31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Ljudi su bolesna nacija, cast izuzecima koji je mozda 15-20% , umisljeni, smatraju da su vrijedniji od drugi naroda, a ono sto je u ovom slucaju vole lagati, od ciste situacije gdje isti ti momci iz RS većinom ne žele da igraju za BiH, oni to sad pretvaraju, kao da nisu pozivani, mene to iskreno ne tangira ni 1%, meni je drago sto jedu sebi m*da, znaci da ih boli, cim su zapjenili, neka pate kad su bolesni.
Padovan je napisao/la: ↑05 apr 2026, 09:22Ljudi su bolesna nacija, cast izuzecima koji je mozda 15-20% , umisljeni, smatraju da su vrijedniji od drugi naroda, a ono sto je u ovom slucaju vole lagati, od ciste situacije gdje isti ti momci iz RS većinom ne žele da igraju za BiH, oni to sad pretvaraju, kao da nisu pozivani, mene to iskreno ne tangira ni 1%, meni je drago sto jedu sebi m*da, znaci da ih boli, cim su zapjenili, neka pate kad su bolesni.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
1+ eto slucaj Kovacevic, Vukovic, I bolje sto ne zele eto sta znaci kad gines za dres svoje reprezentacije.Padovan je napisao/la: ↑05 apr 2026, 09:22Ljudi su bolesna nacija, cast izuzecima koji je mozda 15-20% , umisljeni, smatraju da su vrijedniji od drugi naroda, a ono sto je u ovom slucaju vole lagati, od ciste situacije gdje isti ti momci iz RS većinom ne žele da igraju za BiH, oni to sad pretvaraju, kao da nisu pozivani, mene to iskreno ne tangira ni 1%, meni je drago sto jedu sebi m*da, znaci da ih boli, cim su zapjenili, neka pate kad su bolesni.
Ma narod koji živi od mitomanije i u iluzijama. Vole lagati i poturati. Jako su negativni, prljavi po prirodi i crnjaci veliki. Ne trebaju na negativci u reprezentaciji. Elem, srbi ne žele da igraju za BiH, zvalo ih se tonu njih zadnjih par godina, odbili su i tu se završava sva priča. Ne trebaju nam neki polovnjaci, i ovaj Lukić je nazor pozvan, doduše totalno bespotreban, ali eto samo da ispuni tu kvotu.
Samo činjenica je, čim smo se riješili srba u reprezentaciji, odmah nas je krenulo i plasirali smo se. To dovoljno govori. Nekom se sviđa to ili ne, ali tako je.
Samo činjenica je, čim smo se riješili srba u reprezentaciji, odmah nas je krenulo i plasirali smo se. To dovoljno govori. Nekom se sviđa to ili ne, ali tako je.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nije to baš tako. Nismo se mi nikog riješili,jednostavno trenutno ne postoji Srbin koji ima mogućnost,ali i kvalitet da bude na ovom spisku. Lukić je zaslužio poziv kao nagradu za igre u klubu,ali na njegovoj poziciji konkurencija je žestoka.Stroj1946 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:35Ma narod koji živi od mitomanije i u iluzijama. Vole lagati i poturati. Jako su negativni, prljavi po prirodi i crnjaci veliki. Ne trebaju na negativci u reprezentaciji. Elem, srbi ne žele da igraju za BiH, zvalo ih se tonu njih zadnjih par godina, odbili su i tu se završava sva priča. Ne trebaju nam neki polovnjaci, i ovaj Lukić je nazor pozvan, doduše totalno bespotreban, ali eto samo da ispuni tu kvotu.
Gdje je Fanatic? Da nije sta sebi ucinio, ne daj Boze?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koga boli qrac za koga ko navija? Vec iz prvih recenica u ovoj emisiji bilo je vidljivo u kojem smjeru ovo ide, tako da nisam ni gledao dalje. Valja reci gledaocima u RS-u da je maksimum osjecaja prema Bosni i Hercegovini (pa time i reprezentaciji) je da budu ravnodusni. Utrkuju se obojica da kazu koji je ravnodusniji bio
Cini mi se da je ratni reporter odnio pobjedu, jer cak nije ni znao da je utakmica, dok ovaj sportski je rekao da je eto okrecao da vidi...ali i naglasio je bezbroj puta "sa sportskog aspekta" pa mu je to olaksavajuca okolnost, pa je i on ispao dovoljno dobar Srbin iz Republike Srpske.
Pa se onda utrkuju da kazu kako ovo i nije neki uspjeh jer je prosireno prvenstvo na 48 zemalja. Valjda je veci uspjeh ostati kod kuce kao Srbija i gledati s kauca. I nema veze sto je i Kosovo bilo blize plasmanu nego Srbija, nista to...
