FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radovići, Tomaševići, Čivići su krampe obične, koje igraju u tim ekipa, jer nema boljih od njih trenutno.... Bolje forsirati Islamovića na beku, akademac, nego dovesti jednog od ovih istrošenih ublehaša, koji će biti potencijalni Hodžić
Dosta smo se nagledali takvih
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Škoro
Hajde učlani se, od mene ti je dukserica. Da ti razbijem tugu drugog mjesta..
Hajde učlani se, od mene ti je dukserica. Da ti razbijem tugu drugog mjesta..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prema transfermarktu Radović je stranac i kao takav ni slučajno nije igrač za nas. Jeste ponajbolji lijevi bek lige ali čim ne može pomjerit Pidru iz prvih 11 ne može biti u kontekstu pojačanja za nas.
- feniksptica
- Kontakt:
Velkoski je u svlacionici BABA..Marinovicu je dosta lakse radit kad imas takvog igraca u timu gdje ga svi postuju. Jos covjek stranac i sve, i u danasnje vrijeme kad omladinci misle da su Bogom dani pa ne postuju nikoga. Stvarno znaci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovaj Čivić je rupčaga obična kojem i navijači Veleža žele da vide leđa. Znači lik napušta Velež zato što je odron i što im je odbrana najlošiji dio ekipe, a ne zato što se neko otima za njeg pa hoće da ide. Tomašević igra beka u slobodi samo zato jer nema ko drugi, a inače je krilo sa vrlo limitiranim tehničkim mogućnostima. Ja ne mogu da vjerujem kakva se imena ovdje lupaju i to mahom od likova koji istovremeno pričaju o nekim iskoracima i napretku. Ovdje mjesecima nije napisano ime koje bi imalo mjesto u prvih 11 kod nas (osim imena napadača), a od 80% tih imena mi imamo bolje akademce koji su tu ili na posudbi.Stroj1946 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 15:34Radovići, Tomaševići, Čivići su krampe obične, koje igraju u tim ekipa, jer nema boljih od njih trenutno.... Bolje forsirati Islamovića na beku, akademac, nego dovesti jednog od ovih istrošenih ublehaša, koji će biti potencijalni Hodžić
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:56Ma ne treba bazirati misljenje na osnovu jednog meca, ja sam ga eto upamtio iz doba Radnika i to se ne odnosi samo na meceve protiv nas.

- AlfredNobel
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ziljkić je Daglas Kosta lično za ovo ostalo što se spominje. On je odličan igrač kojem samo fali timske i taktičke discipline. Često donosi loše odluke kod pasova i ne oslobađa se lopte na vrijeme. Inače mislim da bi on imao mjesta kod nas. Zavidna brzina, motorika, tehnika, dribling, centaršut. Mana mu je što mu lijeva noga služi samo za kvačilo. Kad je to krilo u pitanju, moramo prestati porediti to sa Tatarovim učinkom jer teško je takvog, a domaćeg naći i onda nam je svako razočarenje.
Pidro je R Carlos za sve bekove u ligi, hvala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Neka se ima za napadača 
Logika, jos likovi satro gledaju tekme
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ja sam maloprije samo pitao jel neko gledao tog Čivića, kakav je igrač, može li biti zamjena za Pidru, nisam napisao da ga treba dovesti.Ne gledam i ne pratim Velež pa ne znam, pogledam samo ekipe koje su nam konkurenti za titulu.Sigurno je samo da se Pidri mora dovesti zamjena, igramo na dva fronta, znamo koliko nam je ovo proljece važno, glupo je kockati se sa Salčinom na toj poziciji, više puta se pokazalo da to nije to.
AlfredNobel je napisao/la: ↑15 dec 2020, 15:35@Škoro
Hajde učlani se, od mene ti je dukserica. Da ti razbijem tugu drugog mjesta..![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- JohnKeynes97
- Kontakt:

Zamjena ima. Zamjena mu je Islamovic, momak je prosao akademiju, i skolovan je igrac, za razliku od vecine bekove koji se ovdje spominju. Momak je cak i orijavljen za premijer ligu, prije pr mjeseci je produzio ugovor.Historicar je napisao/la: ↑15 dec 2020, 16:53Ja sam maloprije samo pitao jel neko gledao tog Čivića, kakav je igrač, može li biti zamjena za Pidru, nisam napisao da ga treba dovesti.Ne gledam i ne pratim Velež pa ne znam, pogledam samo ekipe koje su nam konkurenti za titulu.Sigurno je samo da se Pidri mora dovesti zamjena, igramo na dva fronta, znamo koliko nam je ovo proljece važno, glupo je kockati se sa Salčinom na toj poziciji, više puta se pokazalo da to nije to.
PSPHM
Raja može li ukratko za prenijeti dalje, koliko košta članska a koliko sezonska ... Sramota je da se ne nakuca na milju članova do Nove godine.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Članska 20, sezonska za sjever 40, istok 70, zapad 90. Za zapad postoje penzionerski, studentski i junior (<18 god) popusti od 50%.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gledam sad ovaj članak na ss.ba u Turskoj ligi lik nece da zamjeni dres na kraju utakmice sa protivničkim igračem jer nemaju para, a on ga ne može platiti...
A mi ih deremo zbog nervoze i kartona

A mi ih deremo zbog nervoze i kartona

Pitanje je da li ce imamovic nazad uopste
Nedavno smo dogovorili produzetke da sva 3 igraca u olimpiku ostanu kod njih do kraja sezone....
E sad da li za stalno ili posudba ne znam
Nedavno smo dogovorili produzetke da sva 3 igraca u olimpiku ostanu kod njih do kraja sezone....
E sad da li za stalno ili posudba ne znam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Rule_hz, WeekendOffender i 38 gostiju.