Nekad neke stvari u zivotu kazes iz kulture, šta ako kaže da mu je ružno, kao prodat ce ga. Pljuvanjem po klubu dok je još u njemu samo može navuci još veci bijes navijaca, trenera,saigraca. Npr. Berbatov dok je bio u MU nikad ništa loše nije rekao, al cim je otisao rekao je da nece oprostiti Fergusonu i da mu nije bio jasan njegov tretmanSarajlijc@ je napisao/la:Halo bolan pa sam je izjavljivao da mu je lijepo u sitiju, **** mi se za njegovu platu ja od toga nemam nista.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ni netreba da se upusta u to, jer takve stvari vode ga samo dalje od prvog tima a na kraju krajeva prijeti mu i novcana kazna od kluba - nije dzeko jedini igrac koji voli primiti cijelu platu.
Medjuostalom on je rekao ljetos da je nezadovoljan i ako tako ostane morati ce nesto raditi po tom pitanju, ali sigurno nije nece zbog nekoliko utakmica biti glupan kao tevez. Kada dodje januar onda je nova situacija.
I prestanite sa tim glupostima, svaki fudbaler ide za parama, kad se sve izvaga bas svaki, od a do z, pa cak i karakteri kao Zidane, itd.
Medjuostalom on je rekao ljetos da je nezadovoljan i ako tako ostane morati ce nesto raditi po tom pitanju, ali sigurno nije nece zbog nekoliko utakmica biti glupan kao tevez. Kada dodje januar onda je nova situacija.
I prestanite sa tim glupostima, svaki fudbaler ide za parama, kad se sve izvaga bas svaki, od a do z, pa cak i karakteri kao Zidane, itd.
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Naravno da to stoji, svi ga i prate radi repke, malo ko radi samog City-a, ali mu je bolje da igra, samim time ima veći doprinos i u reprezentaciji.Cartman je napisao/la:Dzeko je u zadnje dvije tekme za repku dao 4 gola i dobro igra za BiH. Sta radi u klubu, boli me neka stvar.
- Zenichanin
- Kontakt:
Progurat ce se on do te pozicije, trenutno je 6 opcijaSarajlijc@ je napisao/la:Tako mu i treba kad je tokmak, bosnjo za parama leti neka neka dabogda bio 5 opcija u napadu.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
ail je opet trenutno drugi strijelac kako i prošle g. kada ja bio 4.opcijaZenichanin je napisao/la:Progurat ce se on do te pozicije, trenutno je 6 opcijaSarajlijc@ je napisao/la:Tako mu i treba kad je tokmak, bosnjo za parama leti neka neka dabogda bio 5 opcija u napadu.
Vjerovatno necu otkriti toplu vodu ako kazem da Dzeko veceras nema haman nikakve sanse da pocne u startnih 11..Ali ono sto mene brine jeste da bi on vrlo lahko mogao da izgubi sa povratkom Augera i mjesto prve zamjene,jer su tu Baloteli i Sinclair..Ove sezone se vrlo lahko moze desiti da Dzeko spoji i po 2-3 utakmice a da ne udje u igru..
To je,sto se repke tice,mac sa dvije ostrice..Moze se desiti da Dzeko dodje na okupljanja pun motiva i zelje za igrom i golovima i da kvalifikacione utakmice odigra odlicno..A vrlo lahko se moze desiti da dodje indisponiran,utucen,van forme i onda eto belaja..Niti ga mozes izostaviti iz prve postave niti drzati takvog u igri..
To je,sto se repke tice,mac sa dvije ostrice..Moze se desiti da Dzeko dodje na okupljanja pun motiva i zelje za igrom i golovima i da kvalifikacione utakmice odigra odlicno..A vrlo lahko se moze desiti da dodje indisponiran,utucen,van forme i onda eto belaja..Niti ga mozes izostaviti iz prve postave niti drzati takvog u igri..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
zaista mi nije jasno kada neko kaze da je budala sto nije otisao u drugi tim, da leti za parama.. pa ne ide to tako! ni City ga vjerovatno ne bi prodao za male pare, a nije bilo dovoljno interesanata u svoj ovoj krizi gdje klubovi rezu svoje troskove maksimalno. dzeko je nezadovoljan u city-u, svaki normalan igrac koji cijeni sebe i svoju karijeru bi bio nezadovoljan s ovakvim tretmanom. s druge strane, mislim da je momak jak karakter koji se ne da tako lagano slomiti. u svom tom macehinskom odnosu Mancinija prema njemu, pokazao je psihicku stabilnost kada im je donjeo titulu, a i za repku zabija redovno. meni je stvarno drag i kao osoba i kao fudbaler, nas je, i zelim mu sve najbolje i sa timom,a i sa drzavnom selekcijom.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imam osjecaj da ljudi ponekad zaboravljaju ko mu je konkurencija u ekipi.ZOI84 je napisao/la:ail je opet trenutno drugi strijelac kako i prošle g. kada ja bio 4.opcijaZenichanin je napisao/la:Progurat ce se on do te pozicije, trenutno je 6 opcijaSarajlijc@ je napisao/la:Tako mu i treba kad je tokmak, bosnjo za parama leti neka neka dabogda bio 5 opcija u napadu.
Tevez, Aguero, ma ko su ti igraci? nikad cuo za njih....
Da dovedu bilo kog napadaca taj nebi imao zagarantovano mjesto u ekipi. Da su doveli van Persija ljetos, ni on nebi uvijek igrao. Dzeko je i pored toga, kao sto kazes, drugi strijelac ekipe.
Na kojoj poziciji igraju ova 2 sina od R.Mancina a clanovi su City.. imaju cini mi se 19,20 g.
Filippo i Andrea Mancini
Filippo i Andrea Mancini
Oba napadaca, s tim sto je Filippo krilni. Andrija igra za Real Valladolid. Imas Google uostalom.Rahman je napisao/la:Na kojoj poziciji igraju ova 2 sina od R.Mancina a clanovi su City.. imaju cini mi se 19,20 g.
Filippo i Andrea Mancini
ma svjedno ce ispusit,nece oni ni proc grupu,zdrobit ce ih Borusija 100 %
Halo kad skontas ko je njima Dzeko.Pa znate li vi kolilo ima igraca koji igraju za Englesku repku a sjede na klupi Sitija,nekih nema vise ni na klupi,Milner,Josnson,Bery,Ricardson sve su to igraci Engleske repke neki ove sezone nisu jos ni usli u igru.njima je Dzeko bitan ko nama Milner.Otice garant u Januaru a eto ti Janura sad pa sad.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sluzbeni sastav nije ni izasao a vi vec znate da je na klupi 
- Goalgetter
- Kontakt:
Na edinzeko.ba pise da pocinje sa klupe.robijas_Ri je napisao/la:Sluzbeni sastav nije ni izasao a vi vec znate da je na klupi
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Cudo nije preko twittera objavioGoalgetter je napisao/la:Na edinzeko.ba pise da pocinje sa klupe.robijas_Ri je napisao/la:Sluzbeni sastav nije ni izasao a vi vec znate da je na klupi
Dzeko ce s klupe lobovati casillasa , ne treba ulaziti u igru 
Ja sam još zadnji dan prelaznog roka rekao fino:
Ne treba se uzbuđivati i pretjerano iščekivati da li će Džeko startati ili ući sa klupe u 60-toj, 70-toj il 80-toj...Svima je jasno da Mancini u njemu vidi nužno zlo i on je otpisan iz ozbiljnih kombinacija. Džeko je po svemu naslijedio Adebayora, pa tako i njegovu sudbinu.
Džeko je više iz kurtoazije govorio kako je sve OK i da je zadovoljan, a na transferu se radilo danonoćno, samo ste primjetili da malo ko olako ode iz Citya, a oni koji puno laprdaju dobiju po brnjici (novčano). Mi možemo nagađati medijske tračeve, ali vjerovatno ljetos nije bilo realne ponude Cityu od strane interesenata. City je masno iskeširao i gleda da ne padne previše, a ne vjerujem da je neko nudio neke fine novce za obeštećenje, već su to bile kojekakve kombinacije i malverzacije ili smješni novci...
Meni je također interesantan slučaj Kolarov. Po meni je to odličan igrač, a sad ne može ni na klupi da sjedi???
City sebi očito može da dozvoli da noseći igrači vrlo dobrih reprezentacija sjede na klupi ili na tribinama!
Mišljenja sam da će Džeko na posudbu na polusezoni gdje bi neki klub preuzeo njegovu isplatu plate. Pošto u Cityu neće moći da se iskaže, biće posuđen da uđe u formu, zabije koji gol i digne sebi cijenu na tržištu...pa na ljeto klasična prodaja uz obeštećenje solidno! Opet kažem, vrlo-vrlo slična sudbina Adebayora!
Ne treba se uzbuđivati i pretjerano iščekivati da li će Džeko startati ili ući sa klupe u 60-toj, 70-toj il 80-toj...Svima je jasno da Mancini u njemu vidi nužno zlo i on je otpisan iz ozbiljnih kombinacija. Džeko je po svemu naslijedio Adebayora, pa tako i njegovu sudbinu.
Džeko je više iz kurtoazije govorio kako je sve OK i da je zadovoljan, a na transferu se radilo danonoćno, samo ste primjetili da malo ko olako ode iz Citya, a oni koji puno laprdaju dobiju po brnjici (novčano). Mi možemo nagađati medijske tračeve, ali vjerovatno ljetos nije bilo realne ponude Cityu od strane interesenata. City je masno iskeširao i gleda da ne padne previše, a ne vjerujem da je neko nudio neke fine novce za obeštećenje, već su to bile kojekakve kombinacije i malverzacije ili smješni novci...
Meni je također interesantan slučaj Kolarov. Po meni je to odličan igrač, a sad ne može ni na klupi da sjedi???
City sebi očito može da dozvoli da noseći igrači vrlo dobrih reprezentacija sjede na klupi ili na tribinama!
Mišljenja sam da će Džeko na posudbu na polusezoni gdje bi neki klub preuzeo njegovu isplatu plate. Pošto u Cityu neće moći da se iskaže, biće posuđen da uđe u formu, zabije koji gol i digne sebi cijenu na tržištu...pa na ljeto klasična prodaja uz obeštećenje solidno! Opet kažem, vrlo-vrlo slična sudbina Adebayora!
Sa uefa.com:
Manchester City: Hart, Maicon, Kompany, Clichy, Nastasić, Nasri, Javi García, Barry, Silva, Yaya Touré, Tévez
SUBS: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Kolarov, Rodwell, Džeko, Agüero
Manchester City: Hart, Maicon, Kompany, Clichy, Nastasić, Nasri, Javi García, Barry, Silva, Yaya Touré, Tévez
SUBS: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Kolarov, Rodwell, Džeko, Agüero
Ja ne razumijem cime je Balotelli zasluzio da opet bude ispred Edina
, ajd da je Aguero i Tevez, nebi mi bilo krivo, ali Tevez i Balotelli u prvoj, pa J*** ti mancini mater glupu
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, rukometubih23 i 19 gostiju.