Ja recimo nemam nikakav problem da nijedan od njih, Ni Djuro iz Rudog, ni Ugljesa iz Lopara ne navija za Bosnu i Hercegovinu, nego navija za Srbiju. Problem je sto se, po njima, ocito ne smije navijati za Bosnu i Hercegovinu u Republici Srpskoj, sto navijaci Bosne i Hercegovine to moraju biti "u svoja cetiri zida", sto bi se cin gdje deset auta u Banja luci izadje i napravi kolonu sa zastavama BiH shvatio kao cin provokacije, a mozda i bili kaznjeni zbog "remecenja javnog reda i mira".
Na kraju nek svako navija (i igra) za koga hoce, ovo je sve zabava i igra (sto onaj rece), ali ostaje cinjenica da su Srbija i Bosna i Hercegovina dvije razlicite zemlje, RS i FBiH entiteti u drzavi Bosni i Hercegovini i to nijedan novinar koji i ne zna kad je utakmica BiH-Italija nece promjeniti.
Pa se onda utrkuju da kazu kako ovo i nije neki uspjeh jer je prosireno prvenstvo na 48 zemalja. Valjda je veci uspjeh ostati kod kuce kao Srbija i gledati s kauca. I nema veze sto je i Kosovo bilo blize plasmanu nego Srbija, nista to...
Ja recimo nemam nikakav problem da nijedan od njih, Ni Djuro iz Rudog, ni Ugljesa iz Lopara ne navija za Bosnu i Hercegovinu, nego navija za Srbiju. Problem je sto se, po njima, ocito ne smije navijati za Bosnu i Hercegovinu u Republici Srpskoj, sto navijaci Bosne i Hercegovine to moraju biti "u svoja cetiri zida", sto bi se cin gdje deset auta u Banja luci izadje i napravi kolonu sa zastavama BiH shvatio kao cin provokacije, a mozda i bili kaznjeni zbog "remecenja javnog reda i mira".
Na kraju nek svako navija (i igra) za koga hoce, ovo je sve zabava i igra (sto onaj rece), ali ostaje cinjenica da su Srbija i Bosna i Hercegovina dvije razlicite zemlje, RS i FBiH entiteti u drzavi Bosni i Hercegovini i to nijedan novinar koji i ne zna kad je utakmica BiH-Italija nece promjeniti.
Odlicno zapazanje.phillies je napisao/la: ↑05 apr 2026, 12:54Koga boli qrac za koga ko navija? Vec iz prvih recenica u ovoj emisiji bilo je vidljivo u kojem smjeru ovo ide, tako da nisam ni gledao dalje. Valja reci gledaocima u RS-u da je maksimum osjecaja prema Bosni i Hercegovini (pa time i reprezentaciji) je da budu ravnodusni. Utrkuju se obojica da kazu koji je ravnodusniji bioCini mi se da je ratni reporter odnio pobjedu, jer cak nije ni znao da je utakmica, dok ovaj sportski je rekao da je eto okrecao da vidi...ali i naglasio je bezbroj puta "sa sportskog aspekta" pa mu je to olaksavajuca okolnost, pa je i on ispao dovoljno dobar Srbin iz Republike Srpske.
naprijed rejal
Ovaj ćelavi brko bi mogao fasovat srčani nakon uspjeha naše repke. Samo gazite momci zbog ovakvih fekalija. Ne treba vam veća motivacija.
Opet apelujem, ne kontaminirajte pdf ovim zadojenim bolesnicima, pa ovom ćelavom na očima vidiš da nije normalan, teška psihoza 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cini mi se ljiljani popularniji nego prije 10-15god.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam to htio spomenuti. Kao da ih inata jos vise zastave sa ljiljanima dominiraju otkako su pokusali da ih zabrane na utakmicama repke i hvala im na tome.
Prelijepo izgleda, a kome smeta neka odj3be.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja sam tek danas vidio snimak da ovaj malac iz Čelika krade papir Donnarummi dok Tahirović izvodi penal, što znači da je ipak Gigi s razlogom poderao Vasilju njegov papir 
Iskreno, džaba se zamarate sa tim šta neko misli u RS. Ljudi imaju pravo da vole ili ne vole BiH. Za repku BiH je navijalo mnogo ljudi koji tamo žive, nekih 10-15% populacije (Bošnjaci i Hrvati).
Njihova volja je da i nesrbi u RS ne ispoljavaju javno i tajno simpatije prema BiH, ali to je već nemoguće.
Njihova volja je da i nesrbi u RS ne ispoljavaju javno i tajno simpatije prema BiH, ali to je već nemoguće.
Koga boli krasni qrac sta oni misle, ne fekalizirajte temu u ove mubarek dane.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ljudi, ima li neko link cijele utakmice s nasim komentatorom? Ili SK, nije bitno
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot], CAGarfia, ebi46, Goalgetter, Iceplayer, Konzerva, MiranGlasnic, PeppermintSA, SanaBosna, Wilshere10, zenica159, Zglavkar i 72 gosta.