Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 20 jul 2010, 21:23

Pa koji se klinac onda meni ti obracas.
Ni dva minuta nije proslo da ti ne odgovoris. :roll:
Drugi niti hoce, niti zele a vala niti imaju licencu za selektora.A imena sve zvucna i Barcelonu,Real,Manchester vodili jest al u gujci.
Nakon tri utakmice niko ama bas niko ne moze reci ko je za trenera ili selektora a ko nije.
Ti si to tvrdio i prije prve tekme.Tako da nigdje veze nema.
P.S Ako nezelis da ti se neko obraca,onda valjda ide po redu.
To jest niti se ti trebas obracati toj osobi koja ti nepozeljna i citirati ga.
I mirna Bosna. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jul 2010, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2010, 21:29

Ja napisem u zezanciji sa @johnnyHZ da je Suljo jaci od Platinija,ti odmah ovakvim kruticarima je Suljo idol.Haj sam me zaobidji majketi,i to kruticari izbaci,nisi zanimljiv ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2010, 21:35

Da je se ebat a da ne udje. :roll:
Kriticar je covjek koji postavi zdravu evidenciju i vecinom jake razloge kritike.Kao i jaku podlogu i adekvatnu zamjenu.
''Kruticar'' je koji pise lose protiv neceg, a uopste nema ni jedan dio ovog sto ja sad navede.
Kako rekoh volja ti gore,volja dole.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 jul 2010, 21:40

Safete, odi posle Katara, nije ovo za tebe, veruj mi na reci!!!
Uzmi neku funkciju u savezu, budi dingospo, uzivaj u onome sto sti na terenu stekao, a to je slava i hvala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2010, 21:52

cole-ch je napisao/la:Safete, odi posle Katara, nije ovo za tebe, veruj mi na reci!!!
Uzmi neku funkciju u savezu, budi dingospo, uzivaj u onome sto sti na terenu stekao, a to je slava i hvala!!!
@chole-ch paninija ti nemoj zezat :mrgreen: :mrgreen:
Capellica koji vodi ludokravase ima cirka,pa nekih....samo nekih 140 puta vecu platu od Papeta ili bilo kojeg novo izabranog selektora u BIH repci.I opet ni Alzira koji vrijedi ko' sam Dzeko nisu ga mogli dobiti
Nase gore list (ne tvoje) vec nase BIH (iako si veliki postovalac nase repke) to znamo.
Znaci nase gore list''satro veliki strucnjaci''tipa iz druge uvedem u prvu i onda se vrnem u drugu ili dobijem za to vrijeme nogu"".Ima ih koji su zaglavili i u trecoj.
E pa i takvim fali nesto sto se zove zob,zelembaci,ojri iliti cak i km-ovci.
Tako da o zamjeni kako treba nema ni govora.
I sta cemo onda.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 jul 2010, 22:45

harishp je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Safete, odi posle Katara, nije ovo za tebe, veruj mi na reci!!!
@chole-ch paninija ti nemoj zezat :mrgreen: :mrgreen:
Capellica koji vodi ludokravase ima cirka,pa nekih....samo nekih 140 puta vecu platu od Papeta ili bilo kojeg novo izabranog selektora u BIH repci.I opet ni Alzira koji vrijedi ko' sam Dzeko nisu ga mogli dobiti
Nase gore list (ne tvoje) vec nase BIH (iako si veliki postovalac nase repke) to znamo.
Znaci nase gore list''satro veliki strucnjaci''tipa iz druge uvedem u prvu i onda se vrnem u drugu ili dobijem za to vrijeme nogu"".Ima ih koji su zaglavili i u trecoj.
E pa i takvim fali nesto sto se zove zob,zelembaci,ojri iliti cak i km-ovci.
Tako da o zamjeni kako treba nema ni govora.
I sta cemo onda.
Fali mi jos 40 panini slicica, sa bjeljinecem@ nije uspela razmena, zapelo u ptt razmeni. :D Koliko ti trebas jos?

Ma kapiram ja tebe, ali reko da BH stovaoci bubamare ne gube dragoceno vreme i zivce, jer sa Safetom nece BH nebo obasjati sunce Poljske i Ukrajine i moracu ponovo da lepim Panini slicice gde nece biti Edina Dzeka & co. 8-)

Ja iskreno i ne razmisljam o ludim engleskim kravama, njihovom pastiru, i ne berem gajle za njihove brige, jer ja se i necu sekirati kada oni budu pobedjivali ili ono drugo...

Ja samo hocu da se mreze malih protivnika trpaju do vrha i da se ponovo minimum baraz igra, kao nekada, a sa Safetom sam skeptik povodom toga. Jer znas kako se kaze, ili znas bureka praviti ili ne znas, a on ...

Zato, neka odradi jos Katar pa na novu funkciju. Trebace foteljasa u skorije vreme u savezu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2010, 00:05

Ma kontamo se mi @chole.
Ali haman ne kontate jedan problem i to glavni.
Za pravog buregdziju se para nema.
A niko za panini slicice nece da radi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 21 jul 2010, 10:20

harishp je napisao/la:Ma kontamo se mi @chole.
Ali haman ne kontate jedan problem i to glavni.
Za pravog buregdziju se para nema.
A niko za panini slicice nece da radi.

