mujakica,Lazica,Ahmetovica i HEBIBOVICA.
- Mogu titulu donijeti Velkoski,Heba,Bekic,Halilovic,Sisic ,ali nije TO TO .I Ahmetovic( :bow: )treba odmoriti i traziti spica za buducnost.
- Sa Rahmanovicem i Tatarom lijepo i ozbiljno porazgovarati.Ni po jada ,ako je ovo prolazna slabost , samo da nije raskol.
- Sad se prebaciti na Sabanovica,Pidru pred derbi je dodatni pritisak na momke,ali se nadam da bi izdrzali .
- Ko se sjeca sad Mustafica , Kurdica , Resica i nadolazecih Salcina i Djokanovica .A 20 utakmica su imali po 360 minuta i bilo lijepo.
- Najvise mi je zao Vas mladi ljudi(momci) sto iz Vas ispliva razocarenje i ono najgore psovke i uvrede prema profesionalcima u klubu(a nisu bas pokaali profesionalizam i postovanje prema Vama).Ono sto je jos gore izmedju samih Vas,kao da ste najgori dusmani.
- Svi profesionalci su poslije tusiranja zaboravili Atalantu,da ne govrim o ovoj sinoc (izuzev Kove i Mujakica), samo ce cemer ostati u nama najmanje sedam dana . Volite FKS , ali sebe morate vise . Bit ce bolje aBd , nadati se. Hadzija i direktorica na potezu , kao poslije Goska , samo malo strozije.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 08:55

nema on očiju jarane, na pripremama je sve imao, kandidate za prvih 11 i kandidate za klupu i usrao do vrata
samo bi se sve riješilo da je stavio Šabanovića,Resića, Šišića i Hareta u prvih 11, ovi drugi bi malo morali dat guze da ulaze bar
dobili bi svježine ako ništa, zapinjali bi zbog nečega, ko i na početku sezone...
Kapiću treba dat mjesto u prvih 11 sada, drugog igrača nemaš iza špica, Crepulja, Stanojević i on ispred...
Krste lijevo, Šišić desno i Pidro i Šabanović na bekove... Mustafića koristit, Resića koristit, Kurdića pa bar da odmjeni Stanojevića...
užas je šta su nam ljudi napravili sa skrpljenim timom, ali odlične bekove imaju i to po 2 i jučer su im 2 falila i opet je to bilo čvrsto nazad niko nije prošao po krilu od naših, sveli su nas na centaršute(koje ne znamo) i kornere(koje ne znamo), ubili nas oštrom agresivom i kontre na jedinog napadača, duplali Ahmeta, Amar goli ****(kao što sam i govorio, jesen vrhunac karijere), Stanoje i Crepulja defanzivni rad jer su ih pritiskali Čirjak-Čurjurić-Zvornik :facepalm: :damn: pročitani smo ko čitanka i ko misli da nas morž neće na isti način dočekati je notorni idiot ili ko misli da će se promjeniti nešto u našoj taktici ili postavci je također idiot, idemo veselo po poraz u derbiju :thumbup: sa alibijem da smo u krizi...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 31 mar 2019, 09:05, ukupno mijenjano 1 put.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 mar 2019, 08:57

Laznjak je napisao/la:Njen dnevnik
-----------------------------------

Njegov dnevnik

Gledo utakmicu..... Sarajevo izgubilo...... Kasnije malo guzio.....
Vrijedi li majstore ? Lijepo jeste voljeti FKS i doci na najneuslovniji stadion (ima nesto kad je 2.000 ljudi) , ali sa 60+ god. i 50 staza uz FKS , kazem ti vas ste dvoje vazniji :urnebes: . Vjerujem da su igraci svoje bolje polovine lijepo pocastili,nemaju pojma ko je @Laznjak(sem Akademaca , a i oni ce kad odu vani aBd zaboravljti navijace izvan Koseva). :bow:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2019, 09:04

