Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la pinoglavi » 06 jan 2016, 19:46

Bolanos je napisao/la:Pa sta je u Gojkovom slucaju znacio potencijal a sta kvalitet? Potencijal- vrijeme u FKS a kvalitet tri utakmice u Paoku?
Ne znam gdje sam napisao da smatram Cimirota puno kvalitetnijim od utakmica u Sarajevu. Mislim da ima ogroman potencijal da bude medju najboljim igračima reprezentacije u budućnosti, trenutno ga vidim kao još jednog igrača u rosteru koji bi trebao dobiti svoju šansu na terenu s obzirom da nam je vezni red očajan.
Nad tobom sunce najljepše sja

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 jan 2016, 19:47

pinoglavi je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Pa sta je u Gojkovom slucaju znacio potencijal a sta kvalitet? Potencijal- vrijeme u FKS a kvalitet tri utakmice u Paoku?
Ne znam gdje sam napisao da smatram Cimirota puno kvalitetnijim od utakmica u Sarajevu. Mislim da ima ogroman potencijal da bude medju najboljim igračima reprezentacije u budućnosti, trenutno ga vidim kao još jednog igrača u rosteru koji bi trebao dobiti svoju šansu na terenu s obzirom da nam je vezni red očajan.
Sve ok. :thumbup:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 jan 2016, 20:15

Cimirot je bio odličan u evropskim utakmicama i tu sezonu je prekucao i u ligi.
Duljevic je krilo i statistika mu uopšte nije odlična. Smatram da je njegov vrh Turska, Češka liga...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jan 2016, 01:06

jasmin10 je napisao/la:Ni Duljevic ni Suljic nisi ni približno kvalitet kao Visca a da ne spominjem Lulica.

Znaci kako ti mislis nije ni vrijedno isprobati nikoga jer niko nije bolji od nasih trenutni reprezentativci i nebi ih izbacili iz prvog postava pa netrebamo ni trositi dzaba vrijeme traziti novi igraci. Kakva je to ideologija?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jan 2016, 03:12

JohnCleese je napisao/la:Zar samo jedan " domaci izdajnik" moze napraviti balans sa mnogobrojnin "patriodijasporskim izdajnicima" ?
Naravno da moze.
JohnCleese je napisao/la:Uostalom cujemo se povodom ove teme kada doticni debituje za drugu drzavu jer sumnjam u to, prica se potegla da bi izmamio Mesin poziv
Stvarno? :eh:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jan 2016, 03:17

molotovljev je napisao/la: Principatus zna najbolje koliko znači EU pasoš, ali eto smeta mu to kod drugih pa prosipa šatro nakav sarkazam.
Principatus nema EU pasos. :yawn:
Mozda ga uzmem, no eto nisam bio pohitan kao Suljic.

Kazem, lik iz BiH, iz Srebrenice, i za kratko vrijeme osjeca se kao Madjar. A ovdje se pljuje otkada po onima koji su rodjeni u inostranstvu i dvoume se izmedju dvije reprezentacije. Koliko je ovdje prodavana magla tipa: "Pa nek se strpi dok dobije poziv od nasih debilnih selektora i pseudoradnika iz saveza, sta mora odmah igrati za Svicarsku/Njemacku/itd." :puke:

Tako da prosipam sarkazam, da mi se. :wave:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 jan 2016, 11:30

BsBosna naravno da treba probati nove igrače, ali ne one koji nemaju kvalitet. Mnogo bolje je pozvati jednog Krunica nego Duljevica.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 07 jan 2016, 11:38

Ko o cemu dijasporac o patriotizmu?
Vas nadpatriotizam se srazmjerno povecava broju predjenih kilometara izvan granice BiH
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 jan 2016, 11:43

Većina reprezentativaca nam iz dijaspore i ovaj pljuje po dijaspori :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jan 2016, 12:50

JohnCleese je napisao/la:Ko o cemu dijasporac o patriotizmu?
Vas nadpatriotizam se srazmjerno povecava broju predjenih kilometara izvan granice BiH
:kafa: :zzz:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 jan 2016, 14:22

Principatus je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: Principatus zna najbolje koliko znači EU pasoš, ali eto smeta mu to kod drugih pa prosipa šatro nakav sarkazam.
Principatus nema EU pasos. :yawn:
Mozda ga uzmem, no eto nisam bio pohitan kao Suljic.

