Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ovakve golove i Matri inače zabija.. nije mi on nešto.
Koliko su pouzdani sajtovi Tutojuve i CanaleJuve ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Jako, jako pouzdani.
Za njih radi par novinara koji su itekako upučeni u zbivanja u klubu.
Kad već poredimo Matrija i Chicarita, može se reći da je Meksikanac mnogo snalažljiviji u kaznenom prostoru. Ali ima i Matri svojih prednosti, mnogo je pokretljiviji i puno više otvara prostora saigračima. Ja se iskreno nadam da Chicarito neće doći, nama treba neko ko je bolji od trenutnih napadača, a ne neko ko je isti.

Za njih radi par novinara koji su itekako upučeni u zbivanja u klubu.
Kad već poredimo Matrija i Chicarita, može se reći da je Meksikanac mnogo snalažljiviji u kaznenom prostoru. Ali ima i Matri svojih prednosti, mnogo je pokretljiviji i puno više otvara prostora saigračima. Ja se iskreno nadam da Chicarito neće doći, nama treba neko ko je bolji od trenutnih napadača, a ne neko ko je isti.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
E onda cu poruciti upravi Juventusa da u skokovima odbije od Maksimovica u ovome trenutku 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pitaš zbog onog malca iz Zvezde, je li tako, Maksimović ili nešto tako?Devil je napisao/la:Koliko su pouzdani sajtovi Tutojuve i CanaleJuve ?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- masteRofPoker
- Kontakt:
0:56 evo nadi ti meni kako Matri ovako baca covjeka i potkopa preko golmana i kralj si. Ma nije problem ovog momka nego ima vas par sto zna napisati, ono kada se spomene koji napadac ma nije on nista bolji od Matria.cccgojzerica je napisao/la:Ovakve golove i Matri inače zabija.. nije mi on nešto.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
- Kontakt:
Ooo da, jedan lob u karijeri i on je za Juventusa i odma je bolji od prvog strijelca Juventusa. Jes jes.
Hernandez je obicni 'tanjiras' isto kao matri jedina njega prednost u odnosu na matria je brzina , ne vidim razloga da se zbog toga plati 15.-ak miliona...
inace http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106404

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ispipavanje terena, završit će se to za 20 miliona.
Evo jedne za gojzericu.

Evo jedne za gojzericu.

Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Ovaj ima prednost brzine, ovaj visočiji i jači.. to na kraju isto ispadne. Nismo na dobitku nikakvom.Marchisio je napisao/la:Hernandez je obicni 'tanjiras' isto kao matri jedina njega prednost u odnosu na matria je brzina , ne vidim razloga da se zbog toga plati 15.-ak miliona...
Dobar je Pepe.

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@10DelPiero
Nije loš ovaj Llorente na PES-u.
Nije loš ovaj Llorente na PES-u.

Željezničar ale!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma i ja bih volio Baskijca ili naseg Dzeksona, to stoji uvijek, cak sam nekako najvise zelio Jovetica, i ako on nije on klasicni CF ali ga gotivim. Samo ne moze me niko ubijediti da ovaj Matri moze da se poredi sa nekim napadacima. On ce u buducnosti Juvea gledati samo u na TV u HD tehnologiji. 

Matri je mačić za lava iz Baskije.
Ne znam šta Juve čeka o ovaj Morata a možda je stvar u tome da nema dovoljno u kasi
Ne znam šta Juve čeka o ovaj Morata a možda je stvar u tome da nema dovoljno u kasi

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Stvarno znate pretjerati za Matrija, slažem se da Juventusu treba bolji napadač za prvi 11, ali Matri je sasvim dobar da uleti kao zamjena. Zna on promašiti neke zicere, ali isto tako on se u ovoj formaciji mnogo troši i na druge zadatke, sjetimo se kako je trpao kad se igrala 4-4-2 formacija. Čak mu bolje leži 4-3-3 nego 3-5-2.
Također momku je malo palo samopouzadnje, jer pred kraj sezone kao najbolji strijelac je sjedio na klupi, dok je Borriello bio starter, a sad i ove priče oko odlaska sve to utiče na njega, da se više forsirao prošle godine zabio bi 15+ golova.
Chicharito bi bio dobar, ali neka to Marotta odradi na posudbu, jer United sad ima i viška napadača
.
Također momku je malo palo samopouzadnje, jer pred kraj sezone kao najbolji strijelac je sjedio na klupi, dok je Borriello bio starter, a sad i ove priče oko odlaska sve to utiče na njega, da se više forsirao prošle godine zabio bi 15+ golova.
Chicharito bi bio dobar, ali neka to Marotta odradi na posudbu, jer United sad ima i viška napadača

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kralj posudbe i placanja na rate, gigant covjek Bgm.juventus 0244 je napisao/la:Stvarno znate pretjerati za Matrija, slažem se da Juventusu treba bolji napadač za prvi 11, ali Matri je sasvim dobar da uleti kao zamjena. Zna on promašiti neke zicere, ali isto tako on se u ovoj formaciji mnogo troši i na druge zadatke, sjetimo se kako je trpao kad se igrala 4-4-2 formacija. Čak mu bolje leži 4-3-3 nego 3-5-2.
Chicharito bi bio dobar, ali neka to Marotta odradi na posudbu, jer United sad ima i viška napadača.

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Fazon je što mi eventualnim dovođenjem Chicarita ne bi ništa, apsolutno ništa postigli, zato bojim se da uzalud raspravljamo.
Matri ima zagarantovano mjestu u ovoj ekipi i sigurno nije na izlaznim vratima iako mnogi mediji pokušavaju prezentovati suprotno.
Marotta će ovaj put nažalost morati iskeširati svih 20 miliona ukoliko smo fakat zagrijani za LLorentea jer klubovi poput Athletic Bilbaoa žive od prodaje igrača.
Matri ima zagarantovano mjestu u ovoj ekipi i sigurno nije na izlaznim vratima iako mnogi mediji pokušavaju prezentovati suprotno.
Marotta će ovaj put nažalost morati iskeširati svih 20 miliona ukoliko smo fakat zagrijani za LLorentea jer klubovi poput Athletic Bilbaoa žive od prodaje igrača.
Željezničar ale!
ukoliko smo fakat zagrijani za LLorentea jer klubovi poput Athletic Bilbaoa žive od prodaje igrača

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Dosta Marotta prati ekipu hebo ga otac, ocekujem u roku od dva dana slike njega na aerodromu ManchesteraGaziHusrevbeg je napisao/la:
Tvorci novog velikog Juventusa!

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
neznam nes sumnjam da ce ponos Baskije u Juve,ode Martinez u Minken a prodaju jos jednog naj igraca tesko da mogu dopustiti, fino vi iskesirajte 25 mil na Dzeku,uzmete za krasica 13,Mela ste slozili ,dodate malo jos i eto Dzeksona jos je mladji od Feranda.. 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.