RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

felix54
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la felix54 » 10 maj 2014, 18:16

hahhahah pjesama :urnebes: :urnebes: :facepalm:

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 10 maj 2014, 19:10

Igrali se s plemicima...napunili ih glavicima :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 maj 2014, 19:16

Cestitke na pobjedi. Znam da vam puno znaci :P ..
Hvala i RA sto su dokazali koliko su drukciji od svojih "neprijatelja"..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 10 maj 2014, 19:19

Cestitam!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 10 maj 2014, 19:21

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 10 maj 2014, 19:22

Ostadose sampioni bez slaga na torti koja ce biti malo i slankastog ukusa :D . Mi smo pokazali ko je gazda u gradu :wave:

Sto se tice utakmice,zrinjski nije preso centra do naseg gola,mi imali inicijativu i nekolike dobre sanse.Kasnije se zrinski otvorio i stvorio nekolike sanse(najbulju nas kodro pogodio sopstvenu precku :crazy: )Uglavnom zasluzeno smo dobili(a evo i Karacic to isto kaze).

Dobro onaj debil Vaha rece, yebo ti titulu ako izgubimo od Veleza :think: Malo vise srece drugi put,do tada imate :wave:

P.S.Kako ga Hebibovic zavuce majstorski :tokralju:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 maj 2014, 19:26

Velez je trenutno forme sto se tice, najbolji tim u PL. Valjda cete zadrzati ovaj sastav :thumbup:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 maj 2014, 19:27

Cestitke momcima na novoj pobjedi, sa kojom smo zaokruzili ovu odlicnu polusezonu. Bili smo bolji protivnik i zasluzeno smo slavili na kraju. Svi su odigrali jako dobru utakmicu, a Hebibovic jos jednom pokazao kakav je igrac.

Al koji su licemjeri ovi iz Zrinjskog krenuvsi od navijaca, igraca do trenera. Kaze Karacic "ovo ponasanje navijaca neka ide na cast Velezu", a svi znamo sta su njihovi navijaci i i graci uradili na utakmici sa Velezom, te kako su pojedinci nagradjeni.

PS I jos jedan specijalni pozdrav navijacima Zelje :wave:

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 10 maj 2014, 19:32

Bravo Rodjeni!

Ova ekipa ako u vecini ostane na okupu, uz par pojacanja (snazan napadac i vezni igrac), iduce sezone ce tek da pokaze pravu vrijednost. Dominirali smo tzv "sampione" vecinom utakmice, nisu prvo poluvrijeme dosli do gola a kamli opucali i kad se sve sabere, zasluzeno dobili. Izdvojio bih Maletica danas, koliko god da mu je plata, covjek je dokazao da je zasluzuje, pravi profesionalac od glave do pete, volio bih kad mi mogao da ostane i iduce sezone. Nejgova borbenost i iskustvo moze da se iskoristi i iduce sezone.
Hebibovic je car. Nema ni jedna ekipa ove Premier Lige love da ga dovede, pa ni Sarajevo. Ja bih ga prodao za 400 000 eura, vrijedice jos vise 120%. On je prerastao ovu ligu, ali nadam se da nece otici, da ce nam pomoci borbu za vrh iduce sezone, tesko zamjenjiv.
Okic dobar, zna biti i bolji Sefko, propustio 100% priliku, ali Sefko mi te volimo! :)
Hajdarovic "osica" svaka mu cast, eh da su svi onako borbeni. Osjetio se pad igre sa njegovim izlaskom.
Zolj, Skaljic,Letic i Merzic svaka cast u odbrani, bez izgubljene lopte.
Jankovic dobar, malo uspavan danas.

A pojedinim gledaocima, ne bih to nazvao navijacima ono nije potrebno stvarno, ko god i malo voli Velez nece ubacivati predmete u igru. Te bi seljacine sve trebalo pohapsiti, stvarno ne dolici nam to, ali i to se da srediti. Nadam se da su uhapseni, pa nek oni onda plate kazne koje ce biti velike radi onog sranja. Oni su isto i pomogli zrinjskom jer je prekid vise pomogao zrinjskom nego nama. Nadam se da ce uprava nesto uraditi protiv ovoga jer ovo stvarno steti samo Velezu, a pomaze nekome drugom. Eto priznam, imamo i mi seljacina, ali nikad necemo biti na nivou nultrasa pa da ulijecemo na teren, gonjamo igrace i upravu protivnika. To je ispod nas.