Kazem, lik iz BiH, iz Srebrenice, i za kratko vrijeme osjeca se kao Madjar. A ovdje se pljuje otkada po onima koji su rodjeni u inostranstvu i dvoume se izmedju dvije reprezentacije. Koliko je ovdje prodavana magla tipa: "Pa nek se strpi dok dobije poziv od nasih debilnih selektora i pseudoradnika iz saveza, sta mora odmah igrati za Svicarsku/Njemacku/itd." :puke:

Tako da prosipam sarkazam, da mi se. :wave:
Poštedi me loše glume i patetike, molim te.
F.K.SARAJEVO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jan 2016, 14:36

Ah sto smo osjetljivi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jan 2016, 14:47

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jan 2016, 15:11

Ajax je napisao/la:
Stavi i Mesijev klip, isto tako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jan 2016, 15:23

bhsport je napisao/la:Stavi i Mesijev klip, isto tako.
Covjek je uveo Gent u drug krug lige prvaka malo li je. I to ispred jedne Valencie i Lyona. Osim toga moze odigrati i krilo. Ne mislim ja da ne treba dati sansu Deniju. Po meni treba i Deniju i Krunicu ( ako bude vise igrao u svom klubu ) ali i Milicevicu. Posebno jer se radi o trenutno deficitarnoj poziciji. Ko god moze pomoci treba ( trebalo je ) mu dati sansu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jan 2016, 15:39

Ajax je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Stavi i Mesijev klip, isto tako.
Covjek je uveo Gent u drug krug lige prvaka malo li je. I to ispred jedne Valencie i Lyona. Osim toga moze odigrati i krilo. Ne mislim ja da ne treba dati sansu Deniju. Po meni treba i Deniju i Krunicu ( ako bude vise igrao u svom klubu ) ali i Milicevicu. Posebno jer se radi o trenutno deficitarnoj poziciji. Ko god moze pomoci treba ( trebalo je ) mu dati sansu.
Covjek svicarac, nece da igra za nas, ne kontam sta je nejasno?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 07 jan 2016, 15:42

Problem nisu njegove godine ili kvalitet, nego sto uopste nema zelju da irga za BiH isto kao Halilovic, Tankovic, Gudelj, Hrgota, i bez broj ostalih koji su se na ovakav nacin ubacili u druge repke. Jedino ako ga Svicarci skroz odyebu, mozda zaigra za nas.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jan 2016, 15:47

Mesa bio 3 put sa njim, razgovarali, on hoce/nece, pa sta da vise uradi? Nece covjek da igra za nas, i to je to. Zavlaci nas isto kao sto je Gudelj radio.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jan 2016, 15:53

bhsport je napisao/la:Covjek svicarac, nece da igra za nas, ne kontam sta je nejasno?
Ponekad nijanse odlucuju ko ce igrati a ko nece. Mozda je neko zelio prije a sada nece. Mozda bi naprimjer Seferovic zaigrao da je dobio poziv pola godine prije nego Hitzfeldov. Jer nerealno je bilo ocekivati da neko tek tako odbije da bude u prvih 11 Svice sto je Seferovic i bio. Posebno jer bi kod nas bio tek treci napadac. Umjesto da iskoristimo sirinu trojice odlicnih napadaca i oko toga gradimo tim za buducnost. Neki nisu zeljeli da gomilaju igrace. A ako ovaj Milicevic ne zeli igrati. Onda ga jednostavno pitas. Ako on izjavi da ne zeli onda je to kraj i barem znas na cemu si. Naravno da ga ne treba moliti.

Itekako sam svjestan da mnogi igraci kalkulisu. Mada vecina ovdje upada u zamku. Ako igrac kalkulise ne znaci da on nebi mogao biti dobitak na terenu. I da nebi igrao kasnije srcem za reprezentaciju. Ali isto tako po meni nisam siguran da se je uradio maksimalan napor nebi li se nagovorili svi ovi najkvalitetniji igraci da zaigraju. Uvijek moze i bolje i ponekad sitnice pa i tajming odlucuje puno toga.

Goalgetter je napisao/la:Mesa bio 3 put sa njim, razgovarali, on hoce/nece, pa sta da vise uradi? Nece covjek da igra za nas, i to je to. Zavlaci nas isto kao sto je Gudelj radio.
Ako je tako. Onda mu treba postaviti direktno pitanje. Hoces, neces Cao. Mada mozda covjek bi samo njegov uslov je da igra a to mu se ne moze garantovati ili nesto slicno. A ako samo sebi dize cijenu preko reprezentacije. Onda ga naravno ne treba ni spominjati vise. Samo ovako se nezna na cemu si.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 jan 2016, 16:00

Nema tu puno pametovanja, boriti se za svakog pa šta bude, ako nas odbije **** idemo dalje, samo je bitno da sve uradimo da taj igrač igra za nas. I za Hajrovića smo mislili da je bio potpuno izgubljen nakon što se odazvao Švicarskoj a sve se to zaboravilo kada smo slavili go u Žilini.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, DjaniTarik, ovisnik, zikerrz21 i 76 gostiju.