FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko mi je drago sto ce Djokanovic debitovati, toliko mi je i krivo sto ce igrati neprirodbu poziciju.
Ako ne daj Boze podbaci, em ce ga Husref sikanirati, em ce se nagledati negativnih komentara...
A mnogo strucniji ljudi od mene ce vam potvrditi da se radi o vanserijskom talentu.
Ako ne daj Boze podbaci, em ce ga Husref sikanirati, em ce se nagledati negativnih komentara...
A mnogo strucniji ljudi od mene ce vam potvrditi da se radi o vanserijskom talentu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
On ako zna bit ce dobar i na stoperubelosevic28 je napisao/la:Koliko mi je drago sto ce Djokanovic debitovati, toliko mi je i krivo sto ce igrati neprirodbu poziciju.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
belosevic28
- Kontakt:
Ka'e danasnji igraci ako valjaju sve pozicije znaju igrati, #PaJelPantelija je napisao/la:On ako zna bit ce dobar i na stoperubelosevic28 je napisao/la:Koliko mi je drago sto ce Djokanovic debitovati, toliko mi je i krivo sto ce igrati neprirodbu poziciju.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Nek ide na gol, ako mu je mrsko trcati uz aut liniju i slusati psovanje bogova i majkiPantelija je napisao/la:On ako zna bit ce dobar i na stoperubelosevic28 je napisao/la:Koliko mi je drago sto ce Djokanovic debitovati, toliko mi je i krivo sto ce igrati neprirodbu poziciju.
Donekle se slazem s prvim dijelom, partije nisu na nivou dosadasnjih, ali znamo da u derbiju ne igra forma koliko naboj, a barem toga ne bi smjelo da fali kod navedenog dvojca.belosevic23 je napisao/la:Vrlo vjerovatno da i nece sudeci po pruzenim partijama u zadnje vrijeme, posebno Amar. Al zato imamo zamjene u vidu Bekica i Halila...Napapijri je napisao/la:Ne treba prerano donositi zakljucke. Tom logikom Krste i Amar takodjer nece igrati u subotu.haffe77 je napisao/la:Cinjenica da Pidro igra danas mi govori da nece igrat u subotu sto bi bilo samoubistvo, al nadam se da nije tako
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Kako je moguce da nema prijenosa polufinala kupa 
Ja bih samo da repliciram, sto nema streama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
e čuj žižović "snima" ekipu 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U prvoj minuti Pidro odmah namješta šansu ubačajem..
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Velika prilika za goste Pidro centrira sa lijeve strane, ali Kapić loše zahvaća loptu glavom...
Pidro vec prefurao Bekica
Pidro vec prefurao Bekica
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- TamniVilajet
- Kontakt:
Nije to Pidro nastimao, nego je ova lopta smisljeno i proracunato sad doletjela u bjeljinu i pala u sesnesterac, tj pogodila kapica direktno u celo.

čuj zabili iz kornera 
Vodimo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo Kapiću i Rahmanoviću 
-
belosevic28
- Kontakt:
Nek je Rahman zabio, radi samopouzdanja.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kapić ili Tatar izvoditi prekide i nikom ne dati.
Mislim da će ovaj gol dići Rahmanovića i da će nastaviti trpati već u subotu.
IGRAJ BORDO BIJELI !
Mislim da će ovaj gol dići Rahmanovića i da će nastaviti trpati već u subotu.
IGRAJ BORDO BIJELI !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- robertkosar
- Kontakt:
Bravo momciDenchi je napisao/la:e čuj žižović "snima" ekipu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nemoj poturati ono sto se nije reklo .Laznjak je napisao/la:Izgubis jednu i odma opleti po Rahmanovicu, Stanojevicu, Tataru, Ahmetovicu... Onda se mi objektivni zapitamo kojo q ulazimo ovdje. Mi smo Barsa ne smijemo izgubiti ni bod, nigdje. Naviknuti godinama da uzimamo sve sto se uzeti moze. Hvala dovidjenja.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, nedimmmm1337 i 18 gostiju.