Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Convicts1988
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Convicts1988 » 05 jan 2016, 13:28

Mnogi su zapostavljani pa se nisu ovako ponašali, strpljivo su čekali da ih se pozove iako im je mnogo nepravde nanešeno. Evo navest ću primjer Jasmina Burića koji je osvajao po Poljskoj trofeje godinama, igrao evropu konstantno, bio najbolji golman lige (što je i danas ), pa su pozivani svakakvi raspali golmani prije njega, od Fejzića, Nurkovića, itd itd. Nek ovaj umišljeni mali igra za madjare, ko ga hebe :kafa:

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 05 jan 2016, 13:47

bhsport je napisao/la:
BSBosna je napisao/la: I ko su oni? Neymar i Hazard?
Suljic vec ima 10 asistencije za proslosezonski sampioni (gdje je presao u ljetu koje znaci da nije 'truhno' ko sto ti kazes) i igra fantasticno tamo ove godine. Hajradinovic nemoze ni na klupi u Gentu, Hajrovica bolje nespominjati, Duljevic neigra nista bolje od Suljica do sada, i to je to. Ko su ti bolji i mladjih igraca koji zasluzuje priliku u repku umjesto njega?
Kerim Memija je prvi koji mi pada na pamet. Ovaj Hajradinovic takodjer. Zatim i Duljevic je ispred Sejtana. Svi su mladji od njega i bolji igraci.
Veliki sam postovalac Suljiceve igre i trebao je dobiti sansu jer je bolje krilo ove sezone i od Visce i od Hajrovica i morao je biti u ekipi za baraz prije Izeta, ali da nesto ucjenjuje i ovako ganja poziv je dno dna.
Neka igra sa gulas repku a da valja presao bi negdje, jer vec igra trecu sezonu tamo i nista, a predstavnika te zemlje i trenutno prvoplasirani tim lige sa 18 poena prednosti nad drugim, nas Zeljo prodje ko kroz puter.
Memija igrao kao bek za Zelju i za mladu reprezentaciju, mozda na kraju postane kao krilni igrac ali za sad neigra cesto u tu poziciju i sigurno nije vise svestran od Suljica za sada.

Hajradinovic nije ni minute igrao ove sezone, mozda je puno cijenjen ali kako mozes reci da je bolji od Suljica vec? Covjek je samo imao jednu dobru polusezonu u Slovacku do sada i sjedi na klupi u Belgiji vec godinu dana i plus je 3 godina mladjih od Asmira koje znaci da sigurno nije vise razvijan od njega do sada.

Za Duljevica imas argument, ali Suljic ima bolje statistike ove i prosle sezone. Mnogo vise asistencije nego Harisa. Realno bi bilo dobro dati oba igraca priliku da pokazu sta mogu, ne trebamo sa odluciti na koji je bolji prije neko isprobavanje i eksperimentiranje prvo.

Bas ti nerazumijem ovaj post, kazes da su Memija i Hajradinovic bolji od Suljica ali Visca i Hajrovic, koji trebaju biti nasi najbolji krilni igraci i standardni u A repku, nisu? Kako si dosao do taj zakljucak? Neznam ni kako mozes reci da je Suljic pokazao nista kad je preso iz Ujpesta (sesti prosle sezone) u Videotonu (aktuelni prvaci). On pruzuje dobre partije ove cijele sezone i nije nemoguce da idi u bolju ligu do kraja buduceg ljeta ali nije ni najgora stvar sto je ostao u Madjarsku jos jednu godinu, ima samo 24 godina a ne 29-30. Ima on dosta vremena da napravi dobar transfer.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jan 2016, 14:27

Jel' se ovo Suljić prodaje Mađarima? :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

WalterWhite87
Kontakt:

Post Postao/la WalterWhite87 » 05 jan 2016, 14:37

Suljić je malo lošija verzija Višće. Bolje dati šansu igračima iz naše lige (Duljević npr.), nego pozivati igrača iz lige koja je u pet deka sa našom.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 05 jan 2016, 15:59

BSBosna je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Suljic moze raditi sve sto Visca i Lulic rade svaku utakmicu i to jos bolje a i on je mnogo dinomaticniji sto je najpotrebnije jer nam fali neki krilni igrac koji ima takve kvalitete.

