FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko neinteligentnih rješenja, nevjerovatno. Al još kad počnu prozivati ulazak Gasala, e čuj Gasal ...
Izgubljene 3.000 gledalaca protiv Slobode. A ovakav Radnik se morao pobijediti. Je.baji ga.
Izgubljene 3.000 gledalaca protiv Slobode. A ovakav Radnik se morao pobijediti. Je.baji ga.
-
- Kontakt:
Ovdje treba uvesti vaspitaca.
- MocMahale444
Istina da je onaj teren oranica gori nego da su igrali na njivi. Zabraniti igrati klubovima koji nemaju dobar teren
Kuci uz publiku igraju dosta dosta bolje a na strani rinaka.
Gospodin vlado jagodic vidite li koliko je navijaca Željezničara doslo.

Kuci uz publiku igraju dosta dosta bolje a na strani rinaka.
Gospodin vlado jagodic vidite li koliko je navijaca Željezničara doslo.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Najveća prednost ove sezone je naš domaći teren zbog publike definitivno i zato SVI NA GRBAVICU protiv Slobode
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Preljut sam.
Vidis teren kakav je i glumis budalu ne prilagodjavas se nego ko da igras na Grbavici pa ima vremena nema veze sto se fula, moze se stisnuti kad god jer teren dozvoljava. Moze klinac kad snagu izgubis, a gola ne zavalis.
Vidis teren kakav je i glumis budalu ne prilagodjavas se nego ko da igras na Grbavici pa ima vremena nema veze sto se fula, moze se stisnuti kad god jer teren dozvoljava. Moze klinac kad snagu izgubis, a gola ne zavalis.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Izvinjavam se za prozivanje Gasala

Pročepit će negdje.
Utakmica je u nedjelju u 21h.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:02Bice nas protiv Slobode minimum petaka ako bude dobar termin..
-
- Kontakt:
Oko 6 miljaLjoZee je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:03Utakmica je u nedjelju u 21h.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:02Bice nas protiv Slobode minimum petaka ako bude dobar termin..

Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Nijedan gledaoc koji je htio doci nije izgubljen picko jedna sugava jel ti jasno pickice!
Da se malo vratimo na utakmicu, ovdje se sralo za Blaževića citavu utakmicu a odigrao solidno kao svi iz odbrane. Izdvojio bi stoperski par kao najbolje igrace na utakmici. Definitivno nije greska sto je Aco poceo. Crnčević bezveze zasad, Beća dobar, Bojo izgubljen oscilira kao da je njemu 17 godina. Subašić solidan. Mujezinović i Gasal ocajni pogotovo Gasal. Juričić borben i to je to. Zdunić dobar puno bolje odigrao od Gasala.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Juričić, Crnčević borbeni.
Ostali katastrofa.
Manijaci bravo !
Ostali katastrofa.
Manijaci bravo !
Izjava Ivkovica kao da su igrali 7 juniora, a ne Bekric, Kosoric, Crncevic, Mujezinovic, Juricic, Blazevic... al dobro.
Procepit ce negdje i na strani.
Procepit ce negdje i na strani.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 22 avg 2021, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Ovo fakat vise nisu navijaci Zelje sto pisu ovdje. Ako neko zna gdje smo i sta smo trenutno onda bi to trebali biti navijaci, ali kad procitas sta se ovdje pise. Pa ljudi moji da vas igraci i ljudi u klubu znaju prepoznati, pljuvali bi vas kao zadnje fukare. Treba te se dobro dozvati.
Tako je...samo je raji to tesko prihvatiti, ovakve utakmice to je nasa realnost ove sezone, sto se tice laksih protivnika u gostima..kuci moramo ic na pobjedu i kuci ce to lakse ici zbgog pritiska navijaca, a u gostima je bitno da se ne izgubi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:53Ma pomirite se sa cinjenicom da smo jako limitirana ekipa,mozda i najslabija.Mi zivimo na imenu kluba trenutno.KANA je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:43Ma zali boze ovih navijaca sto su otisligrbavicka1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:41Interesantnija trka dvije kornjače od ovog cirkusa.kapa do pola Manijaci
![]()
![]()
15 tak minuta,i par dobrih akcija i to je to.
Ne mozemo mi vise od toga. Igra nam zavisi od euforije navijaca,i neke nase nade. Ocekivao sam pobjedu Zelje uvijek,pa cu i sada,ali mi nije jasno sta se iscudjavamo.
Mi kad dobijemo sve se zaboravi,sto je nekako navijacki.
Evo i kad imas priliku da zaprijetis npr iz prekida,nema ko da ga izvede,jer su ti Bekric i Durakovic na klupi.
Jednostavno se moramo naoruzati i strpljenjem i jakom podrskom,jer trenutno je to najmanje sto mozemo.
Nismo navikli ali tako je kako je.
Evo ovaj dokaz manijaka i igraca na kraju sve govori.
Ovo nekako mora izdobrit na kraju.
Danas Vrhovac najbolji meni, pozrtvovan i solidan skroz..im tu kikseva al je okej..Crncevic isto dobar imao je par finih iznosena lopte..idemo dalje, svi na Slobodu! VTŽ
Ne pije vam puno vode ta da je dobar bod i na strani. Jeste ako nekom jacem otkines, a ne slabijem od sebe ili u najgorem slucaju jednakom. Ovdje su dva boda izgubljena, pojma nemam gdje ih Ivkovic konta nadoknaditi jer mu raspored ne ide na ruku. Treba ti 0:1 i ne mozes skontati fazon kako to da ostvaris.
Bas tako ,sve znas ali ne mozes da se pomiris da moras gledati ovakvog ZeljuAzzuri je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:06Tako je...samo je raji to tesko prihvatiti, ovakve utakmice to je nasa realnost ove sezone, sto se tice laksih protivnika u gostima..kuci moramo ic na pobjedu i kuci ce to lakse ici zbgog pritiska navijaca, a u gostima je bitno da se ne izgubi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:53Ma pomirite se sa cinjenicom da smo jako limitirana ekipa,mozda i najslabija.Mi zivimo na imenu kluba trenutno.
15 tak minuta,i par dobrih akcija i to je to.
Ne mozemo mi vise od toga. Igra nam zavisi od euforije navijaca,i neke nase nade. Ocekivao sam pobjedu Zelje uvijek,pa cu i sada,ali mi nije jasno sta se iscudjavamo.
Mi kad dobijemo sve se zaboravi,sto je nekako navijacki.
Evo i kad imas priliku da zaprijetis npr iz prekida,nema ko da ga izvede,jer su ti Bekric i Durakovic na klupi.
Jednostavno se moramo naoruzati i strpljenjem i jakom podrskom,jer trenutno je to najmanje sto mozemo.
Nismo navikli ali tako je kako je.
Evo ovaj dokaz manijaka i igraca na kraju sve govori.
Ovo nekako mora izdobrit na kraju.
Danas Vrhovac najbolji meni, pozrtvovan i solidan skroz..im tu kikseva al je okej..Crncevic isto dobar imao je par finih iznosena lopte..idemo dalje, svi na Slobodu! VTŽ

-
- Kontakt:
Bod je tako dobar da će biti grčevita borba da ne ispadnemo. Kad se uzme ostatak prvenstva pa sudije počnu da divlja u, nećemo mi bod izvući po ovim vukojebinama..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Dobro je. Mi smo bez Mekića druga ekipa. Crncevic bez rizika ikakvog. Ivković napravio izmjene kako je i trebao. Zdunić na ovom terenu ništa, Bojo slabijenego inače. Aco daje određenu sigurnost u odbrani, ali su nam linije daleko kad je on unutra. Zadnja linija ne izlazi dovoljno visoko. Danas Subašić po meni bolji od ostalih. Idemo protiv Slobode neizgubiti
- svrakino1921
- Kontakt:
Mogli smo na kraju i izgubit
Onda bi nam i boba ova jedna bila dobra
Bitno je da su momci i sa gostovanja donijeli bod
Boba po boba i skupit ce se nesto
Ako dobiju Slobodu
A bit ce tesko
Na pauzi mozemo svi biti sretni
Onda bi nam i boba ova jedna bila dobra
Bitno je da su momci i sa gostovanja donijeli bod
Boba po boba i skupit ce se nesto
Ako dobiju Slobodu
A bit ce tesko
Na pauzi mozemo svi biti sretni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.