Ma sad nas "nema", a kad pocne, aBd, Mirza šicati trojke, vidi se koliko nas ustvari ima haharisingforce je napisao/la:Brooklyn Nets
G · Deron Williams G · Joe Johnson F · Gerald Wallace F · Reggie Evans C · Brook Lopez
Jerry Stackhouse (sore right hamstring) is QUESTIONABLE.
Kris Humphries (sprained left ankle) is OUT.
S oficijelne stranice NETSA![]()
Nego, koliko nas ima koji veceras prate Mirzu ?![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ma ima nas koliko treba 
a bez Humpriesa i sa ovim nekim problemima oko Blatcha(mada ajd nije to previse bitno)
mogao bi imati ponovo sasvim solidnu minutazu
a bez Humpriesa i sa ovim nekim problemima oko Blatcha(mada ajd nije to previse bitno)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Daj Boze...i ja se nadam...Eh, jos da ga hoce ici ko proslu tekmu...Raul_64 je napisao/la:Ma ima nas koliko treba
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
4stringsonly
- Kontakt:
Tu smo.
Evo najjača stranica što se tiče updatea pred tekme. S desne strane uvijek ubacuju ko igra ili ne, od ovih koji budu označeni kao Day-to-day.
http://www.rotoworld.com/sports/nba/basketball" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo najjača stranica što se tiče updatea pred tekme. S desne strane uvijek ubacuju ko igra ili ne, od ovih koji budu označeni kao Day-to-day.
http://www.rotoworld.com/sports/nba/basketball" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hajmooo Mirzaaaaaaa
Nemoj da sam džabe budan noćas
Nemoj da sam džabe budan noćas
Da se pridružim raji. 
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Jos samo sat vremena 
- storm_raider
- Kontakt:
Idemo Mirza lagano samo, nikad nisam ni sumnjao u tebe. A sto dolaze ljudi sada na ovu temu, bujrum. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nek' nam je hairli ..Mirza sine, za svoje bosandžerose odigraj još jedan fantastičan meč.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa dosta je raje pratilo Mirzu, ali nije bilo na forumustorm_raider je napisao/la:Idemo Mirza lagano samo, nikad nisam ni sumnjao u tebe. A sto dolaze ljudi sada na ovu temu, bujrum.
-
patriota_90
- Kontakt:
Cekamo te Mirza veceras, da budemo skromni double-double i svi zadovoljni 
ma Mirza veceras igra 100 % zato ce ga gledat puno raje!!
Kad se sjetim nekoliko puta, cekam i cekam, oci mi se sklapaju, Mirze nigdje....pihgazda664 je napisao/la:ma Mirza veceras igra 100 % zato ce ga gledat puno raje!!
-
4stringsonly
- Kontakt:
Ja se zadnji put napio k'o majka...Došao kući u pola 5 i vidim MT3 razvalio. A sve i jednu sam ispratio tekmu. Baksuz.
I onda skinem fino tekmu u HD-u i pogledam na miru.
I onda skinem fino tekmu u HD-u i pogledam na miru.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Bezz danas citam po forumu kad vidim vcr tekma, prosli put prespavao skoro cijelu utakmicu, same se oci sklapljale...zato danas nova taktika, sad se probudio i popio kafu ma necu cijelu noc zaspati...nadam se da ce Mirza veceras odigrati jos jednu dobru partiju....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ima nas ima, ne mogu da vjerujem da je ovakva ludnica nastala
Samo da Mirza dns ne razocara
GO GO GO 
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Jah, mi se svi spremili da gledamo, a da nam ga večeras šukne, a?mirza41 je napisao/la:Ima nas ima, ne mogu da vjerujem da je ovakva ludnica nastalaSamo da Mirza dns ne razocara
GO GO GO
Inače momak je legenda mislim na Sea
Semsudin je napisao/la:Jah, mi se svi spremili da gledamo, a da nam ga večeras šukne, a?mirza41 je napisao/la:Ima nas ima, ne mogu da vjerujem da je ovakva ludnica nastalaSamo da Mirza dns ne razocara
GO GO GO
Hahahaha, ma zna on da ima ovoliku podrsku tako da ce igrati na nivou, nadam se
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.