Moze igrati na oba krila, na desetku, i na centarforu. Sta fali njemu dati priliku da pokaze sta moze?
Svaka ti je na mjestu, vidim da si ozbiljan forumas i pratim tvoj rad na forumu sa divljenjem. Steta sto ne pises cesce jer svaka ti je zlatna. Jednostavno nedostaje nam ovakvih ostroumnih i pronicljivih forumasa da svakog postavi na svoje mjesto. Nastavi ovako ali i probaj pojacat tempo i svakom pomozi da otvori oci. Pozdrav
Mnogo hvala za komplimentima druze. Ja bi postirao cesce, ali ja ne osjecam kao da je moj bosanski dovoljno dobar da se ukljucim u vise razgovora kao mog svakodnevnog zivota uglavnom oslanja na engleskom (ali uvijek pricam bosanski kod kuce). Ja samo koristim ovo mjesto za ponekad postaviti i poboljsati moje bosanski.

Divno je cuti da uzivas ​​citajuci moje postove, ovo je prvi put da sam naisao na nekoga kao sto to ovdje. Ja sam mnogo cesce pozvan kao neki obicni trol od kada postujem ovdje nego sto sam zahvaljivan za svoje postove ali jbg nemozes zadovoljiti svakoga, ponajvise nasi narod. :roll:
Inače shvataš sarkazam ali sad ne možeš?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jan 2016, 16:23

On je ovim potezmo vjerovatno zatvorio vrata reprezentacije, a bila mu je namjera da skrene paznju na sebe, samo sto se to ne radio ovim metodama. Sad ako ocekuje da ce mu se Mesa javiti glup je, svejedno nikada nije ni bio u kombinacijama za repku.

On i Handzic, dva debila sa facebooka, neka i ovaj drugi krene njegovim stopama.

Ako je ovo njego odgovor na to sto nije ranije pozivan onda je fakat glupo postupio, ali i guzica zinula da ide na europ da se mozda tamo pokaze pa proda u jaci klub.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 05 jan 2016, 16:58

Podrzavam ga apsolutno, uvijek je bez razloga bio zapostaven jos od mlade repke kad je grijao klupu nekim.anonimusima iako je tad bio jedan od najboljih igraca u ligi. Pa je onda u eri Papeta kojekakvi kvrzici dobijali sansu ispred njega, a evo o sad iako je konstantat u aktuelnom sampionu drzave, te u timu prvenstva, opet je zapostavljen. Sretno Asmire ako izaberes, razumijemo te u potpunosti. :bih:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jan 2016, 17:14

Vala ga apsolutno ne podržavam, pogotovo zbog mjesta njegovog porijekla me začudila ova odluka. Ali eto, to više govori o nama kao narodu.
DRUG NEBI TI PUNCA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 jan 2016, 17:57

Ovaj seljacic je izgleda i prije pisao protiv repke. Nadam se da nikada neće dobiti poziv naše reprezentacije.
Izgleda da je lik umislio da je bolji od Lulica :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jan 2016, 18:01

jasmin10 je napisao/la:Ovaj seljacic je izgleda i prije pisao protiv repke. Nadam se da nikada neće dobiti poziv naše reprezentacije.

Pa i jeste svašta po Fejsu srao, daleko mu kuća od naše reprezentacije. Nek' se prodaje ko kurava Mađarima nebi li sebi obezbjedio kakav transfer :rol:
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 05 jan 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 jan 2016, 18:01

Vidi što ga podržavaju :puke:
Nek se u goni sto dalje od nase BiH, u Srebrenici se rodio, iz Sarajeva u madjarski klub prešao i onda u drugi madjarski klub i kao krivo mu što nije pozvan? Pa nek se proda u jači klub pa nek se tako ponudi selektoru. Eto nije me moja jedna jedina BiH zvala, iako igram u ligi koja je u 5 deka s bh premierligom, pa cu ja lagano madjarski dres obuci. FUJ!

Kasnije će opet priča ne trebamo ganjati djecu iz dijaspore, oni se premisljaju da li da igraju za nas ili neku drugu reprezentaciju (cudna li cuda igrac koji se rodio u nekoj zemlji, ciji je dres nosio u omladinskim kategorijama, zemlji u kojoj je odrastao itd., se premislja izmedju te zemlje i BiH, kako ga nije sramota). Daj nam produkte nase lige, djecu BiH, oni imaju jednu reprezentaciju. :lolno:

Konkurencija su mu predobri Višća, Izet koji nije imao polumrtvu karijeru kao sada, i jedan od najstandardnijih igrača Lazio-a, šta hoće on. Ma na qurac ga nabijem, drazi mi je Seferovic jer je bar u jednom trenutku zivota, bar na sekund razmislio o opciji igranja za BiH, a ova seljacina 100%tni bosanac i on bi za Madjarsku igrao.
Jos ne vjerujem da vas ima dosta sto podrzavate momka iz Srebrenice koji ce obuci dres Madjarske a nema apsolutno nikakve veze s njom. Jos igra u raspaloj madjarskoj ligi...

