FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nece valjda onaj klovn na klupu Slobode 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
druže, ima li iko ko tebi paše?staragarda je napisao/la:nece valjda onaj klovn na klupu Slobode

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bilo bi dobro kada bi uspjeli prevagnuti Ćiru, prvo što ima znanja a drugo možda i važnije što bi privukao 3-4 puta više ljudi na stadion nego neki drugi treneri, sam od sebe je marketing.
-
- Kontakt:
fejzic morankic,savic...hmm..ciro...lud je ciro pristace on
kada pocne da psuje po ovim njivama udari ga udari ga pizda ti materina
kada pocne da psuje po ovim njivama udari ga udari ga pizda ti materina

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ma hajd Ciro moze i proci..al gdje brate nadjose Vugdalica sa OBN-a..odakle se on pojavi,kako ja ne znam? 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
neki hrvatski portal prenosi da je stigao u Solin, pa sad, mislim da će to biti ko više iskešira 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Coraco je napisao/la:Bilo bi dobro kada bi uspjeli prevagnuti Ćiru, prvo što ima znanja a drugo možda i važnije što bi privukao 3-4 puta više ljudi na stadion nego neki drugi treneri, sam od sebe je marketing.
+1 ,svaki drugi vikend gledati Ćiru uživo=pun stadion

Ajmo Azmire odriješi vreću sa dolarima/€urima/markama i dovedi Ćiru

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 06 jan 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
pisu isto kosto nasi pisu da je u slobodi,petljanija ziva,ajde makar je zanimljivo pratiti situacijuJTS je napisao/la:neki hrvatski portal prenosi da je stigao u Solin, pa sad, mislim da će to biti ko više iskešira

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ciro ako dodje mogao bi nam privuci par sponzora,al ne bih volio kad bi bio tu par kola i otisao sa klupe
..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Je l' bio vidioviti, kratak osvrt i intervju sa neimenovanim članom
- Nama je cilj da do 13. januara, kada je najavljena prozivka, vidimo ko će voditi Slobodu, Smajil Karić ili neko novo ime. To za Ćiru Blaževića je u cijeloj priči smiješno”, rekao nam je neimenovani član UO kluba.

- Nama je cilj da do 13. januara, kada je najavljena prozivka, vidimo ko će voditi Slobodu, Smajil Karić ili neko novo ime. To za Ćiru Blaževića je u cijeloj priči smiješno”, rekao nam je neimenovani član UO kluba.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa naravno da ima trenera koji mi pasuJTS je napisao/la:druže, ima li iko ko tebi paše?staragarda je napisao/la:nece valjda onaj klovn na klupu SlobodeSmajil ne paše jer je drvo, Ćiro (ako misliš na njega) klovn, Sadiković lopov i gleda samo sebe, itd

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
joj tebe, porediš Ćiru i Katalinića
Ćiro je velika manga, on je trener svih trenera, showman, lafinaš, al' to prolazi kod igrača, navijača, medija, itd .. on zna biti itekako autoritativan, vi njega vidite samo kao showmana, al' zna on itekako biti ljut .. a to da ga je pregazilo vrijeme, druže, ovo je druga bosanska liga, a ne Premiership, Bundesliga ili Serie A
al' nebitno, 99 % će preuzeti Solin, tako da ..
Šener, Jagodić, Zukanović .. i dalje sam za Jagodića, ne znam ovog Šenera, nisam pratio koga je sve trenirao, bio je jedno vrijeme u Sarajevu, ako se ne varam

al' nebitno, 99 % će preuzeti Solin, tako da ..
Šener, Jagodić, Zukanović .. i dalje sam za Jagodića, ne znam ovog Šenera, nisam pratio koga je sve trenirao, bio je jedno vrijeme u Sarajevu, ako se ne varam
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nemojte potcjenjivati Sašu,harry_90 je napisao/la:al gdje brate nadjose Vugdalica sa OBN-a..odakle se on pojavi,kako ja ne znam?
nije on sa OBN-a jer je u svijetu on mnogo poznatiji nego OBN

Šta mislite čije su zasluge što je OBN izburgijao udarni termin za Ligu prvaka pored 20godišnjeg lobija javnog servisa!
A za Čiru

tuzlanska Sloboda
Kakav ciro uozbiljite se.
Ja mislim da nema nista od ovoga, nerealno i glupo mi trenutno ovo zvuci.
Al nek se prica, bolje i to nego da se nista ne pise i ne govori.
Al nek se prica, bolje i to nego da se nista ne pise i ne govori.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Husaric , Ciro ..... Boze pomozi nas i uputi na pravi put , ovo je cirkus !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ma hajd Ciro moze i proci..al gdje brate nadjose Vugdalica sa OBN-a..odakle se on pojavi,kako ja ne znam?
Pa lik je nekad branio profesionalno..za Iskru,Bor,Olimpija Ljubljana, Rudar Velenje,Napredak iz Krusevca I malo u Turskoj za ekipu Gaziantepspor. .uglavnom nije neka on neznalica osim sto je koma od voditelja
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 07 jan 2014, 09:28, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Malo znaju ovi mladji o Vugdalicu.SaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ma hajd Ciro moze i proci..al gdje brate nadjose Vugdalica sa OBN-a..odakle se on pojavi,kako ja ne znam?
Pa lik je nelad branio profesionalno..za Iskru,Bor,Olimpija Ljubljana, Rudar Velenje,Napredak iz Krusevca I malo u Turskoj za ekipu Gaziantepspor. .uglavnom nije neka on neznalica osim sto je koma od voditelja

Sa Sepp Blatter predsjednikom FIFE!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, nedimmmm1337 i 14 gostiju.