Ima tu jos jedan problem... dzaba nama i pravi buregdzija, ako nemamo mesa podosta...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2010, 10:24

Mesa ima, bar su nam to pokazale prošle kvalifikacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2010, 13:38

Jah samo sto to meso ,oni sa malo boljim zubima pojedu sad pa sad. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 28 jul 2010, 13:45

Safete lopote !! Vrati pare !!!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 jul 2010, 14:21

Evo po wikipediji Safete bi bolji tim sabrao:
http://en.wikipedia.org/wiki/ACF_Fiorentina

Pa Ljevakovic,Mahmutovic(Karl Lewis za sve sto imamo u repki) Haurdic,Sudic...
Hej moj Safete idi od nas sto prije...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 29 jul 2010, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 14:25

Zasto Susic nije sazvao pres konferenciju pred objavljivanje igrace za prijateljski mec?Berberovic napustio repku.Kako Susic u Stilici vidi zamjenu za Berberovica ? Covjek nema blage veze sta radi,ovo od Cire uzeo spisak pa samo proslijedi novinarima.Mrsko iz Pariza doci u Sarajevo odrzat konferenciju :evil: STRUCNJAK VELIKI

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2010, 14:30

harry_90 je napisao/la:Zasto Susic nije sazvao pres konferenciju pred objavljivanje igrace za prijateljski mec?Berberovic napustio repku.Kako Susic u Stilici vidi zamjenu za Berberovica ? Covjek nema blage veze sta radi,ovo od Cire uzeo spisak pa samo proslijedi novinarima.Mrsko iz Pariza doci u Sarajevo odrzat konferenciju :evil: STRUCNJAK VELIKI
Nova taktika kralju, igramo bez bocnih igraca, jbg ima Mravac i Pandza, ubili se za beka, brzi, prodorni, haman 2 metra u njima.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2010, 14:34

A sve nam ''frca'' od potencionalnih Maicon-ovaca ili Lahmova u velikim klubovima. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 jul 2010, 14:36

harishp je napisao/la:A sve nam ''frca'' od potencionalnih Maiconovca ili Lahmova u velikim klubovima. :roll:
Pa za ove sto je Safet pozvao u zadnjoj liniji su i vise od Lahma & co
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 14:39

Od 21 igraca koji je pozvan za prijateljski mec je 9 veznjaka.U odbranu je pozvao 6 igraca,od toga jedino pravi bocni je Mujdza.Domaću ligu maksimalno obezvrijedio kao ni jedan selektor.Prica sa novinarim koji su njemu podobni,i taj razgovor je sveo preko mobitela,jer nedaj Boze valja platit kartu do Sarajeva i odrzat konferenciju.Ako Stilic i dobije sansu blago njemu,jer je u prednosti Alispahic,a ne Stilic koji rastura u Poljskoj,jer je strucnjak samo otisao do Hrvatske da prati nase igrace.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2010, 14:46

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:A sve nam ''frca'' od potencionalnih Maiconovca ili Lahmova u velikim klubovima. :roll:
Pa naravno,zato ce Bayern,Inter itd pod hitno da naprave razmjenu igraca uz jos koji dodatak u ojrima.
Sve je to sjasi Kurta da uzjase Murta.
P.S Stilic je u zadnjoj sezoni samo tri meca odigrao do kraja.Toliko o rasturanju.
Ako je Hoffenhaim,Wolfsburg,Westerlo,Lyon itd Hrvatska,onda su se masala razvili. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 jul 2010, 14:52

a dajte niste nimalo realni. neki mladi igrac odigra dobru utakmicu i odmah bi ga u reprezentaciju, a noga onome ko ima tu nesrecu da igra na njegovoj poziciji bez obzira sta je sve do tada uradio. pa Susic je u reprezentaciju pozvan tek posto je bio najbolji strijelac lige kao veznjak mada je i prije toga rasturao. ali mora postojati neki red u ozbiljnim ekipama, poziv se mora zasluziti dobrim nastupima kroz malo duzi vremenski period a ne nakon prvog bljeska ubaciti igraca u vatru pa se izgubi na terenu, nezna jeli posao ili dosao.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 jul 2010, 14:55

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Pa naravno,zato ce Bayern,Inter itd pod hitno da naprave razmjenu igraca uz jos koji dodatak u ojrima.
Sve je to sjasi Kurta da uzjase Murta.
P.S Stilic je u zadnjoj sezoni samo tri meca odigrao do kraja.Toliko o rasturanju.
Ako je Hoffenhaim,Wolfsburg,Westerlo,Lyon itd Hrvatska,onda su se masala razvili. 8-)
Pa ja sam za to da se ne poziva Stilic jer je prespor kao i Medunjanin al on barem moze sa 30 metri pogoditi...
Ali Mahmutovic,Haurdic,Ljevakovic zbog brzine moraju biti u timu da trce za ove sporace tehnicare,svi znamo da je dobitna kombinacija brza krila i lucidna sredina a mi to imamo samo treba pozvati ove brze ;)
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.