FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Jel moguce kakva igra.
Raphinha tri gola i dvije asistencije 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Aaaaaaaaaa

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trpaj. Dosta je bilo ponižavanja od strane buranije. Hajmo još jedan ponosu katalonije
Messijevska utakmica Raphinhe. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
La Liga je naša. Kakva igraaa majstori
La Qrac je naš kume, skočit' pa reć' hop. Imamo 15 igrača za 3 takmičenja.
Ali, lijepo za gledat bješe, u svakom slučaju.

-
- Moderator
- Kontakt:
Sve to stoji, al' umore se i povrijede se ljudi i u LP i u kupu zdav i veseo mi bio.GracanicaAA je napisao/la: ↑31 avg 2024, 18:56Pa samo sam mislio na La Ligu qume.![]()
- jasonstatham
- Kontakt:
E čuj liga je naša. Hahahaha. Nije ni septembar.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ključno je ne izgubiti od Reala. Protiv ostalih objektivno ne trebamo strahovati
Mislim da Real neće da ovim tempom nastavi gubit' bodove. Njima Jude i Camavinga znače više nego Gavi i FdJ nama a mislim da će i Mbappe, kol'ko god intelektualno bio potkapacitiran počet' da konta šta mu trener govori, il' će naći kvalitetnijeg prevodioca il' će Carlo prestat' da igra s 3 lijeva krila, a nama kad zagusti raspored, ovi maloljetnici neće bit' u stanju da isprate ovaj intenzitet.
- jasonstatham
- Kontakt:
Vidjećemo. Duga je sezona. Polako. Sve je moguće. Ovo su neka nova vremena, vidite da godine uopšte više ništa ne znače.
Sljedeća je Girona u gostima, ekipa ulazi puna samopouzdanja i želje za revanšom. Idemo iz utakmice u utakmicu.
Sljedeća je Girona u gostima, ekipa ulazi puna samopouzdanja i želje za revanšom. Idemo iz utakmice u utakmicu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Samo da ne bude povreda.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koji lik

Trener u fudbalu je ko golman u rukometu,više od pola ekipe
Prava rapsodija danas, vidi se da imamo ozbilnog trenera koji cupa i vise od maksimuma od ekipe
Samo mislim i dalje da nam trebaju pojacanja, nece moci dugo svabo crpiti maksimum iz ovih momaka,treba nam sirine ipak jos dosta
Samo mislim i dalje da nam trebaju pojacanja, nece moci dugo svabo crpiti maksimum iz ovih momaka,treba nam sirine ipak jos dosta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sviđa mi se ova Barca. Ako Bog da do titule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.