PSG targeting Juventus!One of Lichtsteiner agents:"They contacted us.It's great.If clubs find deal,Stefan will happily join"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
PSG targeting Juventus!One of Lichtsteiner agents:"They contacted us.It's great.If clubs find deal,Stefan will happily join"
Sto?Sarajevo1946 je napisao/la:Nisu to dobre vijesti. Ako je plan prodati Lichta za veliku lovu, da bi se doveo špic, radije bi bez špica igrao, jer smo dovoljno kvalitetni, a njega ćemo teško nadomjestiti.
Sad sam već malo zabrinut, ako su tačne ove riječi agenta. Dovedite Pazzinija i riješen problem u napadu, ali ostavite Lichta.
Isla je poceo trenirat a i Caserec pocinje za mj dana......GaziHusrevbeg je napisao/la:Imaš Islu i Caceresa koji uopšte nisu prošli pripreme sa ekipom i Bog zna kad će biti u punoj takmičarskoj formi.
Ak cemo dovodit nekog kao Pazzini onda radije nek ne kupuju nikog......Sarajevo1946 je napisao/la:Nije Martin za desnog beka. Isla je dugo van terena, upitno je kako će se vratiti. To je kockanje, a meni je Licht zvijer i ja obožavam onakve igrače. On leti po terenu, a to se ne može naći.
Lakše je dodati još jednog špica kao Pazzinija i samo pojačati konkurenciju, jer imamo i Giovinca sad. Volio bih i ja pravog napadača da dobijemo, ali ne bih žrtvovao Lichta, niti nekog drugog iz prvih 11.
U ovome možda i jeste razlog eventualne prodaje. Ovo je tačno. Mnogo je bolji kao klasični bek, nego u 3-5-2, a Isla je za to savršen na desnoj strani i mogao bi se izboriti za mjesto u ekipi.Na kraju krajeva moze i Pepe odigrat prva dva kola kao wing back.....Jel mi igramo 3-5-2 ....
a tu mi se nesto Licht i nije najbolje snasao .....mnogo je bolji kao klasicni bek....
Nemoj te me pogresno svatit, nisam ni ja za prodaju al ako dodje cifra blizu 25 mil.....prodo bi ga bez razmisljanja.....Sarajevo1946 je napisao/la:U ovome možda i jeste razlog eventualne prodaje. Ovo je tačno. Mnogo je bolji kao klasični bek, nego u 3-5-2, a Isla je za to savršen na desnoj strani i mogao bi se izboriti za mjesto u ekipi.Na kraju krajeva moze i Pepe odigrat prva dva kola kao wing back.....Jel mi igramo 3-5-2 ....
a tu mi se nesto Licht i nije najbolje snasao .....mnogo je bolji kao klasicni bek....
Ipak, ne želim da ide.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.