Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Dybala? Nastaviće stopama bivših mega-transfera uprave Palerma, upamtite. P$G, Monaco, City ili sličan naftaški klub. Zampa zna zanat, stoga i očekujem sličan deal. Sumirano gledajući - otpišite Juve. 
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
Sumirano gledajući, igrač koji još mora pure jesti i još "ništa" nije pokazao i koji ne vrijedi apsolutno ni pola novca koji se spominje, ali razumijem etiketu na današnjem vremenu, no ipak smatram da je ogroman hype oko njega, kao što je bio i oko Iturbea.
Ako ćemo ići ovom logikom onda Berardi vrijedi 40 miliona jer je sa 19 godina imao monstruoznu statistički sezonu u Seriji A kakvu ADP ili Totti nisu imali u tim godinama. A zna se šta npr. ja mislim o Berardiu, da nije ni blizu kalibra Juventusu, kao ni Dybala, govorim o trenutnom stanju.
Keita Balde ili Felipe Anderson nisu toliko izvikani, ali bih u svako doba izabrao njih ispred Dybale ili Berardia.
Ako ćemo ići ovom logikom onda Berardi vrijedi 40 miliona jer je sa 19 godina imao monstruoznu statistički sezonu u Seriji A kakvu ADP ili Totti nisu imali u tim godinama. A zna se šta npr. ja mislim o Berardiu, da nije ni blizu kalibra Juventusu, kao ni Dybala, govorim o trenutnom stanju.
Keita Balde ili Felipe Anderson nisu toliko izvikani, ali bih u svako doba izabrao njih ispred Dybale ili Berardia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Felipe Anderson, Kovačić i Dybala su najveći talenti u Serie A 
Dybala je Pogbino godište tako da može jedino ako Francuza isključiš iz priče. Ali svakako je Pogba druga klasa i poredi se sa najvećim igračima svijeta.Chinaglia je napisao/la:Felipe Anderson, Kovačić i Dybala su najveći talenti u Serie A
Tu je i Coman, strašan talenat, 1996 godište, jedan od rijetkih svoje generacije koji uopće igra u ligi.
Rugani kao najveće italijansko otkriće u zadnjih sigurno 5-6 godina na stoperskoj poziciji, zatim Romagnoli itd.
Niang kojeg Milan nije kvalitetno valorizirao, meni se strašno sviđao kao igrač, u svakoj zdravoj ekipi bi do sada već bio ozbiljan igrač, ali još nije kasno.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 feb 2015, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogbu sam isključio, kao i De Vrija 
Pa šta ćete sa tolikih talenataChinaglia je napisao/la:Pogbu sam isključio, kao i De Vrija
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Fiorentina 1999/00

Fabio Cannavaro, Diego Fuser, Hernan Crespo & Enrico Chiesa

Ronaldo, Inter Milan v Lilian Thuram, Parma

Paolo Maldini (AC Milan) & Alessandro Del Piero (Juventus)

Inter Milan 1998/99

Parma 1995/96

Gabriel Batistuta & Francesco Totti, Roma

Filippo Inzaghi, Juventus

Zvonimir Boban, AC Milan

Alessandro Nesta,Pavel Nedved, Hernan Crespo & Juan Sebastian Veron, Lazio

Vincenzo Montella, Roma

Roberto Baggio, Stephen Appiah & Pep Guardiola, Brescia

Dario Hubner, Piacenza

Fabio Cannavaro, Diego Fuser, Hernan Crespo & Enrico Chiesa

Ronaldo, Inter Milan v Lilian Thuram, Parma

Paolo Maldini (AC Milan) & Alessandro Del Piero (Juventus)

