Prodat ćeš ga qrac, ističe mu ugovor na ljeto.
Ali mislim da će dobro igrati u Slobodi.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Produzit ce Dzeno iz ljubavi prema klubu da zaradimo nesto
Blazevic je solidan igrac.1921boy je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:00SAZNAJEMO
Deset igrača NK Čelik predalo zahtjev za raskid saradnje uz tužbu predali su: Okić, Jamak, Dilaver, Dedić, Pecelj, Brekalo, Blažević, Isić, Miletić i Raguž
Sportski direktor Edin Prljača najavio je kako će svi igrači koji se nisu odazvali na današnju prozivku, biti suspendirani
Ne bi me čudilo da neko sa ovog spiska pojača
Sa Tinom i Zakarićem u ekipi ne smijem ni zamisliti bilo bi uriniranje po ligi![]()
irfo ,braca pusti nas malo da zamisljamoirfo je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:05Nemojte razmisljat o Susicu i Zakaricu jer nece sigurno doci evo da vam kazem odmah, bezveze se hvatate za lobotmske corke, spomenes imena neka nemoguca i onda kad ne dodju slijedi razocarenje i krivi svi u klubu.
Bice dobrih pojacanja, ciljanih pojacanja koja ce se prije svega uklopiti u ekipu, a to nece biti ova gore dva navedena
E pa kroz par dana ce se vidjet sve ponavljam tino je veoma blizu potpisa a Zakaric ako dolazio u nasu ligu mi smo mu prva opcija a 90 % su sanse da se vraca u p.lirfo je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:05Nemojte razmisljat o Susicu i Zakaricu jer nece sigurno doci evo da vam kazem odmah, bezveze se hvatate za lobotmske corke, spomenes imena neka nemoguca i onda kad ne dodju slijedi razocarenje i krivi svi u klubu.
Bice dobrih pojacanja, ciljanih pojacanja koja ce se prije svega uklopiti u ekipu, a to nece biti ova gore dva navedena
ABd da bude sve tako ko sto ti kazesPupito87 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:10E pa kroz par dana ce se vidjet sve ponavljam tino je veoma blizu potpisa a Zakaric ako dolazio u nasu ligu mi smo mu prva opcija a 90 % su sanse da se vraca u p.lirfo je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:05Nemojte razmisljat o Susicu i Zakaricu jer nece sigurno doci evo da vam kazem odmah, bezveze se hvatate za lobotmske corke, spomenes imena neka nemoguca i onda kad ne dodju slijedi razocarenje i krivi svi u klubu.
Subasic i Zeric ima da prekucaju ovu ligu na proljeceRadmilo87 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:12Najiskrenije, ja na proljece najviše ocekujem od malog Subašića, protiv klubića sa periferije me je kupio, toliko želje za igrom i dokazivanjem da me podsjetio na Višću kada je tek došao, nadam se da ce mnogo više prilike dobivati na proljeće, jer momak je pokazao koliki je talenat
predobro zvuci da ne vjerujem....pa znate vi li sta je taj Susic, to je Ronaldinho za sirotinju, mamac za publiku
Pa i mi smo nekada dok je babo igrao tamo
Zato ga mi necemo osuditi. Razumijemo situaciju.
Tako je, sreća mu je što je Sloboda u pitanju, npr da je Dženo otišao u Milan najbolje bi bilo Osketu da se ubije