Denchi je napisao/la:nema on očiju jarane, na pripremama je sve imao, kandidate za prvih 11 i kandidate za klupu i usrao do vrata
samo bi se sve riješilo da je stavio Šabanovića,Resića, Šišića i Hareta u prvih 11, ovi drugi bi malo morali dat guze da ulaze bar
dobili bi svježine ako ništa, zapinjali bi zbog nečega, ko i na početku sezone...
Kapiću treba dat mjesto u prvih 11 sada, drugog igrača nemaš iza špica, Crepulja, Stanojević i on ispred...
Krste lijevo, Šišić desno i Pidro i Šabanović na bekove... Mustafića koristit, Resića koristit, Kurdića pa bar da odmjeni Stanojevića...
užas je šta su nam ljudi napravili sa skrpljenim timom, ali odlične bekove imaju i to po 2 i jučer su im 2 falila i opet je to bilo čvrsto nazad niko nije prošao po krilu od naših, sveli su nas na centaršute(koje ne znamo) i kornere(koje ne znamo), ubili nas oštrom agresivom i kontre na jedinog napadača
Sve se slazem osim za Kapica. Igro je neku tekmu od prve i to bas ispred Crepulje i Stanojevica, pa je ostajo nazad nije znao da je povuce. Pa ga zamjeni Rahmanom i procepilo.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 09:08

Laznjak je napisao/la:
Denchi je napisao/la:nema on očiju jarane, na pripremama je sve imao, kandidate za prvih 11 i kandidate za klupu i usrao do vrata
užas je šta su nam ljudi napravili sa skrpljenim timom, ali odlične bekove imaju i to po 2 i jučer su im 2 falila i opet je to bilo čvrsto nazad niko nije prošao po krilu od naših, sveli su nas na centaršute(koje ne znamo) i kornere(koje ne znamo), ubili nas oštrom agresivom i kontre na jedinog napadača
Sve se slazem osim za Kapica. Igro je neku tekmu od prve i to bas ispred Crepulje i Stanojevica, pa je ostajo nazad nije znao da je povuce. Pa ga zamjeni Rahmanom i procepilo.
nema Rahman više šta igrat ovu polusezonu, fizikalne, tribine i slikanje za fanshop
Salčin tu, Kapić tu, njihova pozicija, Krste može ako zatreba

i koliko ih je Rahman odigro dok nije ufatio formu? previše
moramo stavit Kapića bliže golu jer momak ima šut dobar, Rahman je i to zaboravio, frajer ne postoji na terenu...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 31 mar 2019, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 mar 2019, 09:10

Moramo se dignuti sad za derbi, nema nam druge.
I dalje imamo lijepu prednost, ne paničarite.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 mar 2019, 09:11

Laznjak je napisao/la:Sta kmecite, sta vam je. 6 bodova bjezimo, bod vise nego na pauzi, trebalo je 12 biti, ali i ovo je dobro. Kao navikli da meljemo sve redom. Realno je da te dobije Zrinjski i da ti njih dobijes, sta je placipicke i kriticari idemo na derbi, da im svrsimo na krmetnjak, da se iskalimo za sve sto smo propustili. Okliznut ce se Zrinjski jos puno do kraja, a i mi cemo. Imamo zalihu imamo pravo, oni nemaju. Usrali se i pljuju i kritikuju. I kada tesko je kad redas poraze... HUSREF MUSEMIC! I bit ce HUSREF MUSEMIC SVE DOK SMO PRVI. Hocemo se mmjenjati sa Zrinjskim da mi njih ganjamo 6 boba prednosti. Nemojte sr*t.
Pomislili smo da smo isplivali iz bare , da su titule ala Obuca,Stojcev iza nas. Izgleda moramo jos pure jesti ili ce se naprasno napredovati . Ovo nije ono sto smo , do prij 20 dana ocekivali od ove ekipe i momentuma gdje smo pomislili bara ostaje iza nas i da nas cekaju ozbiljne evropske price .
Dobro svi upadaju u krize (Bajern,pa Borusija), nadati se da je prolazno. Padnes i dignes se jaci sa ili bez pojedinaca(prije ce biti bez).

