Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kastel
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la kastel » 16 sep 2012, 03:01

I ovaj mancini ce negdje fasovat,al posteno! :evil:

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 16 sep 2012, 12:35

kralj_je_mrtav je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Niko ne pljuje Amara, samo se ne slažem s njegovim mišljenjem i ova utakica je demantovala neke njegove recenice.
Nije Edin kriv sto se bavi poslom gdje se toliko zaraduje, pa je smjesno da u prvi plan stavljamo novac i njegovu platu. Edin je toliko toga do sad dobrog postigao i nije fer da brojimo njegov bankovni racun i govorimo da je zbog novca u Cityu. On se jednostavno na posten nacin želi izbriti za svoju minutažu, ali nekad ni trud ni rezultati ti nisu dovoljni, danas je to bilo ocito. Svaka cat Amaru, ali on sa svojim rezultatima nije usao ni u historiju BH lge koja je 100 i neka , a Edin je svojim trudom, znanjem, zalaganjem usao u historiju dviju liga petice
Ne voli ga Mancini, u pravu si, slazem se s tobom i to zato sto je Musliman. Covjek smatra da je on peti napadac, zna to i Dzeko, ali je ostao tu. Zasto? Mancini ima rezultat, i dok je tako Ed pusi.
Ima i Džeko rezultat, bio je prošle god .drugi strijelac, a i trenutno je drugi strijelac Citya po broju postignutih golova.
Da, ali ne pita se on, nego Mancini, koji kaze da mu je on peti napadac, a rezultati mu idu u prilog. Dakle, suti i uzimaj lovu, ili vise digni bunu i idi u neki manji klub gdje ces vise igrati. Sve jasno kao dan[/quote]
a sto da ide u neki manji klub kad moze u jaci klub ....po tvojoj prici i prici amara dzeko ne zasluzuje jaci klub

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 sep 2012, 13:21

ZOI84 je napisao/la:Niko ne pljuje Amara, samo se ne slažem s njegovim mišljenjem i ova utakica je demantovala neke njegove recenice.
Nije Edin kriv sto se bavi poslom gdje se toliko zaraduje, pa je smjesno da u prvi plan stavljamo novac i njegovu platu. Edin je toliko toga do sad dobrog postigao i nije fer da brojimo njegov bankovni racun i govorimo da je zbog novca u Cityu. On se jednostavno na posten nacin želi izbriti za svoju minutažu, ali nekad ni trud ni rezultati ti nisu dovoljni, danas je to bilo ocito. Svaka cat Amaru, ali on sa svojim rezultatima nije usao ni u historiju BH lge koja je 100 i neka , a Edin je svojim trudom, znanjem, zalaganjem usao u historiju dviju liga petice
šta je dokazala ova utakmica, koliko je odigro minuta, 2 i po
Kad se Aguero vrati biće mu premija i to da odigra, i kakvu ste vi utakmicu gledali čuj bolji od Ballotelija, za ovo što je odigro, a fulio pobjedu u 93 minuti, ja vas stvarno ne razumijem. AMAR je sve rekao tačno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 sep 2012, 13:26

unavita je napisao/la:meni je iskreno drago sto onAJ lob nije usao.Takodje volio bi da dzeko nije dao onaj gol u 92" kojim su dosli do titule, jer bi manchini dobio nogu i iskreno se radujem svakom kiksu citya( nema veze sto sam unitedovac) ovo govorim iz razloga sto mi se toliko omrzao manchini kao insan i trener da to nije normalno
Ma to je ok da mrziš Mančinija ako si navijač Uniteda, pa nije mala stvar dođe ti čovjek na tvoj stadion i utrpa 6 komada, i dan danas unitedovci imaju noćne more od te utakmice+ stigne zaostatak od 8 bodova nad velikim Fergijem u 5 kola, i ja bi ga mrzio iskreno, al šta ćeš čovjek zna poso.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 sep 2012, 13:28

mi bi volili da igra vise ali tako je u velikim klubovima,ako se za city moze tako reci ,hwhe...pogledajte Real.Barca u sl,pametno uzmi lovu Edine....

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 sep 2012, 13:33

muXmania je napisao/la:
šta je dokazala ova utakmica, koliko je odigro minuta, 2 i po
Kad se Aguero vrati biće mu premija i to da odigra, i kakvu ste vi utakmicu gledali čuj bolji od Ballotelija, za ovo što je odigro, a fulio pobjedu u 93 minuti, ja vas stvarno ne razumijem. AMAR je sve rekao tačno.
Ova utakmca je dokazala da Macini nije uvijek upravu, to uostalom pokazuje rezultat.Baloteli onakvom igrom nije zasluzio 90min.a Dzeko na osnovu do sad prikazanog i 6 golova u nekoliko utakmica nije zasluzio 3 min.Ne tvrdim da ce Dzeko igrati vise, ali ne smatram kao Amar a je uvijek Dzeko kriv za to i da su Kun, Tevez i Balo bas uvijek bolji od njega

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 sep 2012, 13:39

Ama ostavite se vise osima , mozes samo bit retardiran i vidit da je mancinijiu dzeko 4 ti izbor ponajprije radi balotelija koji je njegov igrac i to je to uvijek ce biit ispred dzeke , teveza je doveo kad je poceo gubit bodove ovaj zabijao i to je to. Aguero je bolji igrac od dzeke ali potpuno drugaciji od njega i mislim da bi bili super tandem da igraju skupa stalno. Ne mozemo pricat o tome dal mancini voli ili ne voli dzeku ali ocito da mu je 4 ti izbor samo zbog toga jer misli da mu ne odgovara i da su ovi bolji A NISU , jedino je aguero bolji igrac od njega baloteli jeste talenat ali vec 2 god nije nista pokazao , tevez i dzeko su po kvalitetu tu negdje stim da je debilno da na terenu budu dva napadaca visoka 1 55..

