FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene najvise brine to sto mi sa ovakvom igrom tesko mozemo ikoga pobijediti, ako se nesto drasticno ne promijeni u pristupu i taktici. Zadnje dvije utakmice nismo kvalitetne akcije i sanse napravili.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Glavni razlog toga je intenzitet kojim se igrači kreću. Kod pojedinih sprint ne postoji. Tako ne može. Logično onda da ne možeš imati šansu. Problem neki postoji, vjerovatno nefudbalske prirode, a mislim da je problem u njihovim glavama.zagorski je napisao/la:Mene najvise brine to sto mi sa ovakvom igrom tesko mozemo ikoga pobijediti, ako se nesto drasticno ne promijeni u pristupu i taktici. Zadnje dvije utakmice nismo kvalitetne akcije i sanse napravili.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ima definitivno, sad da li je to pretjerana opustenost, neki su cini mi se vec proslavili titulu, nezadovoljstvo nekakvo ko ce ga znati.SarajevoJeBordo je napisao/la:Glavni razlog toga je intenzitet kojim se igrači kreću. Kod pojedinih sprint ne postoji. Tako ne može. Logično onda da ne možeš imati šansu. Problem neki postoji, vjerovatno nefudbalske prirode, a mislim da je problem u njihovim glavama.zagorski je napisao/la:Mene najvise brine to sto mi sa ovakvom igrom tesko mozemo ikoga pobijediti, ako se nesto drasticno ne promijeni u pristupu i taktici. Zadnje dvije utakmice nismo kvalitetne akcije i sanse napravili.
- HzHercegovac
- Kontakt:
Šteta za tekmu, sve nam je pasovalo osim poraza i najviše boli činjenica da smo izgubili od bezvezne ekipe.
Nadam se da se već sutra vraćamo na pobjedničke staze. Naprijed Saraj'vo.
Nadam se da se već sutra vraćamo na pobjedničke staze. Naprijed Saraj'vo.
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što nema Šofranca?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ima tu je on, samo u malo sad drugacijoj uloziBordoSarajevo je napisao/la:Što nema Šofranca?
-
Historicar
- Kontakt:
Ovo mu je trebala biti jedna od rijetkih prilika da upiše nastup, kad maloprije čitam pauzira zbog virozeBordoSarajevo je napisao/la:Što nema Šofranca?
Ja imam utisak da je sofranac neko mitsko izmisljeno bice..ja haman da ne znam kako lik izgleda..misterija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još stranac.. zahvaliti mu se nakon maja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
On je dokaz kakvih bolikuraca ima u ekipi. Nabit ga nogom, ima Dupe vazda.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- TamniVilajet
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Glavni razlog toga je intenzitet kojim se igrači kreću. Kod pojedinih sprint ne postoji. Tako ne može. Logično onda da ne možeš imati šansu. Problem neki postoji, vjerovatno nefudbalske prirode, a mislim da je problem u njihovim glavama.zagorski je napisao/la:Mene najvise brine to sto mi sa ovakvom igrom tesko mozemo ikoga pobijediti, ako se nesto drasticno ne promijeni u pristupu i taktici. Zadnje dvije utakmice nismo kvalitetne akcije i sanse napravili.
Joj lika haha jači imunitet ima Jeremija iz alan fordaDadox je napisao/la:Ja imam utisak da je sofranac neko mitsko izmisljeno bice..ja haman da ne znam kako lik izgleda..misterija
ISTINA ZA VEDRANA!
Kako li je on prošao medicinske testove jbt, nemoguće da si bolestan 0-24. Kako si se do sad bavio fudbalom, je l' postojala neka historija njegovih povreda i virusa kad je dolazio, šta je ba ovo?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva jutros su iz Trening centra Butmir otputovali u Bijeljinu uoči prve utakmice polufinala Kupa BiH protiv FK Sloga.
U konkurenciji za utakmicu je sljedećih 18 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Hasanović, Dupovac, Kurdić, Mustafić, Bekić, Pidro, Đokanović, Handžić, Šišić, Rahmanović, Kapić, Velkoski, Resić, Salčin, Sabljica i Dervišagić.
U konkurenciji za utakmicu je sljedećih 18 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Hasanović, Dupovac, Kurdić, Mustafić, Bekić, Pidro, Đokanović, Handžić, Šišić, Rahmanović, Kapić, Velkoski, Resić, Salčin, Sabljica i Dervišagić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima ovdje igrača koji bi mogli zaigrati za prvi tim po prvi put.
Sta je sa Sabanovicem?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Povredahrn je napisao/la:Sta je sa Sabanovicem?
- TamniVilajet
- Kontakt:
Jel to vama dosadilo gledati Mujakica pa prizivate sofranca? 
- TamniVilajet
- Kontakt:
Cega?MortemHz je napisao/la:Povredahrn je napisao/la:Sta je sa Sabanovicem?
Haj molim te Alene Kurdicu-Skoro napravi statistiku koliko je crepulja uzo lopti na sredini koliko izgubio i koliko je napravio 100% sansi, isto to uradi za Rahmanovica. Govorim Od pocetka ovog nastavka uracunaj i kup utakmice. Znam da crepulja nije dao ni jedan go odkad je kod nas.
Kad ovo Kurdic izbaci vidjecete zasto je igra mrtvac.
Kad dodas da imamo krila i bekove koji su spori i fizicki nesnazni i da od 53 gola nijedan go nismo dali iz direktnog ubacaja dolazis dotog da ako Rahmanovic bude nastavio igrat ovako da cemo izgubit oba trofeja
Kad ovo Kurdic izbaci vidjecete zasto je igra mrtvac.
Kad dodas da imamo krila i bekove koji su spori i fizicki nesnazni i da od 53 gola nijedan go nismo dali iz direktnog ubacaja dolazis dotog da ako Rahmanovic bude nastavio igrat ovako da cemo izgubit oba trofeja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.