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2019, 09:17

Samozdravlje je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Sta kmecite, sta vam je. 6 bodova bjezimo, bod vise nego na pauzi, trebalo je 12 biti, ali i ovo je dobro. Kao navikli da meljemo sve redom. Realno je da te dobije Zrinjski i da ti njih dobijes, sta je placipicke i kriticari idemo na derbi, da im svrsimo na krmetnjak, da se iskalimo za sve sto smo propustili. Okliznut ce se Zrinjski jos puno do kraja, a i mi cemo. Imamo zalihu imamo pravo, oni nemaju. Usrali se i pljuju i kritikuju. I kada tesko je kad redas poraze... HUSREF MUSEMIC! I bit ce HUSREF MUSEMIC SVE DOK SMO PRVI. Hocemo se mmjenjati sa Zrinjskim da mi njih ganjamo 6 boba prednosti. Nemojte sr*t.
Pomislili smo da smo isplivali iz bare , da su titule ala Obuca,Stojcev iza nas. Izgleda moramo jos pure jesti ili ce se naprasno napredovati . Ovo nije ono sto smo , do prij 20 dana ocekivali od ove ekipe i momentuma gdje smo pomislili bara ostaje iza nas i da nas cekaju ozbiljne evropske price .
Dobro svi upadaju u krize (Bajern,pa Borusija), nadati se da je prolazno. Padnes i dignes se jaci sa ili bez pojedinaca(prije ce biti bez).
Kriza i nista drugo. Sad za derbi iskihati sve, ne smije ni pomislit da nas uzmu gurbeti, sta bi bilo

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 mar 2019, 09:18

Biće sad **** totalno za derbi.
Bojim se da se Musemic totalno pogubio.Za derbi nam treba hladna glava,a nadam se da će se i igrači dići iz ovog sivila.Sad svi moramo biti zajedno od navijača,igrača i SS.Da odradimo ova dva derbija da održimo koliko toliku razliku bodovnu, jer nas kasnije očekuje lakše utakmice.Daj da uzmemo titulu,pa onda da skidamo glave,do tad nam kao nikad sad treba jedinstvo.
Dušmani izlaze iz podruma.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 09:19

MortemHz je napisao/la:Moramo se dignuti sad za derbi, nema nam druge.
I dalje imamo lijepu prednost, ne paničarite.
ne bi da znam da će se nešto promjeniti, pristup,sastav,taktika,formacija
sve će ostat isto u ove naredne 2 samo + pritisak, a mi čokeri
a tačno toliko imamo prednosti
:thumbdown:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 mar 2019, 09:19

Laznjak je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Kriza i nista drugo. Sad za derbi iskihati sve, ne smije ni pomislit da nas uzmu gurbeti, sta bi bilo
Tad bi baš panika zavladala, to se ne smije desiti. Poslije derbija idemo na kraj Bosne da igramo kup onda nam dolazi Široki Brijeg.
U derbi moramo ući hladne glave, i dalje smo lideri i imamo ok zalihu bodova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 mar 2019, 09:25

Jeste li smjenili Upravu, trenera i igrace :D
Al fkt pojedinci ne treba vruce glave da se uloguju ovde, i sam sam naravno razocaran i psovao i ludio na utakmici ali nisam uletio ovde vruce glave da istresem frustracije. Evidentno je da smo u krizi i da se strah uvukao, ali nadam se da cemo ipak uzeti titulu na kraju. Medjutim ima stvari koje mi strasno smetaju u nasoj igri, kao korneri npr., nevjerovatno je da smo u tekmama protiv Krupe i Zrinjskog izveli pa vjerujem sigurno 30 tak kornera, a niti jednu sansu nismo stvorili nakon istih, dok sinoc Zrinjski poentira cini mi se nakon prvog. To mi ovako prvo pada na pamet, da sad ne ulazim u neke takticke zamisli ili zasto igra ovaj, a ne igra onaj. Kako god naredne tri tekme ce pokazati od cega smo skovani. Vidimo se na Grbavici.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 09:26

MortemHz je napisao/la: Tad bi baš panika zavladala, to se ne smije desiti. Poslije derbija idemo na kraj Bosne da igramo kup onda nam dolazi Široki Brijeg.
U derbi moramo ući hladne glave, i dalje smo lideri i imamo ok zalihu bodova.
već imaš imperativ pobjede a gledaj ekipe i forme
na nož ideš, samo treba od sinoć snimak pogledati i snimljeni smo, recept je tu....
šta god da odigraju kone danas čak i poraz ne ide nama na ruku jer će biti još više motivisani za derbi...
lose-lose, 2 poraza 2 sljedeće tekme idu ko iz **** u ligi...
alibi spreman...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], insimadop, mnon46 i 33 gosta.