Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
proFCB je napisao/la: aj razguli u skokovima!
Saurman je napisao/la:Ali zna zato Gomez, kako ga samo bezobrazno metnu u stranu.![]()
Pravilo ovdje glasiOmerbavarac je napisao/la:Muller
Sve sto je danas uradio, uradio je pogresno.
Ako ćemo presingom nazivati bezobrazno prgavu igru.Omerbavarac je napisao/la:Hoffe imao strasan presing tokom cijelih 90 minuta.
Pali ki mrtvi umorni konjevi, a pritom dali sve u napad,Omerbavarac je napisao/la:vidjelo se da po ulasku Mandzukica Bayern djeluje puno opasnije.
Ja navijam za holandiju,tu nema nikakve tajnethulkazal je napisao/la:proFCB je napisao/la: aj razguli u skokovima!
moje-tvoje mišljenje ... no hard feelings![]()
za mene ti si simpatizer holandije a ne bayerna
proFCB je napisao/la: Ja navijam za holandiju,tu nema nikakve tajne
Strašno nam se poklopilo, mi smo nakon pobjede nad BVB-om svi odmah vidjeli trofej u rukama, ali jedno gostovanje u Freiburgu, da je to izvučeno je moglo biti nezgodno. Ovako bi trebali ovo upakovati fino, a onda u finalu možda bude Lieblingsgegner Stuttgart...BavaracZenica je napisao/la:
Stuttgart - Freiburg;
Bayern - Wolfsburg: Docekujemo Vukove na svojoj Areni i mislim da nece biti puno problema ..
Ma sigurno je fotošop,pa pogledaj molim te razlike između koljena i butine.nate je napisao/la:sorry, samo sto se ove slike gore tice.znam da je glupo uopce ju komentirat, ali mi se cini kao fotoshop
Pa Robbenu ugovor vrijedi do 2015. godine to su znaci jos 2sezone, mislim da ce slijedece sezone dobiti ponudu na 1godinu maximalno 2 i to je to od njega, toga sam definitivno svijestan.thulkazal je napisao/la:proFCB je napisao/la: Ja navijam za holandiju,tu nema nikakve tajne
izvini holandez što te nisam prepoznao
jbg šteta od naredne sezone nećeš navijati za bayern (teško da će Robben ostati više od godinu u Bayernu) ali et prilike možeš sa jaranom navijati za BvB
Baš me zanima što znači "tek tako".proFCB je napisao/la:Gomez stvarno nije zasluzio da se tek tako ispali iz kluba i proda.
Da kužim, no zapelo mi je na oko ovo tek tako, kao da ga odbacujemo pa taman neko ponudio 10 milja, samo da ode. Ja tek moram vidjeti koliko ćemo mi za njega dobiti...proFCB je napisao/la:@ANTO
cijeli moj post je bio zasnovan na pretpostavci dovodjenja Suareza te daljnim akcijama, u smislu prodaje igrace dal Mandzukica il Gomeza.
Kuzis?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.