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 sep 2012, 13:53

grgr je napisao/la:Ama ostavite se vise osima , mozes samo bit retardiran i vidit da je mancinijiu dzeko 4 ti izbor ponajprije radi balotelija koji je njegov igrac i to je to uvijek ce biit ispred dzeke , teveza je doveo kad je poceo gubit bodove ovaj zabijao i to je to. Aguero je bolji igrac od dzeke ali potpuno drugaciji od njega i mislim da bi bili super tandem da igraju skupa stalno. Ne mozemo pricat o tome dal mancini voli ili ne voli dzeku ali ocito da mu je 4 ti izbor samo zbog toga jer misli da mu ne odgovara i da su ovi bolji A NISU , jedino je aguero bolji igrac od njega baloteli jeste talenat ali vec 2 god nije nista pokazao , tevez i dzeko su po kvalitetu tu negdje stim da je debilno da na terenu budu dva napadaca visoka 1 55..
Upravu si sve sto kazes, al meni j najvise zasmetala Amarova recenica u kojoj kaze da igra 5min. jer je nek drugi zasluzio da igra vise, time je sve svalio na edina, a rezultat i igra pojedinih nisu pokazali da je tako uvijek

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 sep 2012, 14:01

Mislim da malo pretjerujemo, glupo je govoriti, ovoga voli vise, ovoga manje.
Ima i toga, ali ne toliko koliko mi mislimo.
Ja mislim da je izveo ovaj kombinovani sastav prevenstveno jer igra sa Realom za 3 dana veoma vaznu tekmu, drugo jer je mislio da i takav sastav moze pobijediti sasvim solidan Stoke i trece mislim da je odmarao ove igrace koji su igrali dvije tekeme za svoje reprezentacije, Silva, Dzeko, Barry, Zabaleta i drugi, za koje ima pristojne zamjene.
Mancini je eto 1000 dana u Cityu, zna sve igrace, koliko ko moze, kad ko moze, osvojio je EPL, glupo je govoriti da ne zna, nekada stvarno ima nelogicne poteze, ali sta je tu je.
Bit ce sve dobro sa Dzekom, uvalit ce ga Realu, kunem vam se 8-) 8-)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 sep 2012, 15:18

Sve je to ok, ali nikada nisam primijetio da jednog od drugih napadača ubacuje poslije 88.min , to je Dzeki uradio 5-6 puta a ostalim nikada, to je najveće ponizenje!

Znamo kakav je Dzeko, on kad daje golove je najbolji i ne treba ga dirati a ovakve stvari ga izbačen iz takta pa ne da gol narednih 5 mečeva, da je juce igrao barem 20 minuta, garantujem da bi dao gol!

Bolje da ga nije nikako ubacivao lakše bi mu bilo!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 sep 2012, 15:20

Izbačen, treba da stoji izbace, pišem preko mobitela pa nemam mogućnost editovanja, sorry momci!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 sep 2012, 15:53

A nema šanse da će protiv Reala igrat od početka,a i male su šanse da će uopšte igrat. Najvjerovatnije će bit Aguero - Tevez,i poslije će uć Balotelli. Jednostavno,umjesto da Mancini skonta kako je lik u formi i kako dobro igra,te da ga svaki put vadi iz govana kad gubi,on ga vraća na klupu.A šta ćeš ,to je njegov odnos prema Džeki. Kad gube ili kad im je potrebna pobjeda,ubaci Džeku,on ti fino da gol i sljedeću utakmicu opet na klupu. Tako lik ispadne iz takta.I nije prvi put da Džeko dadne gol (ovaj put je zamalo dao) , i spasi ekipu. I vjerujem da je i sam Mancini skonto da ga treba stavljat da igra od prve minute. Ali on ti je njemu džoker igrač,ha ja.
Najjači su mi ovi što pišu "fulio pobjedu u 2 minute" .. Pa nije fulio,prebacio golmana i igrač Stoke-a izbacio loptu sa linije,lopta bi ušla u gol 100%.. A to u 93 minuti,a 3 minute nadoknade i bilo,nije se imalo šta igrat dalje. A fino mu je pokazo da mu treba 2 minute da stvori šansu.. A dobro,ovako će mu možda barem nekad dat malo više minuta, jer ovaj put je baš vidio da ne možeš dat gol uvijek za 3 minute. Ali tehnički,Džeko je stvorio veću šansu nego što je Balotelli stvorio za 88 minuta igre ili koliko već. A u ponedjeljak - opet na klupu.
Dok sam gledo tekmu,čujem u pozadini navijači u 70 minuti prizivaju Džeku,a Mancini neke desete stvari izvodi,ccc.
A Mancini forsira Aguera. Oke je sve,on jeste po kvaliteti ko Džeko možda i bolji, ali nije uvijek bolji. Sad svi obožavaju Aguera jer im je takoreći donio titulu,a da Džeko nije dao gol ne bi ničega bilo . U ovakvoj formi je Džeko bio i prošle sezone u ovo doba godine, i zabijao je pravo. Ali jednu utakmicu,ne dadne gol,ovaj ga stavi na klupu,i normalno da će ispast iz takta i neće se moć da privikne poslije.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 sep 2012, 22:02

