Hvala Lile care, mozes li ako ti nije tesko staviti epizode 2,3 i 4?lile je napisao/la:
Evo raja i šesta epizoda Rođeni Rođeni.
Forza Velez!
Hvala Lile care, mozes li ako ti nije tesko staviti epizode 2,3 i 4?lile je napisao/la:
Evo raja i šesta epizoda Rođeni Rođeni.
balavci i ne znaju ništa drugo nego to.fedeltafrotta je napisao/la:je li istina da su nultrasi bacili koktele na nek ovaše auto prije sat-dva ?
VigorMostarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10.05.2014.
![]()
mi smo titovi velez je nas ReD ArMY kOnJiCVigorMostarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10.05.2014.
![]()
Idiot žestoki!tepsija je napisao/la:Šta veli onaj ispijeni ljakse Karačić,da ih dočekamo pljeskom?
Jašta ćemo,evo ja stavio onu gumu na ruke da vježbam klepćanje.
Da nije seljober,čestitao bi Veležu na fer i sportskom nadmetanju u proljetnom dijelu kojim im je uvelike pomognuto da budu gdje jesu.Neka stavi onog glavonju zaostalog,Milu za kapitena,pljesak će da bude možda i jači.
Koji retard i provokator.
Molim te da se ti njemu obračaš sa gospodin Karačić.tepsija je napisao/la:Šta veli onaj ispijeni ljakse Karačić,da ih dočekamo pljeskom?
Jašta ćemo,evo ja stavio onu gumu na ruke da vježbam klepćanje.
Da nije seljober,čestitao bi Veležu na fer i sportskom nadmetanju u proljetnom dijelu kojim im je uvelike pomognuto da budu gdje jesu.Neka stavi onog glavonju zaostalog,Milu za kapitena,pljesak će da bude možda i jači.
Koji retard i provokator.
Rodjeni braco ne nasjedati na provokacije, ma nek kaze ovaj kostur, jadnik od covjeka sta hoce, ko ga *ebe, mi ni njega a ni onog seljacinu glavonju-sportistu godine Mileta, tzv kapitena necemo gonjati po stadionu, niti cemo se pokusati fizicki obracunati sa njihovom upravom. Zna se ko su divljaci i ko je to radio i dan danas bi ponovo da im se ukaze prilika. Ni u kojem slucaju se spustati na taj seljacki nivo. Mi cemo se sportski nadmetati sutra pa nek pobijedi bolji.tepsija je napisao/la:Uvlačka izjava,bezveze.
Ali ne zna on to gospodski,on je papak.
Izgleda da su tebi Seljo dobra 4 komada uletila pa te jos guzovi bole. Daj bola otidji do apoteke, uzmi nesto, namazi guzu, dosadni ste pravo "sampioni".zeljo1974 je napisao/la:Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno
Sjećamo se mi njegove izjave da će milu pehara staviti za kapitena u Vrapčićima prošle sezone.Nakon one geste koju je isti uradio pod BB to izjaviti!?Lillard je napisao/la:Samo da se nadovezem na vrijedjanj prema Karacicu. Samo to, nista drugo:
Velež igra dobro i ovom prilikom čestitam svom kolegi Nedimu Jusufbegoviću na dobroj igri i dobrim rezultatima Veleža. - rekao je Branko Karacic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.