A normalno da treba naboja, nisam rekao da trebamo skupa navijat il nešta. Neka prepucavanja, pirotehnike, pjesama... Al te tuče i belaji su mi niđe veze. Na Grbavicu me svaki put roditelji isprate k'o na Žuč da idem. Jer prva dva gostovanja dole sam nayeb'o, prvo dobio baklju u glavu onda kad smo ih uzeli 1:2, a godinu dana kasnije nas neka djeca napala na Skenderiji pa murija polomila i nas i njih. Radi kluba i šala? To mi je glupo, takve stvari ne volim.fera je napisao/la:Ja i da imam kakvog rođaka da za želju navija bilo bi me stid napisatiskoroalen je napisao/la:Vjerovatno će onda nas uvest ranije, lupam, sat prije tekme i tako osigurat ulaze. Nisu ni vaši budale, više će zaradit a četvrtina naših neće vidjet teren. :/
Mada je blago apsurdno to što se toliko mora obezbjeđivat jedna utakmica gradskih rivala. Pola nas će na suprotnoj strani imat jarane, rođake, porodicu. I treba da se koljemo i bijemo, i treba brigada policije, 'bem ti i beogradski derbi i huliganstvo. Meni neprirodno skroz al et.![]()
Gotivite se brate tokom godine al bar za derbi treba biti neka atmosfera i naboj a ne to neko bratstvo i jedinstvo.
Nema mi mrzeg kluba od zelje i da mi najbolji drug navija za njih taj dan mi je neprijatelj al eto sreca nemam nikog bliskog sebi da je tako zastranio da za njih navija.
A kod mene u fameliji ima od Manijaka, preko Rođenih, do Robijaša.