Je li vi ipak igrate u srijedu, prekosutra?tm01hzne je napisao/la:Sivac nam sudi, Mujić (opet) 4. Izgleda nema prijenosa 1.
Nema prijenos na TV?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je li vi ipak igrate u srijedu, prekosutra?tm01hzne je napisao/la:Sivac nam sudi, Mujić (opet) 4. Izgleda nema prijenosa 1.
Da, zasad nema.hlive je napisao/la:Je li vi ipak igrate u srijedu, prekosutra?tm01hzne je napisao/la:Sivac nam sudi, Mujić (opet) 4. Izgleda nema prijenosa 1.
Nema prijenos na TV?
Brate nama baš treba trener koji ne poznaje ligu. Dođe trener koji poznaje ligu, vidi Bekića i Hebiba godinama u vrhu BH fudbala, zna unaprijed da nam je tarapana u Lištici... Daj lika koji ne zna ništa, da po stanju na treningu vidi kakav je ko igrač, da ekipu sprema prema skautiranju protivnika a ne prema imenu kluba. Ja bih više volio nekog skroz novog. Nije isto kao u onaj vakat, tad je Ibraković svašta radio, sad Hadžiji nemamo šta reć ni za jedan potez. On neće uhljebit nikog bezveze.Benjolos je napisao/la:Nalić ne bi bio loš izbor, već kad govorimo o trenerima, školovan trener, dobar motivator i poznaje našu ligu. On mrtvu Slobodu drži u kakvom takvom životu, da nema njega oni bi se borili za opstanak sa krupom i goškom..
ako ćemo po **** majki ne znam šta će Husref onda ovdje u svakom mandatu kod svakog kluba je ispraćen psovkama i pozivima na otkaz....Lecler je napisao/la:Nemoj zamjeriti ali ja se sprdam na kompletnu situaciju. Što će ti argument braco ne pratiš Sarajevo od juče. Pa prije tri-četiri godine su istom tom Mehi Kodri j..... majku. Bio sam na toj utakmici a vjerovatno si i ti bio. Jednostavno nama niko ne valja i gotovo.Denchi je napisao/la:ima li neki argument osim "šta ba, šta će on, đe će on"
konkretno?
Nego da je ovaj derbi dobiti pa da hairli privedemo ovu sezonu kraju a za budućnost ćemo vidjeti. I moja je želja da nam dođe neki trener koji voli i podržava mlade igrače nadam se da ćemo naći nekog.
Živio ti meni.
profesionalac a toga nam fali jošLecler je napisao/la:Ma Kodro je pravi lik i trener koji sigurno želi da napreduje i da radi(znam da nikad iz kluba nije izašao prije 17 sati). Kad je igračima podjelio usb stickove sa taktikama i sl.većina njih se sprdalo s tim. I pri odlasku je otišao kao veliki gospodin bez ijedne ružne riječi upućene bilo kome.Ne znam kakve su šanse da dođe nakon svega. Ipak on nije bezveze lik koji će trpiti da ga neko omalovažava.
Nadam se ali ga moraju pustiti da radi makar dvije sezone i sa igračima koje on odabere a koji su nama dostupni. Siguran sam da bi igrali znatno bolje.Denchi je napisao/la:profesionalac a toga nam fali jošLecler je napisao/la:Ma Kodro je pravi lik i trener koji sigurno želi da napreduje i da radi(znam da nikad iz kluba nije izašao prije 17 sati). Kad je igračima podjelio usb stickove sa taktikama i sl.većina njih se sprdalo s tim. I pri odlasku je otišao kao veliki gospodin bez ijedne ružne riječi upućene bilo kome.Ne znam kakve su šanse da dođe nakon svega. Ipak on nije bezveze lik koji će trpiti da ga neko omalovažava.
meni ovo trenutno je neka "polulijevo 2.0" varijanta , malo bolje od Džene
mislim da bi Meho htio završit započeto, pogotovo što nema onih hablečina u upravi više
Izmjesace to nas strucnjak.MortemHz je napisao/la:Kad skontaš da naši već igraju u srijedu polufinale kupa.. ovdje moramo izmiješati sastav maximalno pa koliko god da završi, ima revanš na Koševu
Mi imamo tog što psuje. Nama treba stručnjak. :/Stroj1946 je napisao/la:Ma zaboravite na Kodru. Nece taj vise vamo. Mozda Velez preuzme jednog dana kad budu ozbiljniji i to je to. Ja realno kod nas ne vidim nikog iz lige da nam moze biti trener. Nalic je onako kvalitetan, al ipak mislim da je Sarajevo za njega prevelik zalogaj, izgorio bi u dokazivanju. Nama treba mangup neki, koji psuje, yebe, grebe, a koji zna jednu tekmu odigrat 3-5-2 a lijedecu 4-3-3 kuci. Koristiti klupu. Nema takvog ovdje, takvi su ozbiljniji likovi u jacim ligama.
Pa štaHORHE je napisao/la:KAO I KOMŠIJE DOGOVORILI STE SARADNJU SA ADIDASOM OD NAREDNE SEZONE
To buraz, hvalaHORHE je napisao/la:KAO I KOMŠIJE DOGOVORILI STE SARADNJU SA ADIDASOM OD NAREDNE SEZONE
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, DoktorXabaras, napoleon72, plisek, rimljanin90, Rule_hz i 46 gostiju.