harishp je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Safete, odi posle Katara, nije ovo za tebe, veruj mi na reci!!!
Uzmi neku funkciju u savezu, budi dingospo, uzivaj u onome sto sti na terenu stekao, a to je slava i hvala!!!
@chole-ch paninija ti nemoj zezat
Capellica koji vodi ludokravase ima cirka,pa nekih....samo nekih 140 puta vecu platu od Papeta ili bilo kojeg novo izabranog selektora u BIH repci.I opet ni Alzira koji vrijedi ko' sam Dzeko nisu ga mogli dobiti
Nase gore list (ne tvoje) vec nase BIH (iako si veliki postovalac nase repke) to znamo.
Znaci nase gore list''satro veliki strucnjaci''tipa iz druge uvedem u prvu i onda se vrnem u drugu ili dobijem za to vrijeme nogu"".Ima ih koji su zaglavili i u trecoj.
E pa i takvim fali nesto sto se zove zob,zelembaci,ojri iliti cak i km-ovci.
Tako da o zamjeni kako treba nema ni govora.
I sta cemo onda.
Fali mi jos 40 panini slicica, sa bjeljinecem@ nije uspela razmena, zapelo u ptt razmeni.

Koliko ti trebas jos?
Ma kapiram ja tebe, ali reko da BH stovaoci bubamare ne gube dragoceno vreme i zivce, jer sa Safetom nece BH nebo obasjati sunce Poljske i Ukrajine i moracu ponovo da lepim Panini slicice gde nece biti Edina Dzeka & co.
Ja iskreno i ne razmisljam o ludim engleskim kravama, njihovom pastiru, i ne berem gajle za njihove brige, jer ja se i necu sekirati kada oni budu pobedjivali ili ono drugo...
Ja samo hocu da se
mreze malih protivnika trpaju do vrha i da se ponovo
minimum baraz igra, kao nekada, a sa Safetom sam skeptik povodom toga. Jer znas kako se kaze, ili znas bureka praviti ili ne znas, a on ...
Zato, neka odradi jos Katar pa na novu funkciju. Trebace foteljasa u skorije vreme u savezu.