FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 01 apr 2019, 17:29

HORHE je napisao/la:KAO I KOMŠIJE DOGOVORILI STE SARADNJU SA ADIDASOM OD NAREDNE SEZONE
Ma kakav Adidas, smo HAAD :kafa:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 apr 2019, 17:33

skoroalen je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ma zaboravite na Kodru. Nece taj vise vamo. Mozda Velez preuzme jednog dana kad budu ozbiljniji i to je to. Ja realno kod nas ne vidim nikog iz lige da nam moze biti trener. Nalic je onako kvalitetan, al ipak mislim da je Sarajevo za njega prevelik zalogaj, izgorio bi u dokazivanju. Nama treba mangup neki, koji psuje, yebe, grebe, a koji zna jednu tekmu odigrat 3-5-2 a lijedecu 4-3-3 kuci. Koristiti klupu. Nema takvog ovdje, takvi su ozbiljniji likovi u jacim ligama.
Mi imamo tog što psuje. Nama treba stručnjak. :/
Baka je najbolji trener u ligi trenutno, koliko god nekom bilo smiješno. Lik u CVu ima reprezentaciju BiH i korak od plasmana na veliko takmičenje kad je reprezentacija bila preloša igrački, i ima dvije titule ovdje. Zna promijenit formaciju, prilagodit se protivniku, iz B tima izvuć maksimum itd. Kockar je, onako odvratan tip, al je realno odličan trener.
Ma buraz, treba psovač kod nas. Đaba njemu kultura, kad imaš ispred sebe Puzigače, Berberoviće itd., pa ga zavale ko što su Kodru. Naša liga je takva, da trebaš imati kretena, al namazanog. Koji zna i postaviti formaciju i taktiku. Slišković jest takav, al opet zna. Mahalac. Namazan....

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 01 apr 2019, 17:35

Pustite Husrefa da radi svoj posao, nakon 2 kiksa ga razapinjete i tražite novog trenera. Stvarno smo najgori ljudi na svijetu...
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 apr 2019, 17:39

Disperadun je napisao/la:Pustite Husrefa da radi svoj posao, nakon 2 kiksa ga razapinjete i tražite novog trenera. Stvarno smo najgori ljudi na svijetu...
To samo pokazuje koliko je Sarajevo velik klub , nema zafrkancije ne smije se gubiti prijateljske , izgubiti se moze normalno , nekad se nema srece , al da budemo bez suta to vec nesto ne stima , ako mislimo titulu uzeti , moramo dobro razmisliti sta dalje , ako izgubimo ne daj boze od zelje , hladno natjerat Husrefa ...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 apr 2019, 17:43

Sta reci za trenera cija ekipa je na +9, i kaze da su igrsci pod pritiskom... :lol: :lol: :lol:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 apr 2019, 17:45

MortemHz je napisao/la:
HORHE je napisao/la:KAO I KOMŠIJE DOGOVORILI STE SARADNJU SA ADIDASOM OD NAREDNE SEZONE
To buraz, hvala
Prvi April

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 apr 2019, 17:47

Samozdravlje je napisao/la:Adukor je nas igrac . Placamo ga . Ako zagusti , sto da ne ? Titula je u pitanju . Ocito nece potpisati , a mi smo pokazali da je klub iznad igraca . Sad ako bi ga koristili opet bi poslali poruku , klub iznad svega , pa i ega . Mozda bi valjao , nekako gubimo svjezinu u sredini . Nako ja ,nema ljutnje .
- Samo Vi ignorisite starceve gluposti , nije fer :urnebes:
- Kako me zbog ovog posta napade, meni izuzetno drag i pametan Pitarcina (kako li je provalio nick :urnebes: )
- Titula nam treba , na dobrom smo putu . Svaku ekipu zadese 2-3 krizna momenta u prvenstvu,pa tako i nasu. Treba zaustaviti kola koja su se zaustavila i samo malo , malo krenula niz brdo . Treba to zaustaviti pod hitno. Kako ? Da znam bio bi Dz.Uscuplic :urnebes: .Posto nisam strucan eto tako ja kontam Adukor . Vidim trenira sa prvim timom , placamo ga , otjerali smo ga nece biti nas , ali kao inekcija stimulansa mozda bi dobro dosao ?
Hvala Bogu nanijeli smo "bodeva" rezerve u seharu i zato u miru mozemo zaustaviti mali zastoj.Ne smijemo propustiti sansu . NECEMO.
Naravno Akademija prije svega . @Akademija i @TrebanamTitula
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 apr 2019, 17:51