Inter Milan 1998/99

Parma 1995/96

Gabriel Batistuta & Francesco Totti, Roma

Filippo Inzaghi, Juventus

Zvonimir Boban, AC Milan

Alessandro Nesta,Pavel Nedved, Hernan Crespo & Juan Sebastian Veron, Lazio

Vincenzo Montella, Roma

Roberto Baggio, Stephen Appiah & Pep Guardiola, Brescia

Dario Hubner, Piacenza

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
pojačat' nejač iz Milana, halal vam biloFaraonTM je napisao/la:Pa šta ćete sa tolikih talenataChinaglia je napisao/la:Pogbu sam isključio, kao i De Vrija
Mi bolan hoćemo da se riješimo smeća a ti bi nam slao te vašeChinaglia je napisao/la:pojačat' nejač iz Milana, halal vam biloFaraonTM je napisao/la:Pa šta ćete sa tolikih talenataChinaglia je napisao/la:Pogbu sam isključio, kao i De Vrija
E pa nećeš razbojniče
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Advokat, zaboravio si njega
Sjetih se marketinškog push-up transfera Pastorea u P$G, i dovedoh Dybalu u identičnu poziciju. Ogromne svote novca se vrte u današnjem svijetu, stoga neka nikog ne vara bilo kakva ogromna suma za ovog napadača, jer vjerujte, sadašnjim nogometnim magovima nije problem izdvojiti višemilionsku cifru za tek "izvikanog" igrača. Upravo zbog navedenih razloga i spominjem najvjerovatnije odlazak van Calcia, a naravno, i svaki poznavaoc nogometa na čizmi zna karakter Zamparinija.Pogba je napisao/la:Sumirano gledajući, igrač koji još mora pure jesti i još "ništa" nije pokazao i koji ne vrijedi apsolutno ni pola novca koji se spominje, ali razumijem etiketu na današnjem vremenu, no ipak smatram da je ogroman hype oko njega, kao što je bio i oko Iturbea.
Berardi --> Dybala. Like this.
NON MOLLARE MAI
- akisarajevo92
- Kontakt:
Od Monaca nazalost nema vise nista, a ne otpisuj Juve. Zamparini je i ranije prodavao svoje zvijezde po Italiji: Cavani (Napoli 11mil), Amauri (Juventus 20mil).MauroTB je napisao/la:Dybala? Nastaviće stopama bivših mega-transfera uprave Palerma, upamtite. P$G, Monaco, City ili sličan naftaški klub. Zampa zna zanat, stoga i očekujem sličan deal. Sumirano gledajući - otpišite Juve.
Don't believe the hype.
Lotito ovih dana pokazuje sav mulj u kojem se ITA fudbal nalazi, zajendo sa onim rasistom.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Lotito, gospodar svemira 
Sramota.Chinaglia je napisao/la:Lotito, gospodar svemira
Salah poceo vec da opravdava naziv pojacanja. Lijep gol 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
80m,nije lošeasr_pd je napisao/la:

Za sljedecu god su jos mnogo veca TV prava
...Ljudi placaju da gledaju kvalitet...poslije Engleza ce biti ubjedljivo najbolja prava...preko milijardu i 100-200mil eura (nisam bas siguran)..

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- L'Avvocato
- Kontakt:
To je to. Lijevo je trenutna raspodjela zarade, a desno ono šta bi trebalo biti ugovoreno za naredni period.

★★★
Ne bi Juve istresao tolike pare na Dybalu nema sanse.Otici ce on u Pariz kada se ovi rijese Kavanija.akisarajevo92 je napisao/la:Od Monaca nazalost nema vise nista, a ne otpisuj Juve. Zamparini je i ranije prodavao svoje zvijezde po Italiji: Cavani (Napoli 11mil), Amauri (Juventus 20mil).MauroTB je napisao/la:Dybala? Nastaviće stopama bivših mega-transfera uprave Palerma, upamtite. P$G, Monaco, City ili sličan naftaški klub. Zampa zna zanat, stoga i očekujem sličan deal. Sumirano gledajući - otpišite Juve.
Hajde Dybala zgazi onu smjesnu odbranu Napolitanaca.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.