Kaze nije Karadzic nego Karacic. :) Kaze kostur ode nazad u "svoj mostar", provociraj ti koliko hoces danas ste izgubili od bolje i kvalitetnije ekipe.
A onaj komentator, ocigledan zeljin navijac ili tipicni bosnjo provokator, kaze za Jankovica da treba otici negdje da mu placaju vise. Jankovicu ako se ne varam istice ugovor 2016? Samo vi provocirajte mami vam ga u :guz: a mi cemo da nastavimo sa rezultatima.
Uprava svaka cast, ogroman posao je uradjen i puno toga je jos pred nama, samo naprijed istim putem.
Hvala vam Rodjeni, ovaj niz pobjeda sad nastaviti i u iducoj sezoni. Sa nestrpljenjem ocekujem ovo ljeto i poteze uprave. ;)

Moze li neko da napise, ako zna sigurno, kada prvim jedanaest isticu ugovori?

Forza Velez

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 10 maj 2014, 19:40

pitar079 je napisao/la:Cestitam!
Hvala brate. Puno srece u kupovima, nadam se da cete biti iznenadjenje i uletiti u euro ligu! :thumbup:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 10 maj 2014, 19:43

Hahaha... dobro reče Karačić idemo se vratiti u svoj Mostar i dostojno proslaviti titulu..
A iskreno Velež ima deset puta bolje igrače nego nazovi navijače.... To je ta posebnost pljuvanje, gađanje svim i svačim prijetnje uh, dobro je nek se protivnički igrače vrate u grad živi i zdravi to je najvažnije. Dok je ovakvih jadnih navijača Velež se ne treba brinuti za svoju budućnost... neće je ni imati :shh:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 10 maj 2014, 19:48

Bravo Rođeni....malo previše straha i nervoze, ali muški i do kraja :thumbup:

@ miki brojke

ako ćemo pravo, ta konstatacija važi i za Zrinjskog...ili procenat budala među navijačima sasvim sigurno je u najmanju ruku podjednak.....fudbalski govoreći, bio sam iznenađen kvalitetom Zrinjskog....

i onaj Karačić je zaista seljak, ali čini mi se da je on glavni razlog vašeg uspjeha

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 maj 2014, 19:50

miki651 je napisao/la:Hahaha... dobro reče Karačić idemo se vratiti u svoj Mostar i dostojno proslaviti titulu..
A iskreno Velež ima deset puta bolje igrače nego nazovi navijače.... To je ta posebnost pljuvanje, gađanje svim i svačim prijetnje uh, dobro je nek se protivnički igrače vrate u grad živi i zdravi to je najvažnije. Dok je ovakvih jadnih navijača Velež se ne treba brinuti za svoju budućnost... neće je ni imati :shh:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ko nam se nasao pricati o sigurnosti protivnicikih igraca na stadionu :rol: :rol: :rol: :rol:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 10 maj 2014, 19:50

miki651 je napisao/la:Hahaha... dobro reče Karačić idemo se vratiti u svoj Mostar i dostojno proslaviti titulu..
napisa tip kockaste glave od 120 kila, face neandertalca, koji je prije koju godinu uletio u teren i bezuspjesno gonjao igrace Veleza i upravu. :clap:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 maj 2014, 19:51

hahahahah
Zrinjski ima budućnost sa svojim navijačima da kako da ne da se prisjetimo
[youtube][/youtube]

Bravo mom sugrađaninu Hebibović :tokralju: :tokralju:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 10 maj 2014, 19:51

Mi zadovolji živi i zdravi vratitili se u grad igrači. Sudac sretan izbjegao linč ostale sve u dure....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 maj 2014, 19:52

Kadet91 je napisao/la:
napisa tip kockaste glave od 120 kila, face neandertalca, koji je prije koju godinu uletio u teren i bezuspjesno gonjao igrace Veleza i upravu. :clap:
I na kraju su jednog tog branili momci na osiguranju kad je ga sutao onaj igrac Veleza.. :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 maj 2014, 19:54

Bayern@heart je napisao/la:
hahahahah
Zrinjski ima budućnost sa svojim navijačima da kako da ne da se prisjetimo
[youtube][/youtube]

Bravo mom sugrađaninu Hebibović :tokralju: :tokralju:
Kako ga igrac Veleza nakvasi na 1:0o
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 10 maj 2014, 19:58

Jesu ono nekog plemicha nalomili na dedarskoj?
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 10 maj 2014, 19:58

miki651 je napisao/la:Mi zadovolji živi i zdravi vratitili se u grad igrači. Sudac sretan izbjegao linč ostale sve u dure....
Bogu hvala, nek niste zakasnili na autobus za Donji Ograđenik :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []