Gdje ti vidis Balotelija u ovoj postavi?MrShadow je napisao/la:Ja ne razumijem cime je Balotelli zasluzio da opet bude ispred Edina, ajd da je Aguero i Tevez, nebi mi bilo krivo, ali Tevez i Balotelli u prvoj, pa **** ti mancini mater glupu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Principatus
- Kontakt:
Hebiga taman sam se pripremio da gledam ovu utakmicu CL. Ali hajde ima jos Dortmund. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Idi na MCFC.CO.UK pa na Live Center i Team SheetsLucryler je napisao/la:Gdje ti vidis Balotelija u ovoj postavi?MrShadow je napisao/la:Ja ne razumijem cime je Balotelli zasluzio da opet bude ispred Edina, ajd da je Aguero i Tevez, nebi mi bilo krivo, ali Tevez i Balotelli u prvoj, pa **** ti mancini mater glupu
Kako je ovaj Mancini slab trener. Koja je ovo kukavica, fuj!!!!armin je napisao/la:Sa uefa.com:
Manchester City: Hart, Maicon, Kompany, Clichy,Nastasić, Nasri, Javi García, Barry, Silva, Yaya Touré, Tévez
Igra doslovice 4-6-0 gdje eto kao Tevez će mu igrati centarfora pa će to kao biti 4-5-1
Usr'o se ko grlica, al opet ima hrabrosti staviti u tim Maicona, Nastasića, Javi Garciu koji su odigrali za City zbirno 2 utakmice jbt!!!
Jbo li mu Balotelli mamu zabarsku 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
idi mancini u p.m , dabogda vas ljudi obrukali
Za to sam znao ali ne za ovu gore navedenu postavu sa UEFA.e , ali bice mi drago kada baloteli dobije crveni i dobit ce ga zapamtite sta sam vam rekaoMrShadow je napisao/la:Idi na MCFC.CO.UK pa na Live Center i Team SheetsLucryler je napisao/la:Gdje ti vidis Balotelija u ovoj postavi?MrShadow je napisao/la:Ja ne razumijem cime je Balotelli zasluzio da opet bude ispred Edina, ajd da je Aguero i Tevez, nebi mi bilo krivo, ali Tevez i Balotelli u prvoj, pa **** ti mancini mater glupu
Pa vidite da je Tevez prva opcija (nabijem mu majku)... Povrijedjeni aguero bi prije igrao od Dzeke. Pa eto, dozvolite Manciniju da dolazi u medjugorje. U PM
ja bi ga silovao da sam tamo
ja bi ga silovao da sam tamo
Maicon ce biti zaduzen za Di Mariju , grohotm se smijem ...
na stranici manchester citija pise da dzeko NIJE ni na KLUPI
vidi stvarno frajer ni na klupi ne sjedi
Na UEFA stranici je na klupi
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... ch=2009503" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... ch=2009503" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
i na fb stranici city-a je na klupi,ali svakako da je prvi izbor sa klupe Aguero.
Mancini je idiot...to dokazuje po ko zna koji put...cuj Nastasic...huh
Tu stoji da je na klupi.
Tu stoji da je na klupi.
Support Velez, It's logical! ★
http://mcfc.co.uk/Matchday?ref=f476844" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto postave , Dzeko na klupi
Eto postave , Dzeko na klupi
- LarryDavid
- Kontakt:
hz1987 je napisao/la:Kako je ovaj Mancini slab trener. Koja je ovo kukavica, fuj!!!!armin je napisao/la:Sa uefa.com:
Manchester City: Hart, Maicon, Kompany, Clichy,Nastasić, Nasri, Javi García, Barry, Silva, Yaya Touré, Tévez
Igra doslovice 4-6-0 gdje eto kao Tevez će mu igrati centarfora pa će to kao biti 4-5-1
Usr'o se ko grlica, al opet ima hrabrosti staviti u tim Maicona, Nastasića, Javi Garciu koji su odigrali za City zbirno 2 utakmice jbt!!!
Ma covjek ima svoje sheme kao uostalom svaki strucnjak dje ces ti izdaleka prokuziti o cemu se radi...pravi vizionar spreman je da rizikuje, da isprobava i da pravi velike greske, a mozda tako i zbuni murinha...zar se ne sjecas Titove fore na neretvi kad je srusio most?
Nadam se da ce Dzeko igrati veceras i zabiti!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Nastasic odlican stopermandraX je napisao/la:Mancini je idiot...to dokazuje po ko zna koji put...cuj Nastasic...huh
dzeko i aguero na klupi tevez igra a balonje nema ni na klupi