@john nemoj ga puno :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nad tobom sunce najljepše sja

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jan 2016, 18:09

Razumijem ga u neku s historijske tačke gledišta. Ipak smo dugo vremena krvili s Mađarima i bili pod njihovom vlašću masu puta.

Magyarorszag :tokralju:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 05 jan 2016, 18:16

Ko kaže da će dobiti poziv Mađarske ? Ako sam dobro procitao on se nada da ce ga njihov selektor pozvati a ne da ima zagarantovan poziv. Inace sto se tice Suljića on je klasičan mahalski igrač i smatram da mu nije mjesto u reprezentaciji..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 jan 2016, 18:21

Brkoo je napisao/la:Ko kaže da će dobiti poziv Mađarske ? Ako sam dobro procitao on se nada da ce ga njihov selektor pozvati a ne da ima zagarantovan poziv. Inace sto se tice Suljića on je klasičan mahalski igrač i smatram da mu nije mjesto u reprezentaciji..
Nije bitno uopste, iako se nadam da nece i da ce istrunuti u toj ciganskoj drzavi :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 05 jan 2016, 18:40

pinoglavi je napisao/la:Vidi što ga podržavaju :puke:
Nek se u goni sto dalje od nase BiH, u Srebrenici se rodio, iz Sarajeva u madjarski klub prešao i onda u drugi madjarski klub i kao krivo mu što nije pozvan? Pa nek se proda u jači klub pa nek se tako ponudi selektoru. Eto nije me moja jedna jedina BiH zvala, iako igram u ligi koja je u 5 deka s bh premierligom, pa cu ja lagano madjarski dres obuci. FUJ!

Kasnije će opet priča ne trebamo ganjati djecu iz dijaspore, oni se premisljaju da li da igraju za nas ili neku drugu reprezentaciju (cudna li cuda igrac koji se rodio u nekoj zemlji, ciji je dres nosio u omladinskim kategorijama, zemlji u kojoj je odrastao itd., se premislja izmedju te zemlje i BiH, kako ga nije sramota). Daj nam produkte nase lige, djecu BiH, oni imaju jednu reprezentaciju. :lolno:

Konkurencija su mu predobri Višća, Izet koji nije imao polumrtvu karijeru kao sada, i jedan od najstandardnijih igrača Lazio-a, šta hoće on. Ma na qurac ga nabijem, drazi mi je Seferovic jer je bar u jednom trenutku zivota, bar na sekund razmislio o opciji igranja za BiH, a ova seljacina 100%tni bosanac i on bi za Madjarsku igrao.
Jos ne vjerujem da vas ima dosta sto podrzavate momka iz Srebrenice koji ce obuci dres Madjarske a nema apsolutno nikakve veze s njom. Jos igra u raspaloj madjarskoj ligi...

@john nemoj ga puno :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Tacno da covjek ne povjeruje.Kad vidis nesto ovako onda stvarno ne treba osudjivat igrace poput Izeta, Harisa, Mujdze, Begovica.Njima su makar te zemlje pruzile nesto, odrasli su u njima pa i ne cudi da ih povuce da igraju za druge reprezentacije.Suljic odrastao u Bosni, igrao u Bosni i onda napravi ovako nesto. Sta ocekivati od insotranih igraca kada jedan Suljic se odrekne reprezentativnog dresa.
U svakom slucaju nek mu je sa srecom u dresu Madjarske, daleko mu kuca bila.
Zadnja izmjena: edoo3, dana/u 06 mar 2016, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jan 2016, 19:01

FaraonTM je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Ovaj seljacic je izgleda i prije pisao protiv repke. Nadam se da nikada neće dobiti poziv naše reprezentacije.

Pa i jeste svašta po Fejsu srao, daleko mu kuća od naše reprezentacije. Nek' se prodaje ko kurava Mađarima nebi li sebi obezbjedio kakav transfer :rol:
Naravno. Znao je nase ismijavati kada su ispali protiv Irske, pogotovo Lulica. ;)

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 05 jan 2016, 19:05

Ajde Bgt, zdravo ćao mali. Prezivjela je ova reprezentacija i bez Ibrahimovica, Seferovica, Tankovica , da ne moze bez jednog Suljica koji trckara po madjarskim oranicama. Ne treba mu jednostavno cak ni na forumu davat neki prostor i paznju.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jan 2016, 19:14

Jos jedno djete Srebrenice ako se ne varam...Asmire debilu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 05 jan 2016, 19:15

Je li Suljic dijete FK Sarajeva? :urnebes:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jan 2016, 19:17

Pivopija je napisao/la:Je li Suljic dijete FK Sarajeva? :urnebes:
Nije. Iz FK Butmir je prešao sa 18-19 godina na Koševo ako se ne varam.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, perun i 28 gostiju.