HeraklitMracni je napisao/la:
Disperadun je napisao/la:Pustite Husrefa da radi svoj posao, nakon 2 kiksa ga razapinjete i tražite novog trenera. Stvarno smo najgori ljudi na svijetu...
To samo pokazuje koliko je Sarajevo velik klub , nema zafrkancije ne smije se gubiti prijateljske , izgubiti se moze normalno , nekad se nema srece , al da budemo bez suta to vec nesto ne stima , ako mislimo titulu uzeti , moramo dobro razmisliti sta dalje , ako izgubimo ne daj boze od zelje , hladno natjerat Husrefa ...
Sve ekipe na svijetu imaju krizne momente, pad forme itd. Ne mozes nakon 2 -3 losa rezultata , tjerati trenera.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 apr 2019, 17:56

skoroalen je napisao/la: A normalno da treba naboja, nisam rekao da trebamo skupa navijat il nešta. Neka prepucavanja, pirotehnike, pjesama... Al te tuče i belaji su mi niđe veze. Na Grbavicu me svaki put roditelji isprate k'o na Žuč da idem. Jer prva dva gostovanja dole sam nayeb'o, prvo dobio baklju u glavu onda kad smo ih uzeli 1:2, a godinu dana kasnije nas neka djeca napala na Skenderiji pa murija polomila i nas i njih. Radi kluba i šala? To mi je glupo, takve stvari ne volim.
A kod mene u fameliji ima od Manijaka, preko Rođenih, do Robijaša. :lol:
Slusajte glas razuma ovog mladog i pametnog momka . Malo je nas u ovoj napacenoj zemlji da jos i jedni druge maltretiramo .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 apr 2019, 18:05

Kako to misliš pametnog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 apr 2019, 18:07

Lecler je napisao/la:Meni nema ništa draže nego manijacima otimati šalove,jedva čekam vikend!
I sta ces postici . Istraumirati nekog djecaka ili mladica od 18 godina i time postici domino efekat da taj istraumira nekog od 15 god. Ako je to neka evropska furka , daleko ti kuca Evropo . Nije to dobro ni za grad ni za dragu nam BiH. Nadam se da si se salio . LP

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 apr 2019, 18:12

MortemHz je napisao/la:Kako to misliš pametnog
Isto onako kao sto mislim i za Tebe i na desetine mladih ljudi ovdje na ovom forumu . Stvarno Vas ima dovoljno da se ponosimo vasim odgojem , inteligencijom , pa i poznavanjem sporta opcenito . Ono sto je jos vaznije dobri ste mladi ljudi . Haj zdravo . :thumbup:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2019, 18:24

MortemHz je napisao/la:Kako to misliš pametnog
Kakav je ovo atak na moju ličnost? :o :o
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 apr 2019, 18:48

moj uzor-S.G je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Savrseni kodro nam izbi titulu iz ruke.
Da, bas su oni igraci bili stvoreni za njegovog sistema :rol:

Da, bas. Ovi su taman :lolno:
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 apr 2019, 18:50

Lagao bih da u meni ne gori zelja da pricam o trener(ima)u , ali nije trenutak . Trenutno , pa i dugorocno ova je TITULA jako bitna. Bitna je za Akademiju FKS , bitna je iz jos milion razloga TITULA . Zelji , Listici i Plasticnim(tako ih nazva jedan Rodzeni) nikako ne odgovara da mi uzmemo TITULU ove godine , jer vjerovatno znaci dugogodisnju dominaciju . Sve ce protivnici uraditi , samo da mi ne budemo . Zato prica o trener-(ima)u nije ok. Od 10 kola(cini mi se tad smo izbili na 1.mjesto) , prica o treneru je zamrla i sad se zakolutala .Pustimo Husrefa(volio ga ili ne)da zavrsi poso . Imamo + 7 , dakle dva kola vise od Plasticnih . Imajmo povjerenja u Hadziju i Upravu , ako nemate u Husrefa .U konacnici @alenskoro bilo je i leprsavih pobjeda 6:0 , 4:1 , 4:0 itd. Citavo prvenstvo Plasticni nisu odigrali utakmicu za pamcenje , ali su tu na -7 , zahvalujuci svemu i svacemu. Ne branim , ne pada mi na pamet , ali ima ona . KLUB IZNAD SVEGA . Hvala Bogu imamo prostora i za interventno djelovanje , zlu ne trebalo.
Uprava se mora ukljuciti i razgovarati i razgovarati sa svim onim sto se mogu dovesti u vezu sa TITULOM .

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 apr 2019, 18:56

Samozdravlje je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Meni nema ništa draže nego manijacima otimati šalove,jedva čekam vikend!
I sta ces postici . Istraumirati nekog djecaka ili mladica od 18 godina i time postici domino efekat da taj istraumira nekog od 15 god. Ako je to neka evropska furka , daleko ti kuca Evropo . Nije to dobro ni za grad ni za dragu nam BiH. Nadam se da si se salio . LP
Nisam se šalio jednostavno to mi je strast ,radim to preko 15 godina i jedva čekam da opet neko zaplati :D
ISTINA ZA VEDRANA!

