Koka ce na mjesto fizioterapeuta i psihoterapeuta.klasik je napisao/la:Ja bi radije da ovo dvoje ne dodju a da nam ova treba bude kao voditelj klubskog kanala, da vodi presice i tako to, ne znam kako se profesionalno kaze, Pi-arProbisvjet je napisao/la:Ne izdaji. Sada ce ovi iz Bihaca uzeti Slavena Bilica.Zodiac je napisao/la:Spominje se Ciro za trenera a Sasa Vugdalic za direktora
Poslije zatišja na Tušnju se sprema bura. Kako se približava početak prvenstva u Prvoj ligi F BiH tako se i nova imena dovode u vezu sa tuzlanskom Slobodom. Od izvora bliskih klubu sa Tušnja saznajemo kako je veoma blizu direktorske fotelje Sabahudin Saša Vugdalić, dugogodišnji nogometni dužnosnik i komentator na TV OBN.
Nezvanično saznajemo kako je njegov prvi "pick" za trenera Miroslav Ćiro Blažević, a da su u konkurenciji Ibrahim Zukanović, Vlado Jagodić, Šener Bajramović...
Sportski direktor bi trebao biti Denis Karić, a tim menadžer Ahmed Hasanović, vlasnik škole nogometa Klub 7 koja se prošle godine integrisala sa FK Sloboda.
Još uvijek nema zvaničnih potvrda, a u toku je, kako saznajemo, sjednica Upravnog odbora Slobode.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
i tata bi sine Adrijanu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ona će na poziciju stres menađeraJTS je napisao/la:i tata bi sine Adrijanu

Uglavnom, kako je prije mjesec najavljeno sastanak upravnog odbora se upravo održava!
Očekujemo infose kasnije
tuzlanska Sloboda
- nesvrstani
- Kontakt:
pa je l' Ćiro potpisao za Solin, ili još uvijek ne? znam da se pričalo o tome
a i bolnica je ovdje blizu Ćiri, jedna od boljih u regionu sigurno 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
JTS je napisao/la:pa je l' Ćiro potpisao za Solin, ili još uvijek ne? znam da se pričalo o tomea i bolnica je ovdje blizu Ćiri, jedna od boljih u regionu sigurno

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cuj to Sasa Vugdalic

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- nesvrstani
- Kontakt:
trebao je da ide na pregovore, nije potpisao... a sto se tice bolnice bio je par puta u onoj klinici za srce, to nam je +JTS je napisao/la:pa je l' Ćiro potpisao za Solin, ili još uvijek ne? znam da se pričalo o tomea i bolnica je ovdje blizu Ćiri, jedna od boljih u regionu sigurno

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Ma ako cemo morat trpit ovog Sasu Vugdalica, onda nam moraju poslat u paketu snjim i Adrijanu, bar da nesto dobro iz toga izadje.
A sto se Cire tice, kad ga Kabil kroz sake propusti ima da dzaba bude kod nas na klupi.
A sto se Cire tice, kad ga Kabil kroz sake propusti ima da dzaba bude kod nas na klupi.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
jbt ako fakat "Jeremija" dođe i bude se liječio na našem UKC koji je beton...živit će još cvaju 

tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:

Treba vratiti ove dresove crveno crne,prejako izgledaju!
Pobjeda je bolja od orgazma!
joj lesinara odma je to plavusu skontalo
ma neprovjereno ovo za ciru al ajde vidjecemo...... on jest star i sve al ima neko znanje matorac
makar bi ja dolazio na svaki trening da gledam kako im psuje sve redom

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
nusmir je napisao/la: makar bi ja dolazio na svaki trening da gledam kako im psuje sve redom![]()
+1

Sloboda-Osijek 2:0 (Lica `47 i Meske `85) 1977/78 (5.mart.1978)
Sastav Tuzlaka je bio: Divanefendić (golman), Blagojević (Gogić), Hadzić, Malisević, Verlasević, Alibegović (kap), Jasarević, Mulahasanović, Kovacević, Dzafić (Dijamant) i Šećerbegović.

Sastav Tuzlaka je bio: Divanefendić (golman), Blagojević (Gogić), Hadzić, Malisević, Verlasević, Alibegović (kap), Jasarević, Mulahasanović, Kovacević, Dzafić (Dijamant) i Šećerbegović.

- Probisvjet
- Kontakt:
Ma zbog treninga bi bilo idealno. Prvi bi otisao da pogledam trening.nusmir je napisao/la:joj lesinara odma je to plavusu skontalo![]()
ma neprovjereno ovo za ciru al ajde vidjecemo...... on jest star i sve al ima neko znanje matorac
makar bi ja dolazio na svaki trening da gledam kako im psuje sve redom
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne vjerujem nesto u ovo, al bih volio samo iz jednog razloga da Ciro dodje..a to je da vidim da li bi onda mediji ignorisali Slobodu i Ciru i da li bi i onda pojedinci prenosili samo lose vijesti ..kad ih Ciro javno u pm posalje, bili bi manji od makova zrna. 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma bravoo, ti ideš za napadača, kad švabe dođu ovdje četeresprve
hahhahahahahahhahahah

hahhahahahahahhahahah
Husić: O našim planovima i dogovorima javnost će biti upoznata do sjednice Skupštine!

Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 07 jan 2014, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.