Danas sam sreo starog od Edina Dzeke,Midu i u razgovoru sa njim sam ga zamolio posto ode covjek u Madrid sutra ,da gospodinu Manchiniju prenese iskreno sjecanje na njegouvu staru od vecine forumasa. :mrgreen:
Stari mu se ibreti,kaze da je budala i da ga niko ne konta.Svaka cast Edinu kako sve trpi i koliki pritisak je na njemu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ruudminator
Kontakt:

Post Postao/la ruudminator » 16 sep 2012, 22:12

barbarez je napisao/la:Danas sam sreo starog od Edina Dzeke,Midu i u razgovoru sa njim sam ga zamolio posto ode covjek u Madrid sutra ,da gospodinu Manchiniju prenese iskreno sjecanje na njegouvu staru od vecine forumasa. :mrgreen:
Stari mu se ibreti,kaze da je budala i da ga niko ne konta.Svaka cast Edinu kako sve trpi i koliki pritisak je na njemu.
trpio bi i ti da dobijas para koliko on dobija,njemu da nije do para zatrazio bi na kraju prosle sezone da ga prodaju,Dzeko zna da nikad nece bit ispred balotelija i aguera,a sad je tu i tevez....nek uzima pare i to je to ....
United is life the rest are mere details....Champ19ns

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 sep 2012, 22:13

Al samo kad čovjek pomisli kakav nebrušeni dijamant je bio Džeko,koji potencijal se krio u njemu.
Došao u Njemačku iz Teplica,igra solidno ispočetka,svi zadovoljni,samo Magathu nejasno kako to da napadač od preko 1.90 visine postiže golove samo nogama,nigdje ga nema u skok igri.
Dovede Džeki trenera koji će sa njim raditi posebne treninge samo na usavršavanju igre glavom,i kroz par mjeseci Džeko postade možda i najopasniji napadač Bundeslige u igri glavom.
Kloč :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 16 sep 2012, 22:16

barbarez je napisao/la:Danas sam sreo starog od Edina Dzeke,Midu i u razgovoru sa njim sam ga zamolio posto ode covjek u Madrid sutra ,da gospodinu Manchiniju prenese iskreno sjecanje na njegouvu staru od vecine forumasa. :mrgreen:
Sljedeci put reci Midi da prenese i iskreno postovanje za Mancinija od manjine forumasa...i jos mu reci da mediokriteti nikad nisu kontali genijalce :idea:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 16 sep 2012, 23:26

Da se nije povrijedio Aguero, mozda bi mancini i pustio Dzeku u drugi klub.

Suti, trpi...i broj pare.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 17 sep 2012, 12:06

moze biti.
fazon je u tome, sto nisu uspjeli dovesti nikoga zvucnog. da se to desilo, vjerovatno bi prodali dzeku.
city je jedan od rijetkih klubova, koji ne dopusta, da igraci previse odlucuju o tome, da li ce napustiti klub ili ne.
vidjelo se da je tevez sve moguce probo, da ga puste. pa i svojim ponasanjem pokusavao da spusti sebi cijenu, al nije bilo fajde. osim toga, poceli su ih odbijati igraci, kao de rossi ili RVP ili ostali. znaci da nisu samo pare u pitanju.

tako isto i dzeko. mora se trenutno pomiriti sa situacijom i nadati se ili vecoj minutazi ili da ce ga pustit u sljedecem prelaznom roku. i kod njega sigurno nisu samo pare bile u pitanju. fazon je u tome, sto je bio u wolfsburgu, koji ima puno para i koji ga nije htio pustiti ispod cijene. a tu cijenu je mogo samo da plati city. i to se sad nastavlja

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 sep 2012, 17:43

Bezveze se sekirate oko Edina... Ako on ne razmišlja o budučnosti svoje karijere, što biste vi morali? Ako bi mu smetalo to, da sjedeči na klupi skuplja milijone, davno bi se on angažovao i prešao u drugi klub.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2012, 17:50

kokakolas je napisao/la:Bezveze se sekirate oko Edina... Ako on ne razmišlja o budučnosti svoje karijere, što biste vi morali? Ako bi mu smetalo to, da sjedeči na klupi skuplja milijone, davno bi se on angažovao i prešao u drugi klub.
Ma jah propasce mu karijera i vratit ce se kod Amara koji ce ga na klupu,jer ima boljih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 36 gostiju.