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 01 apr 2019, 19:16

Samozdravlje je napisao/la:Lagao bih da u meni ne gori zelja da pricam o trener(ima)u , ali nije trenutak . Trenutno , pa i dugorocno ova je TITULA jako bitna. Bitna je za Akademiju FKS , bitna je iz jos milion razloga TITULA . Zelji , Listici i Plasticnim(tako ih nazva jedan Rodzeni) nikako ne odgovara da mi uzmemo TITULU ove godine , jer vjerovatno znaci dugogodisnju dominaciju . Sve ce protivnici uraditi , samo da mi ne budemo . Zato prica o trener-(ima)u nije ok. Od 10 kola(cini mi se tad smo izbili na 1.mjesto) , prica o treneru je zamrla i sad se zakolutala .Pustimo Husrefa(volio ga ili ne)da zavrsi poso . Imamo + 7 , dakle dva kola vise od Plasticnih . Imajmo povjerenja u Hadziju i Upravu , ako nemate u Husrefa .U konacnici @alenskoro bilo je i leprsavih pobjeda 6:0 , 4:1 , 4:0 itd. Citavo prvenstvo Plasticni nisu odigrali utakmicu za pamcenje , ali su tu na -7 , zahvalujuci svemu i svacemu. Ne branim , ne pada mi na pamet , ali ima ona . KLUB IZNAD SVEGA . Hvala Bogu imamo prostora i za interventno djelovanje , zlu ne trebalo.
Uprava se mora ukljuciti i razgovarati i razgovarati sa svim onim sto se mogu dovesti u vezu sa TITULOM .
Unistio je on akademce drzeci ih na klupi, a sa tim potezom je umrtvio ovih 12 koji non stop igraju. Upropastice i titulu ako mu budemo sutili. Treba budaletinu sto prije najuriti iz svetinje

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 apr 2019, 19:31

TamniVilajet je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Lagao bih da u meni ne gori zelja da pricam o trener(ima)u , ali nije trenutak . Trenutno , pa i dugorocno ova je TITULA jako bitna. Bitna je za Akademiju FKS , bitna je iz jos milion razloga TITULA . Zelji , Listici i Plasticnim(tako ih nazva jedan Rodzeni) nikako ne odgovara da mi uzmemo TITULU ove godine , jer vjerovatno znaci dugogodisnju dominaciju . Sve ce protivnici uraditi , samo da mi ne budemo . Zato prica o trener-(ima)u nije ok. Od 10 kola(cini mi se tad smo izbili na 1.mjesto) , prica o treneru je zamrla i sad se zakolutala .Pustimo Husrefa(volio ga ili ne)da zavrsi poso . Imamo + 7 , dakle dva kola vise od Plasticnih . Imajmo povjerenja u Hadziju i Upravu , ako nemate u Husrefa .U konacnici @alenskoro bilo je i leprsavih pobjeda 6:0 , 4:1 , 4:0 itd. Citavo prvenstvo Plasticni nisu odigrali utakmicu za pamcenje , ali su tu na -7 , zahvalujuci svemu i svacemu. Ne branim , ne pada mi na pamet , ali ima ona . KLUB IZNAD SVEGA . Hvala Bogu imamo prostora i za interventno djelovanje , zlu ne trebalo.
Unistio je on akademce drzeci ih na klupi, a sa tim potezom je umrtvio ovih 12 koji non stop igraju. Upropastice i titulu ako mu budemo sutili. Treba budaletinu sto prije najuriti iz svetinje
Odgovoriti cu ti pitanjem . Brate , je li to sumnjas u moje rasudjivanje ? Pa ja se potpisujem sa @Akademija . Respect tebi :bow:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 01 apr 2019, 19:34

Pred Bordo timom prva utakmica polufinala Kupa BIH

Fudbaleri Sarajeva gostovaće u srijedu na Gradskom stadionu u Bijeljini kod Sloge iz Gornjeg Crnjelova u prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Kako smo uspjeli saznati, Husref Musemić će u utakmici sa drugoplasiranom ekipom Prve lige Republike Srpske na teren izvesti jedan kombinovani sastav, sa igračima koji do sada i nisu imali preveliku minutažu, kako bi ekipu sačuvao za jako bitne utakmice protiv Željezničara i Širokog Brijega u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

Očekuje se da od početka nastupe Haris Handžić, Aladin Šišić, Selmir Pidro, Aleksandar Šofranac i Amer Dupovac.

Utakmica FK Sloga - FK Sarajevo igra se u srijedu od 16.00, a utakmicu sudi Ermin Sivac iz Zenice. Prenos ove utakmice moći ćete pratiti na našem portalu.

s1ba

Upitno je da li je tekstualni ili stream prijenos :D
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 01 apr 2019, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2019, 19:36

Kad je Pidro stavljen u kategoriju s ovim rezervama, jasno je o čemu se radi. :facepalm:
Pidro mijenja Bekića koji treba da bude spreman za derbi, bravo. Nadam se da ovi griješe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google [Bot], hansbosna, isko1807, Vanja8 i 46 gostiju.